90029
  • bgreg
    sziasztok
    intel core 2 quad q8300 2,5ghz kihajtja a radeoon hd 5770-et?
  • PersianWarrior
    OMG elkezdtem szerelni! Leveszem a ház oldalát, eddig ok. Aztán jön a pofára esés. Nincs hexagonális csavarhúzóm, úgyhogy mehetek venni. Mien méretűt kérjek?? (HIS HD 5770-et akarok beszerelni). REmélem hogy befér a házamba (CoolerMaster Elite 331) mer elég sok a kábel, remélem nem baj ha esetleg hozzáér, de ugye nem lóg le az alaplapról? (Gigabyte EP43 - DS3L
  • arty
    az AMD-s IGP nem tud 7.1 LPCM-et, DTSHD-t vagy TrueHD-t kiadni!
  • Solten
    ja
  • MaSzKa
    Interjú a Prohardver!-rel

olvastátok már?
  • Solten
    Hello. Ez pont a 4570 kodneve.
  • Solten
    Mint a cikkben irjak, HTPC-kbe tokeletesek. Bar ezt a kategoriat en sem ertem (foleg hogy a mutyur venti csak zajt kelt), a jo kis IGP-s lapok (780G/785G) boven megfelelnek a celra.
  • gurubefree
    Sziasztok

Errol nem talalok semmit : ATI M92XT .

Ha a HD4570-hez hasonlitanank hogy muzsikal ??

koszi
  • JaSoN HuNTeR #51544
    Ennek mi értelme van? =D 3450 is kb ezt tudja.
  • [HUN]FaTaL
    Ez igen erősen PCIE...
  • KranaZoli #51542
    "A GPU 64-bit széles adatsínnel kapcsolódik majd a fedélzeti memóriához, amely már nem GDDR5-ös, hanem GDDR3-as típusú chipekből épül fel. A kártyákon 1 GB-nyi GDDR3-as memória lesz"

Ennek van vmi értelme?!
  • MR ME
    agps? :DDD
    kinek kell ez? :D
  • KranaZoli #51540
    Új, belépő szintű Radeonok érkeznek

Lehet, hogy volt már....
    Miez?!?! Na, ezt el kell olvasni. Nagyon fapados.
  • KranaZoli #51539
    No Anisotropic Filtering in TDU since Catalyst 9.11
  • arty
    köszi, akkor várjuk a 10.2-t :D
  • KranaZoli #51537
    Nézd meg a topic-okat amit lentebb link-eltem. Azt írják, hogy még mindig nincs AF TDU-ban.
  • arty
    nekem pont az kell, hogy ha CCC-ben rákapcsolom, akkor a játékokban legyen AF! 9.9 és azóta nem megy :( és elfogyott az erőm ... 9.12ig mind megvolt, mind szar :(
  • crossy104
    A 10.1 rc2 bétát tedd fel, az kikapcsolja.
  • arty
    10.1 AF-et megnézted már? :D én fel nem rakom :D
  • [HUN]FaTaL
    Na most megnéztem ffből az oldalt, ha szűrve vannak a reklámok akkor csúszik el. :)
  • KranaZoli #51532
    Nekem sincs. :) De akik beírtak a topic-ba gondolom nem unaloműzésből tették. ;)
  • MR ME
    sztem egész egyszerűen nem lették kész vele, ezért kidobtak egy "valamit", majd talán a 10.2 :)
    eddig nem volt problémám a driverrel, de az h nem kapcsolja ki a monitort az eléggé zavaró, mind1 addig marad a 9.12
  • Apocalipto
    Nekem semmi baj nincs vele.
  • KranaZoli #51529
    Én úgy érzem, hogy sajnos ATI-sok leggyengébb láncszeme a driver készítés. Átfutottam a lentebb link-elt topic-ot és rémisztő, hogy mennyi probléma a 10.1-essel. Pedig ezt most igazán nem kapkodták el a 27-ei megjelenéssel.

Valagba kellene rúgni az ilyen fejlesztő csapatot. (szerintem!) Milyen tesztelésen esett át a driver, ha CCC-ben is hibás verzió számot ír ki. "Biztos kúrva nagy az a team".
  • MR ME
    nekem is ez a baj van vele, vissza is raktam a 9.12-t, ez elég fosnak tűnik ez az új...
  • KranaZoli #51527
    Itt nézz körül a topic-ok között.
    Pl.: New 10.1 Catalyst Monitor Will not turn off

Catalyst Forum

PS:

Egy raklap topic van már a 10.1-ről, de mind negatív. :(((
  • Kongy
    Én is egy HD 5770-et szereltem be tegnap, és van hozzá 2 ágú tápcsatlakozó mellékelve (legalábbis a HIS gyártmányúhoz), nem kell aggódni, akkor sem ha nincs a tápodhoz!! Mondjuk a HIS-eshez van CrossFire Bridge is. :)
  • rumkola
    kiskönyvében benne lesz szép kis ábrákkal, képregényszerűen :D
  • pxxl
    az a tápból jön, vagy ha nincs, mert béndzsa a tápd, akkor kell egy átalakító :) de elvileg adnak a vga mellé is asszem. vagy nem? nemtom
  • gameplusz
    Nem valamit rá kell kötni, hanem a tápcsatlakozót. Már leírtuk egy páran...
  • PersianWarrior
    A vid amit küldtél (az első. :P) annál egy 8600GT-t telepit én meg egy HD 5770-et akarok, és ahhoz még vmit rá kell kötni a tápra is, nem? Most az benne van a videokari mellett vagy a tápon is van olyan? :S
  • MR ME
    :DDDDDD
  • Solten
    Kulonbozo un. hsz-ek alapjan ugy iteltem meg hogy az un. "atlagnvidias" elakad a drivertelepitesnel...
  • kifli
    legalább olyan vidit raknátok be a mi segít is :D
    pl ez:

• pxxl
    kivenni meg ugyanez csak visszafelé :D
  • pxxl
    kicsavarod a csavart (ha van) ami odafogja a házhoz az L alakú vasat a - ahol a vga, dvi, hdmi csatlakozók vannak - , a foglalat végén van egy kis pöcök, azt vagy felhúzod, vagy odébb kell csak nyomni, megfogod a kártyát, és kiveszed, berakod a másikat, pöcök/fül vissza, csavar vissza, kész :) semmi nehéz nincs benne. persze a kábeleket is ki kell húzni.
  • MR ME
    :)
    fogod és beteszed a kártyát a slotba, nehéz elbaszni mert csak oda tudod berakni, majd rádugod a tápot amit szintén nem lehet elkúrni mert mást nem tudsz rádugni és bekapcsolod a gépet :)
    nem egy nagy ördöngősség, nem kell megijedni, nem nagyon tudod elrontani, max ha beletöröd a kártyát a slotba :D
  • gameplusz
    Fogod a kártyát, bepattintod a slotba, rákötöd a tápcsatlakozót (ha kell) és ennyi.
  • PersianWarrior
    Videó jó lenne!
  • PersianWarrior
    Üdv!

Tud valaki linkelni valami videokártya beszereléses tutorialt? Lehetőleg valami újfajtáét, mert most először szerelek VGA-t ki, és be. :S