90029
  • Barny
    Gyerekek holvan maaar a 10.1-es csodadriver?
  • Blum
    Péntek van 'ázzeg!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem E-Bráner kell, hanem valódi a nőknek :)
  • Dobronski
    Ti olyan hülyék vagytok vazze
  • Blum
    Jogos..
  • pxxl
    te meg kilógsz a sorból itt a cingár logoddal :Dférfia, vastag kell vazze :D mármint széles vagy magas. mind1 érted
  • Blum
  • IMYke2.0.0.0
    Rád sem lehet ismerni...
  • [HUN]FaTaL
    Pontosan.
  • pxxl
    nimmá milyen új logoja van :D
  • Blum
    csönd má'!

ATi 3k powaaa ^^
  • pxxl
    miért nem váltasz vlami komolyabbra ha már cserélsz?
  • wright
    Köszi!Az új sapphire remélem megbízhatóbb lesz mint az msi 'csodája'
  • kifli
    kár :D
    most vehetem meg 1800-é :)
  • pxxl
    ma vitték el a szemetet :D szval szorri :)
  • kifli

off:
    pixxel ha megvan még n95-öd, és már használhatatlan, a bal oldali hangszórót kapd már ki nekem, me enyém recseg XD
  • IMYke2.0.0.0
    MSI R3870X2-T2D1G-OC

"As its name suggests, MSI's R3870X2-T2D1G-OC videocard is the combination of two ATI HD 3870 GPUs on a single PCB to provide gamers with a ready-made crossfire gaming solution. MSI has packed in 1GB of DDR3 VRAM, 512MB for each GPU, and as you might assume from the 'OC' portion of the nomenclature, the stock speed of the twin 3870 GPUs has been increased from their stock 825MHz to a respectable 860MHz out of the box. The boost in clock speed should help make this gamers’ card better at its intended purpose. The memory runs at the stock 900Mhz of all Radeon 3870-based cards."

Sapphire Radeon HD 3870 X2

While Sapphire has some pretty cool overclocked cards, this is unfortunately not one of them. The Sapphire HD 3870 X2 we have here today carries the standard clocks which come in at 800MHz on the core and 1800MHz DDR on the 1GB of GDDR3 memory.

A többit olvasd a linkeken...
  • IMYke2.0.0.0
    Ne számíts eget verő különbségekre...
  • wright
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem hogy,mennyi különbség van egy msi 3870x2 és egy sapphire 3870x2 között?Teljesítmény,megbízhatóság stb...
    Keresgettem de ilyen fajta összehasonlítást nem találtam google-ban.
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Sharks
    Nagyon csini, de még mindig nem annyira, mint a sapphire vaporx
  • Dobronski
    4670 "tuning"
    750/1000-ről 840/1140 :D húha :D
  •  Evil
    Egyik haverom most vesz Sapphire Vapor-X HD 4890 2G Vgat, és a kövi gondja van.
    Tápja egy 400-as Chieftec, és csak 1 darab 6x PCI csati van rajta.
    Ami még nemis gond, viszont a VGAn 1x6PCI és 1x8PCI csatlakozó van.
    Átalakítót pedig két darab 6 osat adnak a Videokártyához, néztünk Youtube-os videot, képet is, szóval szinte biztos.
    Namár most akkor elkell mennie venni egy 8 as átalakítót, vagypedig a 2 darab 6 os is jó hozzá? (külföldi fórumokban volt erre utalás, hogy csak Crossfire esetén szükséges a VGA hoz a 8x PCI, de erre azért nem esküdnék meg, szóval most akkor jól átverték és mehet venni egy átalakítót, vagypedig menni fog a két hatossal is?
    Előre is köszönöm.
  • MaSzKa
  • Solten

• barmi
    "Minek mondjanak még adatokat amikor csak két hónap múlva fog megjelenni.Saját maguknak csesznének ki.Ha már most ömlesztenék a game benchamrkokat meg minden szart és az lenne 2 hónap múlva."

Brutális reklámereje lenne a megjelenés előtt 2 hónapal készült űberbefosás nvidia fölényt hirdető tesztdiagramoknak [szeréntem](Ha lennének ilyenek de ezek szerént nem sok minden van a kezükben ... )

nvidia
  • Solten
    "Nem értem a gondolkodásotokat"

Evvel a kijelentessel nem hiszem hogy itt barkinek is meglepetest okoztal volna...
  • [HUN]FaTaL
    "Ez nem kinek mekkora a f...a hogy hencegjenek vele."

De, pontosan erről szól.

Elég érdekesen gondolkodsz, lassan levehetnéd azt a zöldhályogot. :D

Ez egy nagy rakás trágya lesz ezért nem merik kiírni az FPS-t.
  • grebber
    Nem értem a gondolkodásotokat.
    Ez nem kinek mekkora a f...a hogy hencegjenek vele.

Minek mondjanak még adatokat amikor csak két hónap múlva fog megjelenni.Saját maguknak csesznének ki.Ha már most ömlesztenék a game benchamrkokat meg minden szart és az lenne 2 hónap múlva.Addig ati összeütne olyat ami simán veri.
    Szóval utolsó pillanatokig semmiféle teszteredmények nem lesznek szerintem.
    Én kiváncsi vagyok nagyon mit tud,bár mint mondtam nem fogok venni sem atit mostani atiti se nv-t mert ami game jön dx11-es az az alien vs predator.Az az 1 game nem ér meg 100ezer ft-ot. Mire lesz annyi dx11-es game hogy megérje addigra valóban megéri mert ezek olcsobbak lesznek meg lesz már következő ati széria.Nvidiát azért nem irom mert megint ennyit kell rá várni majd tuti.
  • sp2002
    Bocsi a kicsit idejétmúlt kérdésért...
  • sp2002
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzáértőkhöz. Van egy adm 2500+ barton procim meg egy giga ramom ami 333mhz műxik, meg egy asus nvidia 6200 videókártyám AGP-s 128mb rammal. Na ez a config nem játszik 720p HD-t. Én úgy gondolom ha lecserélem a videó kártyát akkor le fog. Kérdésem: erre a célra melyik kártyát válasszam: egy HIS x1650pro icq 512 rammal vagy egy sapphire ati radeon hd3450-es kártyát szintén 512 mb rammal. A GPU sebességek ugyanazok minden ua sztem mégis biztos van valami különbség...

Előre is köszönöm.
    P.
  • Solten
    Erdemes olvasni a video-kommenteket, az Nvidia ezzel a huzassal megint sikeresen szerzett maganak par ellenseget... :)
  • Sharks
    Annyi biztosan látszott a videón, h a palinak is kihullott a haja, mire sikerült összebarkácsolni ezt fer-it... . Tényleg vicces, h nincsenek adatok, biztos azért, amit Ti is írtatok... hát igen, nem szép dolog, de vki csak megveszi majd, elvégre nvidia van ráírva erre is.
  • Solten
    Hehhe, ott a pont...
  • Dobronski
    Őőő letiltják az effektek felét?
  • Solten
    Ismerven ezt a "derek" ceget, ha tobb lenne az fps az ellennel, mar teli pofikaval hirdetgetnek, es beindulna a hirhedt marketing-gepezetuk. Abban legalabb profik.

Egyelore a csodadriveren dolgozgatnak (zoldhalyogosoknak hotfix neven ismeros).
  • Dobronski
    "Veri fászt!" OMG! Ezt a teljesítményt egy 5750 is hozhatja, akkor miért verik a faszukat, mutassanak efpées adatokat!
  • MR ME
    baromi érdekes ez h soha semmi teljesítmény adatot nem közölnek...vagy nagyot robban (amit nem hiszek, emrt akkor valszeg már erre vernék h mit tud) vagy bizony el fog maradni a várakozásoktól....majd meglátjuk, legalább a videó nem akadt, az is vmi
  • Solten
    CES 2010: bemutatkozott a fermis GeForce

"A bemutatóról a TweakTown egy videót is készített, ahol látható a rendszer működése. Sajnos az NVIDIA nem szolgált konkrét teljesítményadattal, sőt az Unigine Heaven beépített sebességmérőjét is letiltották, hogy senki se láthassa a fermis GeForce teljesítményét. Arról sem esett szó, hogy a kártya milyen beállításokkal futott" (PH!)

Oke, inkabb nc...
  • PeeTeR
    hm tenyleg :)
    sebaj igazabol egyikre sincs szuksegem jelenleg, de ha nagyon akarok majd venni valamit es nem jut mas eszembe, beszerzek egy ilyet (VF3000A) :D
  • Solten
    Ja, csak ez zodekre' valo... ;) (link)