The Hell in Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
nem tudjátok hol tudnám letölteni a játékot??

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

ibrik
A szaggatás nem a memória mérete miatt van, hanem errõl - ahogy már többen is említették - a játék optimalizálatlansága tehet.
Egyébként lesz még egy ilyen furcsa rész. Az 5-ik pályáról van szó, ahol egy orvlövészt kell elintézni (ami a demóban is benne volt). Az egyik helyen, ha valamerre elindulsz, csak a következõ falnál tudsz megállni, és ezt a mozgást sehogyan sem lehet befolyásolni.
De trükközve megoldható. Amint bejutsz abba az épületbe, ahol az orvlövész van, már meg is szûnik a probléma.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mi az optimuma?

8 pályás rövidke azt hallottam

szép gépigénye van

Nekem is ez a problémám, hogy néhol szaggat. Tolta valaki több RAM-mal mint 1 Gb? Úgy milyen?

Amúgy hangulatra eddig bejön.

ibrik
Ha valakit érdekelne, The Hell in Vietnam magyarításom elkészült és elérhetõ az oldalamról (http://ibrik.atw.hu).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ez a játék most direkt optimalizálatlan ( sõt az összes Chrome engines játék is ) , mert a második pályán amikor a falut kellene ostromolni játszhatatlanul szaggat a játék!!!!!!! Bezzeg a Bioshock és a többi UE3as játéknak semmi baja!!! MÉRT VAN EZ ???? pedig játszottam volna ezzel a játékkal , de így.... 😞

Törölt felhasználó
Nem sokat toltam, de az alapján egy sima mezei fps, semmi több.
You are empty nem indul, ezzel elesszek egy darabig.
mesélj, milyen

-tRs-Landor

Torrenten English dvd rip elérhetõ belõle.
The Hell in Vietnam

Csak halkan, mert ez illegális...

hát még nem jött ki!!!!majd talán a nyáron<#szomoru1>

Tegnaptól lehet kapni a játékot.
Ma vagy holnap lesz kalóz verzió.
mikorra várható a megjelenés?

tobias88
hát nincs valami egetverõ grafikája
bfv xD

-tRs-Landor

Boconadi
Ez egy fos. Legutóbb a Vietcong II -vel játszottam ilyen vietnámban játszódó játékkal, de már az sem tudott megfogni.

Miért nem tudnak egy nagyon frankós vietnámi háborús játékot csinálni?!
Czdano
Nagyon MOH😛A szerû igy ránézésre..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hát ez a játék egy az egyben code of honor
bár ezt észre vehettem volna mivel ezt is a city interactive adta ki :-/
eközött és a másik "nagyzserü" játék között annyi a különbség hogy itt másik csákóbal vagyunk és más az ellenfél
grafika,hangok,fizika,ai...stb...minden ugyanaz 😄
sajna ez is bugos..
szal ez is egy nagy kaki <#szomoru1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

fps?
hmm...
leszedem 😄

bár attól tartok már a demója is kinszenvedés lesz 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Aki már kipróbálta, egyedül megyünk és a trásak csak úgy ott vannak, vagy lehet nekik parancst is osztogatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Picar77
Trailere is van?

()() (^^)

grebber

Next PC upgrade: 2022