fordítóprogramok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

revizor
A Mobicat nagyon jó lenne, teljes mondatokat "fordít" néha nem is kell sokat töprengeni mit jelent - tényleg egész jó, kipróbáltam, de aztán a "legközelebbi próba 7 nap múlva" -na el is ment a kedvem, a további próbától. A gond az, hogy kerestem ezt egészen olcsón, de persze sehol nincs fenn...

revizor
Igen csak ezt már 60 éves édesanyámnak nem szívesen mondom.... -tök egyszerû válasz -már kissé unalmas is talán, "hogy tanulj meg.."

Beast Machine
www.metamorpho.hu

gyorsfordításra okés

...vágod?

tigeroo
"te dió vagy" 😄D
hykao
Olyan nincs (és talán nem is lesz soha...) amelyik komplett mondatokat, szövegeket képes értelmesen lefordítani. Már ha magyarról vagy magyarra akarsz fordítani és valamelyik teljesen más nyelvcsalád nyelvére/nyelvérõl...

Tanulni kell nyelveket. Ennyi...
B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Palinko
mondjuk kicsit érdekes megoldás lenne:
elkérsz egy spanyol szótárt, és megcsinálod magadnak a programmal a szótárod 😊 szóval átírsz minden szavat. igaz idõigényes,de addig is tanulsz nemigaz? és aztán nem kell lapozgatnod a szótárat,hanem gyorsan megtalálsz bármit.... és egyszerre lesz spanyol magyar, magyar spanyol szótárad... még nem próbáltam ez csak elméleti szinten mûxik, de ha komolyan tanulod érdemes belevágni szerintem
Dragooon
ja értem.. köszi

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dativus fordítóprogram. Ötezerszer jobb a Neurotrannál.
Fido4life
nem is, segít a fordításban 😄

Palinko
csak angol-spanyol kisszótár 😞 alapból, lehet,hogy van hozzá bõvítmény...
King of Roads
az egy fos :S

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ez jó progi
meg netes is van sok

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a nagy jgl szótárban ienek is vannak hogy óangol-angol, japán-magyar, tünde-magyar meg még sokminden😊
Brolly28
ez nagyon ratyi

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Dragooon
ilyen spanyolul nincs véletlenül?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Palinko
én ezt ajánlom
rengeteg szótár... +még van benne ilyesmi,hogy melyik autót melyik ország gyártja meg még pár érdekesség
Z
muhahaha, elektromos csellentyûcske! A legjobb fordító progi.

Amúgy google-be beírod, hogy on-line fordítás, és már találtál is párat. De ha ide kattintasz, az is elég.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kamehame
www.webforditas.hu

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Dj Faustus
A legbiztosabb: felkeresel egy fordítással foglalkozó céget, és lefordíttatod velük a szöveget. Az eredmény biztos lesz.

A különbözõ szövegfordító szoftverek nem eléggé megbízhatóak szakszövegeknél, szépirodalmi szövegeknél meg pláne.
Fordito szoftverek - meg egy csomó fordító és fordítóiroda.
Egy rakat szótár, fordítóiroda, fordítószoftver

revizor
Sziasztok. Tud valaki vm használható fordítóprogit?