23
The Hell in Vietnam
-
#23 nem tudjátok hol tudnám letölteni a játékot?? -
#22 A szaggatás nem a memória mérete miatt van, hanem erről - ahogy már többen is említették - a játék optimalizálatlansága tehet.
Egyébként lesz még egy ilyen furcsa rész. Az 5-ik pályáról van szó, ahol egy orvlövészt kell elintézni (ami a demóban is benne volt). Az egyik helyen, ha valamerre elindulsz, csak a következő falnál tudsz megállni, és ezt a mozgást sehogyan sem lehet befolyásolni.
De trükközve megoldható. Amint bejutsz abba az épületbe, ahol az orvlövész van, már meg is szűnik a probléma. -
Seten #21
Mi az optimuma?
-
Djemba #20 8 pályás rövidke azt hallottam -
Djemba #19 szép gépigénye van -
Seten #18
Nekem is ez a problémám, hogy néhol szaggat. Tolta valaki több RAM-mal mint 1 Gb? Úgy milyen?
Amúgy hangulatra eddig bejön.
-
#17 Ha valakit érdekelne, The Hell in Vietnam magyarításom elkészült és elérhető az oldalamról (http://ibrik.atw.hu). -
timantes #16 Ez a játék most direkt optimalizálatlan ( sőt az összes Chrome engines játék is ) , mert a második pályán amikor a falut kellene ostromolni játszhatatlanul szaggat a játék!!!!!!! Bezzeg a Bioshock és a többi UE3as játéknak semmi baja!!! MÉRT VAN EZ ???? pedig játszottam volna ezzel a játékkal , de így.... :( -
#15 Nem sokat toltam, de az alapján egy sima mezei fps, semmi több.
You are empty nem indul, ezzel elesszek egy darabig. -
Landor #14 mesélj, milyen -
zsotee #13 Torrenten English dvd rip elérhető belőle.
[PC] The Hell in Vietnam [RIP] [dopeman] -
Djemba #12 hát még nem jött ki!!!!majd talán a nyáron -
djcom #11 Tegnaptól lehet kapni a játékot.
Ma vagy holnap lesz kalóz verzió. -
Djemba #10 mikorra várható a megjelenés? -
#9 hát nincs valami egetverő grafikája -
Landor #8 bfv xD -
#7 Ez egy fos. Legutóbb a Vietcong II -vel játszottam ilyen vietnámban játszódó játékkal, de már az sem tudott megfogni.
Miért nem tudnak egy nagyon frankós vietnámi háborús játékot csinálni?! -
#6 Nagyon MOH:PA szerű igy ránézésre.. -
Hellsing47 #5 hát ez a játék egy az egyben code of honor
bár ezt észre vehettem volna mivel ezt is a city interactive adta ki :-/
eközött és a másik "nagyzserü" játék között annyi a különbség hogy itt másik csákóbal vagyunk és más az ellenfél
grafika,hangok,fizika,ai...stb...minden ugyanaz :D
sajna ez is bugos..
szal ez is egy nagy kaki -
Hellsing47 #4 fps?
hmm...
leszedem :D
bár attól tartok már a demója is kinszenvedés lesz :DD -
#3 Aki már kipróbálta, egyedül megyünk és a trásak csak úgy ott vannak, vagy lehet nekik parancst is osztogatni? -
#2 Trailere is van? -
#1 Leírás
DEMÓ (300MB)