90029
-
Blum #52239 Ajj,menj mááá'... -
#52238 pl egy célkereszt a kellő helyen/helyeken?
vagy a rózsa köré tetoválva tünde írással az egy gyűrűn lévő szöveg? -
#52237 sekszi :D de mikor jön már egy toxic? :( legends never die
am meg DVI to VGA adapter? :D lol -
Blum #52236 Lehet egy tetkó ízléses és szexi is egyben hidd el.(ÉN most nőkről beszélek...:D ) Ha jó helyen van a megfelelő ábra.
Az tény,hogy lehet undorító is és sajnos egyre több ilyen van. A nagy tetkókat én is utálom. -
#52235 Powercolor HD 5870 PCS+ teszt: link
-
#52234 okádok a tetkóktól
nekem egyáltalán nem jön be
még autón se
ronda -
#52233 Kiteljesedett a Radeon HD 5000 palettája. Az AMD a termékcsalád HD 5570-es típusjelzésű tagját is bemutatta.
400 SP-s, 128 bit-es, HTPC kartya? Nem rossz :)
-
#52232 ezt kifejtenéd? mert kb semmi nem jön át... -
#52231 Hi all szerintetek meddig javítanak egy 2.5 éves vga-t ??
mikor fogyjon el a türelmem?? -
#52230 Szép tetkóval nincs gond, csak a ribancrendszámmal :D
-
rumkola #52229 szerintem én mégjobban :) -
#52228 Ezzel tudnék vitatkozni:) -
#52227 na jah.
én a mutatóujjam és a hüvelyk ujjam "találkozásához" a kézfejemre akartam tetoválni egy jappó jelet, de párom lebeszélt róla. nagy jdm/honda fan voltam akkor (még most is de nem annyira betegesen). nem bántam meg h nincs ott most :) -
#52226 Minden tetkó szar egy nőn. -
#52225 És egyáltalán nem érdekel, hogy a képeken, másokon szép/jól mutat: az ilyen lányok nálam elrúgták a pöttyöst.
-
#52224 példák...
-
#52223 és milyen az a randa tetkó tetkó? vagy mi a határ ahonnan már randa? -
#52222 A szépség rugalmas dolog - nem véletlen, hogy bármennyire is akarja az ember sztenderdizálni, nem megy [pl.: divat, reklámok stb.].
Nekem például bizonyosan elrúgná azt a bizonyos piros pöttyöst, ha egy csaj a testén - bárhol - egy randa tetkó lenne... más meg lehet, hogy arra izgulna...
Mini szívecskékkel, pillangókkal, virágokkal még megbírkózom/nék.
-
#52221 Nem rossz ez, nem rossz. Fasza!
Csak aztán legyen vmi tartalom is a SP részben. -
#52220 csajra is mondhatod hogy szép, aztán kiderül hogy egy gecironda tetkó van a talpán, akkor az már nem szép? -
#52219 Legyen. De akkor ne mondja rá senki, hogy "szép".
-
#52218 továbbra is 360 videó, szokásos lowres konzolos textúrákkal -
#52217 Szerintem nemazon kéne vitázni, hogy egy BÉTA játékban holvan textúra hiba. :D Az egészet kell nézni, na az marhaszép. Jó van akinek nemtetszik dehát mivan akkor. :D -
#52216 Valamit rohadtul benézel: nem azt írtam, amit te adsz a számba [nem félreérteni!].
Én arra gondoltam, hogy mivel Te azt írtad, mi ez, ha nem szép ez a játék - s közben meg beillesztettem egy randa sziklát, és arra helyeslően, de ugyanakkor támadó jelleggel válaszoltál - és kiderült, hogy nem állja meg a helyét a kijelentésed, ez a játék nem érdemli meg a SZÉP jelzőt: hiszen nem MINDENHOL szép.
Ha mindenében, minden részletében SZÉP lenne, akkor bizonyosan nem találhattam volna egy low resulotion videón (is) meg azt a bizonyos mértani sziklát, low polygon állapotban.
-
Blum #52215 Valld be,hogy te írtad...:D -
#52214 Érdekesen fordítod ki a világot, de ezzel csak még mélyebbre ásol: "csak ronda játékok vannak", van ami kevésbé ronda, van ami meg kib****** ronda. Gratulálok a mércédhez :D
Ordenáré! -
#52213 LOL első komment :D -
#52212 Még jó hogy érted.
Mert, ha a mondatod fényében nézzük - emlékszel: "hát ha ez nem szép, akkor nemtom mi az ..." -, akkor bizony nincs helye ilyesminek: "de van egy bevillano, rosszul elhejezett textura,".
Azaz: az a játék VÉGIG legyen szép.
De, ilyen játék egyszerűen nem létezik (még).
-
#52211 #52202-re reagáltam...
Talán nem is kellene tovább magyaráznom... de, ha engem kérdezel, rohadtul nem érdekel egy játék grafikája [ezért játszom régi kalandokkal is, mert hát miért ne], és így az sem érdekel, ha a BC2-ben minden fűszálnak önálló pisix-e van, és a hóátfúvás életszerű: a játék nem mozgat meg.
-
#52210 tehát, ha egy közel tizperces gameplay végig elég szép, de van egy bevillano, rosszul elhejezett textura, akkor az szar.
értem! -
#52209 épp még szarkonzolport gt4-be is jobb textúrák kerültek mint a konzolos verzióba, nemvéletlen volt 15gb. Boxra nem tudnak ekkora játékot, mivel nincs mindenkinek hdd boxában, dupladvd meg kicsi hozzá. Egyenes szikla meg létezik, legalábbis én már láttam olyat. Nem kell minden apróságba belekötni, öszképet tekintve elég jó, pl ha továbbnézed, akk a hóátfúvás az úton elég profi. De szerintem addig nemnagyon lehet véleménytformálni egy játékról amég valaki nem játszott vele. Nekem beta-val kapcsolatban pozitív tapasztalataim vannak, és még ez sem a végleges változat. -
#52208 Láttad egyáltalán mit jelöltem be: a sziklát... és milyen a szikla?... egyenes... és még?... kb 64*64-es textúrából rakták az arcba...
PC-re amúgy is konzol-portot dobnak.
-
#52207 ugye a leírást láttad hogy x360? Másrészt meg ne egy szar youtube vidi apró részleteiről döntsünk már. Öszhatást nézve pedig szép, így betaba is. -
#52206 ott a pont!!! ezt akartam mondani én is xD -
Locna #52205 Sziasztok!
HD 4850 karim van, és azt szeretném megkérdezni, hogy a hangot hogy tudom kiküldeni lcd tv-re hdmi kábelen? XP-n annó sikerült, de az új W7-el sajna nem boldogulok. Már kipipálgattam mindent ami az adott kártyához tartozik, de nem akar összejönni sajna.Felraktam az ati hdmi audio drivert de a lejátszás fülnél a realtek hdmi output-ra azt írja, hogy nincs csatlakoztatva. A kép természetesen gond nélkül kimegy.
Jelenleg egy SB Audigy van a gépben. Valamit le kell tiltani, vagy mi lehet a megoldás?
Köszönöm a segítséget!
-
#52204 30 mp alatt döntöttem:
Amúgy, nem vagyok graFIKA-buzi, de hát ugye, te írtad, hogy "hát ha ez nem szép..."
-
#52203 hát de hogy ez nem is a beta az is kurv@élet :D
off OFF -
#52202 hát ha ez nem szép, akkor nemtom mi az ...
link -
#52201 Szerintem sem itt kéne ráizgulni egy béta állapotú multijátékra...
Aki pedig a grafikára izgul egy játékkal kapcsolatban... hááát, akkor inkább álljon rá a 3D Studio MAX-re, Maya-ra és társaira... szerintem.
-
#52200 nincs ennek saját topigja?