Lopott mobilt vett a hálón: a sajátját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiegészíteném a hírt:
"és négy, 25 és 47 év közötti kreolbõrû személyt letartóztatott: a lopott portékát interneten értékesíteni próbáló nõt és három cinkosát."

Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!

Ja... simán megtudnák mondani, hogy hol van az ellopott telefonod, de még a tulajdonosnak sem mondják meg. Miért ne lenne joga mentudni, hogy hová lett a telefonja és most hol van?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Ezért kéne õket törvényileg kötelezni...

Tetsuo
Mert a szolgáltatónak hipp-hopp nem érné meg ezzel foglalkozni.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Csak azt nem értem, hogy IMEI alapján miért nem figyelik a telefonokat? Ha törvényileg köteleznék erre a szolgáltatókat, akkor hipp-hopp nem érné meg lopott telefont venni. Vajon miért nincs ehhez elég elszántság a törvényhozókban?

Frosty01
a kemény tárgynak egy bálna is megteszi? <#hehe>
egyébként én is.. a kurva annyát mindnek, rohadjonak meg, más ember nehezen megszerzett értékeit nyulják le...

practitioner of the forbidden arts of death

Hogy én mennyire útálom az ilyen pitiáner tolvajokat! Minimum seggbe k*rás valami kemény tárgyal <#nevetes1> + egy csomó büntetés. <#banplz>
Én még ennyivel kiegészíteném <#falbav> <#wilting> <#hehe>

Csatlakozom az elõttem szólókhoz: a szerencsés mázlita, mekkora LOL történet 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

cr3ativ3
LoL.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Mázlista.

a szerencsés : )

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...