77
  • daneelolivaw
    "A film az imdb-n a 30. legrosszabb filmként van feltűntetve"

off: meg tudja valaki mondani, hogy melyik az 1. legrosszabb film? :) kíváncsi lennék rá
  • loga
    Mág a helyet sem érdemli meg a HDD-n annyira gagyi....nemhogy fizetni érte
  • edios
    A Csak szex és más semmi nem tartozik ebbe a csapatba, az egy korrekt film, nem fantáziátlan magyarféle remake.

Egyébként ezeknek az agyatlan paródiáknak még mindig a Csupasz Pisztoly a királya szerintem. Ott még volt valami önálló forgatókönyv, amire írták a poénokat. A mostaniaknál inkább az figyelhető meg, hogy az aktuális blockbusterekre CTRL+V uazokat a poénokat.
  • grayfox
    botrányosan szar. filmnek nem nevezném.
  • winnie
    mindjárt robbantanak a heroes rajongói, hehe.

a pöszeséget meg a forgatókönyvírókon kérd számon.
  • predakon
    Ja és nem csak szar volt, de a fehét kiscsajtól rosszul voltam, pösze idióta barom, égés szerintem hollywood-ban ilyen filmben szerpelni.
  • predakon
    ez egy rakás szar.....
  • winnie
    attól még biztos, hogy elkerülte a figyelmedet valami remek komédia. csak nem láttad a reklámját biztos.
  • Tetsuo
    :) Bocs, h nekem nem az a legnagyobb poén, ha Jim Carrey v harmadrangú klónja összeszarja magát a vászon előtt grimaszokat hányva..
  • AnarchoiD
    ritka szanalmas ez a film
  • Help17
    Talán kéne 21. századi filmet is nézned és akkor láthatnál.
  • avman
    áhh, bocs, félrement. úgy értem annak, akinek válaszoltál, mert nem tartotta magában a hülyeséget.
  • avman
    neked. mert masszív hülyeségeidet még közzé is teszed, ahelyett, h mélyen hallgatnál.
  • Atisz #24
    "Ritka, hogy ilyet mondunk, de 2007-ben végre bemutatásra kerül egy olyan mozifilm, amelyben egyszerűen nem csalódhat az ember. Ideje volt már."

Ilyenkor szokás megkérdezni, hogy: "ne haragudj, de azonos filmről beszélünk?"

A film az imdb-n a 30. legrosszabb filmként van feltűntetve, ez már adhat némi rálátást a dologra. Ezek a mai "pisi-kaki" vígjátékok (Scary Movie-k, Date Movie, Borat, stb.) egyáltalán nem viccesek. Számomra legalábbis ami obszcén, az nem feltétlenül vicces. Félreértés ne essék, ezen műfaj keretein is vannak feledhetetlen alkotások, mint pl. a There's Something About Mary vagy a Me, Myself & Irene. De ezek ugyebár elég régi alkotások...
  • Tetsuo
    Kb a "Vissza a jövőbe", v a "Vinny az 1 ügyű" óta nem láttam jó vígjátékot.. úgy látszik még 1 darabig nem is fogok.
  • kristo p
    "azok, akik szerint már a tavaly Csajozós film is veszélyes hulladéknak minősülő vacak volt"

én ide tartozom asszem -.-

• Help17
    Ezt úgy mondod mint ha nálnuk annyira muzsikálna a russel crowe féle átlag film és a fountain. Amerikában siker tud lenni egy Brokeback Mountain egy Ütközések vagy hasonló minőségibb dráma, nálunk kb senki meg se nézi. Most akkor ki a szégyenteljesebb nép???

Gagyi mami féle filmeket az RTL-en meg TV2-n mindig 1,5-2 millióan nézik, nagy közönségaránnyal ellenben modjuk a Antonioni Nagyításával, amit ugye amerikában gyakran adnak mozikban is, hiszen ott van klasszikusora szakosodott filmszínház, nem is kevés. Na ki szégyelje magát???

A magyar közönség filmek az SOS szerelem, az Egy szoknya egy nadrág, a Meseautó remake a Csak szex és más semmi. Amerikában meg az X-men, a Karib, a Mindenható és a Dramgirls. Kinek van oka szégyenkezni???
  • Rage47
    tényleg azt mondja, hogy "jó féle"?:S minek kellett azt egyáltalán szinkronizálni:S
  • Danecay
    Még annyi, hogy film IMDB-n látható értékelése teljesen jól tükrözi a film minőségét.
  • Danecay
    Én még tavaly év végén vagy idén év elején láttam a film trailer-ét és arra gondoltam a felhozatalt látva, hogy ismét lesz egy agyatlan vígjáték, amin esetleg még szórakozni is lehet. Megnézve a teljes filmet rájöttem, hogy hatalmasat tévedtem. Ennél még a DATE MOVIE is nagyságrendekkel szórakoztatóbb volt. Nem tudom, hogy mire gondoltak a készítők, mert attól, hogy végül is folyamatosan ismerős figurákba botlunk, önmagában nem tesz viccessé egy filmet. Azzal is egyetértek a cikk írójával, hogy sok esetben a parodizálandő film önmagában sokkal viccesebb mint a paródia. A cikk címét viszont nem értem "Bazi nagy film - Borat-paródia a moziban" hiszen valóban feltűnik "BORAT" a Kazah nép nagy fehér gyermeke, de mindösszesen kb. 2 másodpercre és annyit mond, hogy "NICE!", vagy a magyar szinkron szerint "JÓ FÉLE". Igaz ez a lényegen nem változtat, a Bazi nagy film, egy BAZI ROSSZ FILM aminek megtekintését senkinek nem ajánlom, mozi jegyre pedig különösen ne költsön senki, vagy ha valaki még is így tesz akkor jusson eszébe, hogy én szóltam :) Majd talán DVD megjelenés után kikölcsönözni, de még így is többszörösét fogja othhagyni a TK-ban az illető mint amilyen szórakozást nyújt cserében a film.

• Ronny
    én Crispin Glover miatt azért megnézem. Ritkán lehet látni filmekben, pedig nagyon tehetséges.
  • Inquisitor
    A törpét az a fekete színész játsza, aki a Tapló Télapóban nyomult?

Winnie - Jogos, de ha így nézzük ez is rétegfilm, és aki az oviban (még) népszerű alsótáji poénokra vevő felnőt korában ... azzal én nem szeretnék 100 méternél közelebb kerülni. ;)
  • winnie
    ja, én még ehhez a szégyenhez azért hozzácsapná azokat is, akik a másik filmfogyasztása alapján állítanak ki véleményt egy emberről.

sosem értettem, hogy miért baj, ha egy rétegfilm csak rétegeket érint meg. azért réregfilm. ez egy kommersz és biztos akadnak, akik szeretik a paródiafilmeket.
  • emp
    a The Fountain, meg az A good year megbukik, az ilyen fostalicskautolsószemétrevaló filmek meg korrekt sikert érnek el amerikában. Tragédia az a nép. A földgolyó szégyene minden tekintetben.
  • Loverman
    ezért kéne újra beindítani a Taügetosz-programot.. még nem késő
  • who am I 7
    azért mert amig látják a nagy cégek, hogy nem kell a minőségre menniük addig nyomják a Xart, márhogyha van rá kereslet ugye.Jelent pillanatban van, mivel nem csak magas intelligenciájú emberi egyedek léteznek, és ez igy is lesz mindig.....
  • Falatka2003
    Jogos. Végülis ha belegondolok, hogy a retekklubnak a győzike show az aranytojást tojó tyúkocska, nem is értem miért lepődök meg ilyeneken.

Csak számomra érthetetlen, hogy az emberek miért vegetálnak moslékon?
  • winnie
    ha nem lenne, nem csinálnák. itthon bukta a film, de amerikában korrekt siker. ahhoz képest meg pláne, hogy nulla pénzből csinálták.
  • Falatka2003
    Van még olyan, aki az ilyen filmeket megnézi?
  • macleod2005
    Hát nem tudom, de szerintem ezek a *.movie -k nagyon zuhanó színvonalt mutatnak
    Scary Movie 1-2 na azok voltak az igazi dúrva paródia filmek, a 3-4 még nézhető volt, sőt még néha röhögni is lehetett rajta. A Date Movie (asszem, konkrétan a csajozós filmre gondolok) az egy rakás ... hmmm, addig bírtam, amíg a macska neki nem állt töcskölni az öreglány hulláját ...(pedig nekem is magas a tűréshatárom), onnantól csak részletekben néztem, az Epic Movie meg már nem nyújtott semmi élvezetet, a traileren kiröhögtem magam, azon kívül más poén nem volt benne.
  • knightbali
    Mikor kb 3 hónapja láttam a trailerét, már akkor belém hasított a tudat, hogy egy gyengusz filmecske lesz, de ez a cikk is megerősítette ezt a véleményemet.
  • Gerbill
    Ja igen, még annyit, hogy aki nem szokott ilyen vígjátékokat nézni, annak szerintem tetszene, de aki látott már egy pár Csupaszpisztoly és horrorra akadva stílusú filmet, annak már inkább csak klisétenger.
  • Gerbill
    Annyira nem vicces a film, de vannak benne jó részek. Mondjuk az egész film legviccesebb pillanatai, a végén a bakiparádéban vannak:D
  • gyuri12
    amúgy amikor elkezdtem nézni a képeket,nézem a kiscsajt,és nemtudom,hogy ki az...aztán elolvastam a cikket,és láttam,hogy a csaj a hősökből van,ezért érdemes volt elolvasnom a cikket:D
  • gyuri12
    " A végére egy kérdés. A Dumb és Dumber után még mindig vicces, ha valakinek a nyelve hozzáragad egy fagyos fémrúdhoz és utána méteresre nyúlik?"
    nem:)
  • Loverman
    csodálkozni szoktam hogy ezekben a filmekben még szoktak látni jövőt...
  • sweech
    omg mi ez a szar? D: