Powerman 5000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rollins Band
Celldweller
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mindkettõt ismerem😊 szeretem😄 máást
Machinae Supremacy
Goldfinger?
sziasztok ,tudtok a stílusban hasonló zenét ajánlani nekem? tempós legyen az az egy számít😊 ,olyan száguldó autóból kidugott fejjel😄
Free c. szám a legjobb! Tessék meghallgatni minden kételkedõnek!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
hi all hát en nagyon nem tokio hotel inkább alternatív rock,punk rock csak halgass meg pár számot tõlük kedvenceim:when world collide,bombshell,free,
action ezek nagyon jó számok
action ezek nagyon jó számok
Hohó, egyik kedvenc zenekar. <#vigyor0>#vigyor0>
Jó ötlet volt a topik.
When Worlds Collide alapmû.
Azért tényleg ne tessék összehasonlítani a TH-val, mert a különbség ég és föld, lévén amerikai együttesrõl van szó.
Hogy pontosan milyen mûfajban zenélnek, nehéz megmondani.
Myspace link
Majd csinálok bannert !
Jó ötlet volt a topik.
When Worlds Collide alapmû.
Azért tényleg ne tessék összehasonlítani a TH-val, mert a különbség ég és föld, lévén amerikai együttesrõl van szó.
Hogy pontosan milyen mûfajban zenélnek, nehéz megmondani.
Myspace link
Majd csinálok bannert !
mi a webcím? esetleg myspace cim? klipek?
Nem rossz cucc..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
persze, hogy nem akarsz. én se. csak nem értem. na mindegy, ez mindenesetre nem az én zeném.
...vágod?
azért nézd meg a linkin park mióta ismert és a tokio hotel.
Hagyuk, én ezen nem akarok összeveszni veled :C
Hagyuk, én ezen nem akarok összeveszni veled :C
neem 😄 tokiohotelt és ezt ne hasonlitsuk össze. Akkor a linkin parkot is mondhatnátok tokio hotelnek 😄. Ezek nem azt a deszkazenét jáccák.