Lopott mobilt vett a hálón: a sajátját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiegészíteném a hírt:
"és négy, 25 és 47 év közötti kreolbõrû személyt letartóztatott: a lopott portékát interneten értékesíteni próbáló nõt és három cinkosát."
"és négy, 25 és 47 év közötti kreolbõrû személyt letartóztatott: a lopott portékát interneten értékesíteni próbáló nõt és három cinkosát."
Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!
Ja... simán megtudnák mondani, hogy hol van az ellopott telefonod, de még a tulajdonosnak sem mondják meg. Miért ne lenne joga mentudni, hogy hová lett a telefonja és most hol van?
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ezért kéne õket törvényileg kötelezni...
Mert a szolgáltatónak hipp-hopp nem érné meg ezzel foglalkozni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak azt nem értem, hogy IMEI alapján miért nem figyelik a telefonokat? Ha törvényileg köteleznék erre a szolgáltatókat, akkor hipp-hopp nem érné meg lopott telefont venni. Vajon miért nincs ehhez elég elszántság a törvényhozókban?
a kemény tárgynak egy bálna is megteszi? <#hehe>#hehe>
egyébként én is.. a kurva annyát mindnek, rohadjonak meg, más ember nehezen megszerzett értékeit nyulják le...
egyébként én is.. a kurva annyát mindnek, rohadjonak meg, más ember nehezen megszerzett értékeit nyulják le...
practitioner of the forbidden arts of death
Hogy én mennyire útálom az ilyen pitiáner tolvajokat! Minimum seggbe k*rás valami kemény tárgyal <#nevetes1>#nevetes1> + egy csomó büntetés. <#banplz>#banplz>
Én még ennyivel kiegészíteném <#falbav>#falbav> <#wilting>#wilting> <#hehe>#hehe>
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: a szerencsés mázlita, mekkora LOL történet 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
LoL.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Mázlista.
a szerencsés : )
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...