17
  • asysoft
    #17
    Campusban csak a Windows upgrade verzió, az Office nem.
    Az Office 2007 GUI-jával kapcsolatban egyetértünk, szerintem is zavaró, azzal, hogy az új felhasználók számára egyszerűbbé tették, a többiek életét megnehezítik. Legalább lenne választható...
    #11: biztos lesz SP3 XP-hez, de tudtommal ebben messze nem lesznek olyan újítások, mint az SP2-ben. De szerintem előbb jön a Vistához SP1...
  • WinfIlka
    #16
    Oke, de ha mondjuk tanulsz es csak MS alkalmazasokkal tudsz reszt venni az oktatasban mit teszel? Csak update verziokat kaphatsz a campus kereteben. Ha maskent teszel meg egy bunozo vagy, a tarsadalom ellensege. Persze jo az Office, jo a Vista, nem azert mondom. Csak a hozzaallas kozepkori.
  • Péntek
    #15
    Nekem lassan egy éve nincs feltéve semmilyen MSOffice alkalmazás (más sem) :)
  • WinfIlka
    #14
    Igen, azert eleg bator fickok vannak a MS-nal, hogy ekkora valtoztatast mertek eszkozolni. Aki eloszor ul office ele annak nem rossz az uj, de kicsit olyan, mintha szoktatni akarnanak a webes megoldasokhoz. Miert nincs hagyomanyos nezet? Ugyanez a Vistanal, egy ilyen UAC-t belerakni, meg ez a zagyva explorer, haat. Batrake a szerencse.
  • Cactus
    #13
    Éppen windows reinstall van porondon, és barátom nagy hévvel felajánlotta a 2007-et. Mondtam ok, de előtte megnézném. Megnéztem...katasztrófa. Az egy dolog hogy fájlformátumokkal baromkodik, de az a kezelőfelület? Jézusom. Biztos idővel megszokható, de miért nem volt jó a régi? Komoly mondom semmit nem találtam elsőre. Biztos megszokható, de köszi, jó a 2003 nekem.
  • Yfel
    #12
    En is office 2003-at hasznalok. Volt egy ideig 2007 is (es be lehet allitani benne, hogy az alapertelmezett dokumentum formatum az Office XP/2003 legyen) de leszedtem mert az oruletbe kergetett az uj kezelofelulet. Tul sok helyet foglal a kepernyon es nekem kozel sem olyan logikus mint a 2003 aminek az ikonjait ugy valtoztatom ahogy nekem tetszik.

    Van meg mit fejlodnie a 2007-nek mielott hajlando leszek meg egyszer ranezni. Lehetne jo is, csak kar, hogy felkeszen adtak ki.

    Az OO-rol inkabb nem beszelek. Munkahelyen jo, hogy meg tudok inni ket kavet es kimegyek ebedelni mire betolt, de ha a sebessegevel nem csinalnak valamit akkor szamomra doglott project marad.

    Y
  • WinfIlka
    #11
    De ez ugye nem olyan lesz, mint az XP SP3? Megigertek. Csuszott. Csuszott. Lesz egyaltalan? Ha lesz, nem lesz kisse megkesett valami? Megnyugtatjak a kedelyeket, aztan a vegen ugy is valt mindenki, aki nem az meg kapja be. Hm? Persze az lenne a normalis, ha mindenki valtana, amint felkeszult ra technikailag, csak hat ezek draga szoftverek.
  • BiroAndras
    #10
    Én pl. azért nem szeretem az OO-t, mert sokkal lassabb az MSO-nál.
  • GABOR16
    #9
    Mindenki azt használja ami neki jól esik... Én csak addig használtam az MSOfficet míg iskolába követelték. Nekem bővel elég az OO is, és az ráadásul ingyenes .
    Most minek warezoljak le egy MSOfficet? Nem használom ki, és nem akarok kiadni érte annyit amennyibe kerül (nekem nem éri meg).
    Ráadásul az elmult 2 év dokumentumtermése mind odt-ben van mentve (ami saját felhasználású persze..) Sokan csak néznek, hogy mi az az odt és a Word miért nem nyitja meg... Kifelé sokszor így doc-ban vagy rtf-ben küldöm a fájljaimat (MS függőség előnyei).
    De lényegében jó az új frissítés, de vajon csak a MS féle xml-t fogja támogatásként hozzni, vagy az odt-t is mellete (nem írták).
    Ennek ellenére maradok az Open változatnál.. Nincs értelme nekem MS re pénzt kiadni, lewarezolni meg minek? Kedvem sincs használni...
  • Csaba42
    #8
    Én "DKV"-val járok, mert nem pesti vagyok:).
  • Csaba42
    #7
    Ja, és én is MSOffice-t használok:).
  • Csaba42
    #6
    Ez az SP3 nem tartalmazza a kompatibilitási csomagot? Mert én ezt olvastam vhol, aminek azért örülnék, mert akkor nem kellene sokat törődni az új fájlformátumokkal.
  • WinfIlka
    #5
    Van valami kompatibilitasi csomag az xml fajlokhoz nem? (Csak 2000 es XP eseteben SP3, 2003-nal SP1 feltetel, meg persze a kompatibilitasi csomag telepitese.) Meg ugye el lehet menteni a regi formatumokban is (ha olyan a dokumentum).
  • Kaadi
    #4
    Én is MS Office-t használok, de úgy érzem magam mintha egy szigeten élnék (Eurázsiai félszigeten).
    Félretéve a gúnyos megjegyzéseket, jó dolog hogy fejlesztik a 2oo3-t, mert a 2oo7-nek még kell 1-2 év amíg eléri azt az elterjedést, hogy nyudogtan küldhetsz valakinek XML alapú doksikat.
  • cousin333
    #3
    Én használok, ha ez megnyugtat :). Meg még vagyunk egypáran ilyenek...
  • asysoft
    #2
    Használ még valaki autót? Vagy csak én járok BKV-val (tömegközlekedési eszköz)?()
  • GABOR16
    #1
    Használ még valaki MSOfficet?
    Vagy csak nekem van csupán csak Oxigen Office-om (Open Office egy módosított verziója)?