22
talán olyan is lesz már, ami normálisan működik
-
#22 A Mobicat nagyon jó lenne, teljes mondatokat "fordít" néha nem is kell sokat töprengeni mit jelent - tényleg egész jó, kipróbáltam, de aztán a "legközelebbi próba 7 nap múlva" -na el is ment a kedvem, a további próbától. A gond az, hogy kerestem ezt egészen olcsón, de persze sehol nincs fenn... -
#21 Igen csak ezt már 60 éves édesanyámnak nem szívesen mondom.... -tök egyszerű válasz -már kissé unalmas is talán, "hogy tanulj meg.." -
#20 www.metamorpho.hu
gyorsfordításra okés -
#19 "te dió vagy" :DD -
#18 Olyan nincs (és talán nem is lesz soha...) amelyik komplett mondatokat, szövegeket képes értelmesen lefordítani. Már ha magyarról vagy magyarra akarsz fordítani és valamelyik teljesen más nyelvcsalád nyelvére/nyelvéről...
Tanulni kell nyelveket. Ennyi... -
#17 http://www.webforditas.hu/ -
#16 mondjuk kicsit érdekes megoldás lenne:
elkérsz egy spanyol szótárt, és megcsinálod magadnak a programmal a szótárod :) szóval átírsz minden szavat. igaz időigényes,de addig is tanulsz nemigaz? és aztán nem kell lapozgatnod a szótárat,hanem gyorsan megtalálsz bármit.... és egyszerre lesz spanyol magyar, magyar spanyol szótárad... még nem próbáltam ez csak elméleti szinten műxik, de ha komolyan tanulod érdemes belevágni szerintem -
#15 ja értem.. köszi -
Quantumleap #14 Dativus fordítóprogram. Ötezerszer jobb a Neurotrannál. -
blackgamer #13 NeuroTran2000 forditó programot is kipróbálhatod -
#12 nem is, segít a fordításban :D -
#11 csak angol-spanyol kisszótár :( alapból, lehet,hogy van hozzá bővítmény... -
#10 az egy fos :S -
Cat 02 #9 ez jó progi
meg netes is van sok -
Mirk #8 a nagy jgl szótárban ienek is vannak hogy óangol-angol, japán-magyar, tünde-magyar meg még sokminden:) -
#7 ez nagyon ratyi -
#6 ilyen spanyolul nincs véletlenül? -
#5 én ezt ajánlom
rengeteg szótár... +még van benne ilyesmi,hogy melyik autót melyik ország gyártja meg még pár érdekesség -
#4 muhahaha, elektromos csellentyűcske! A legjobb fordító progi.
Amúgy google-be beírod, hogy on-line fordítás, és már találtál is párat. De ha ide kattintasz, az is elég. -
#3 www.webforditas.hu -
#2 A legbiztosabb: felkeresel egy fordítással foglalkozó céget, és lefordíttatod velük a szöveget. Az eredmény biztos lesz.
A különböző szövegfordító szoftverek nem eléggé megbízhatóak szakszövegeknél, szépirodalmi szövegeknél meg pláne.
Fordito szoftverek - meg egy csomó fordító és fordítóiroda.
Egy rakat szótár, fordítóiroda, fordítószoftver
-
#1 Sziasztok. Tud valaki vm használható fordítóprogit?