90029
-
#53813 Vegyük azt is figyelembe, hogy ez csak egy doboz. 4890 doboza is 30+cm hosszú. Plusz ugye van benne két minimum 5-5cm-es mervítő papírbigyó is + a kiegészítők tasakja. No mindegy, nem a méret a lényeg:) Minél nagyobb egy kártya annál kevésbé melegszik:) -
#53812 A méretéről már kezdetekről lehetett sejteni, hogy nem 30 cm alatti lesz :)
-
#53811 Ha ez így lesz [lenne], akkor már csak azért is szánalmas a 470/480-as, mert csak úgy tudja megszorítani, legyőzni a HD5870/5970-est, hogy:
- nagyobb [méret - hossz, szélesség, magasság]
- több [memória, fogyasztás]
- drágább [180+ ezer]
- nem kínál eszeveszett újdonságot [7.1-es hang, röhögök]
Így pedig, csak a középkategóriás változatai lesznek versenyképesek, amelyeket már most, a megjelenésük [május] előtt nyugodtan kiröhöghetünk.
-
#53810 Ööö mi alapján tudod eldönteni, hogy az ott egy 20cm vagy 60cm hosszú doboz? Mert én nem tudom:) Egyetlen dolog amihez mérhető az asztal/szék ami akármekkora lehet. -
Solt #53809 Kb 1 órát aludtam, egyszerűen nem jár az agyam... mi a gond? Mi az, hogy atit csomagol? -
#53808 asztaqva na ez betette a kaput -
#53807 Hát ez tényleg durva :))))
-
#53806 Nvidia GTX dobozképek
LOL nvidia már nem szipmlán átnevez hanem atit csomagol a dobozba:D
A ram méretekkel is gondba vannak.Ha nem fake képek akkor GIGALOL. -
#53805 A pc tuning forumba tettem fel bios kepeket rola... -
#53804 pontosan igy torten :) a ramoknak 2.2 adtam, mert ez a gyari. 3 lehetoseg volt az emeles utan a ram orajelekenek. 890, 1069, és 1100 valamennyi, pontosan nem emlekszem az utolsora, igy marad az 1069, fsb strap pedig 333mhz. az fsb most 1791mhz, ezt meg is akartam kerdezni, hogy ez nem sok, vagy ez aranyban emelkedik?
Jah, ez mar kicsit off, szal sorry :) -
#53803 Hát ha sikerülne valami okból kifolyólag levinni ezek árát akkor simán jó lenne.
Egy hasonló méretű HDD árát adnám érte filérrel sem többet! -
#53802 gondolom fsb 444 vagy 445, és akk viszaosztotta a ramokat, hogy 1066-on menjenek. Fesz pedig egyedileg változhat, de szerintem nem kell sokat emelni. -
#53801 Csak, ha MULTIMILLIOMOS lennék:
-
#53800 engem is érdekelne. pls. -
#53799 Ahogy a cikk ravilagitott - ezek a 2 magos korajok a noti-szegmensbe lettek kitalalva (integralt GPU), csak ebben az arktegoriaban az Intel nem tudott semmit felmutatni az AMD-vel szemben, kenytelen volt desktop CPU-kat is legyartogatni. Bar ez a virtualis +2 mag felmegoldas, hurka az igazi 4 maghoz kepest. -
#53798 Semmi bajom a fejlődéssel, míg az valami - akár rövidtávon is! - belátható előnnyel jár. [Most a tudományos, Emberiséget érintő találmányokat zárjuk ki ebből a körből!]
A 4 maggal (és hamarosan a 6-al is) az a baj, hogy csak specifikusan, és bizony igen rettentően kaki módon optimalizálva lehet használni.
Hétköznapi munka során észre se veszed a plusz magokat.
Érthetőbben: az E8400-asom a napi 4-6 órás működése során, bármilyen terhelés mellett - kivétel a "nagyszerűen" optimalizált játékok futtatása - 1 magot használ, 0-20%-os terheltség mellett.
Ha néhanapján megküldöm egy-egy audió rendereléssel [jellemzően SoundForge, ACID, vagy dBpowerAMP Music Converter [ez pl. imádja a több magot], vagy farigcsálok a sorozat epizódokon [VirtualDub, vagy Vegas], akkor be-bevillan a 2. mag, és besegít +10-15%-al.
-
#53797 pm-be el tudnád küldeni a beállításaidat amivel 4ghz-ig húztad? előre is köszi, csak kíváncsiságból :) -
#53796 ez mind szép és jó, de egyre több olyan játék van ami erre sajnos rácáfol
bár még elvagyok az [email protected], de bf néha már igencsak küszködik, félő h egyre több olyan játék jön mostmár ami igényli a 4 magot -
#53795 Az Ati vegul beadta a derekat, tul sok a marketing altal agymosott emberke... (pisix, 120 Hz, 3D hemuveg) -
#53794 Tüzeljük fel a hangulatot:
Forrás: Prohardver.hu - Core i3-530 vs Phenom II X4 925 -
#53793 Nem új hír, inkább emlékeztetőül:
-
#53792 jah egyebkent 10.2-es catalyst van fent. -
#53791 A memoria ocz reaper, jelenleg 5-5-5-15 megy 1066-on es 2.2 volt fesz van neki adva.
A hangkartya igaz mar regi (audigy4), de nem reg raktam ujra rendszert es amikor kiprobaltam, akkor meg nem volt fen a drivere. Bar a torodezettmentesitest meg nem csinaltam meg, de mar ajanlottak.
-
#53790 sry. 32=38.
A win 7 memóriakezelését nem ismerem, ez esetleg lehet oka, de elsőnek alaplapi, hang, vga driver frissítéssel próbálkoznék, felesleges programok kilövésével. Ne adj isten, merevlemez környékén is meg lehet próbálni egy töredezettségmentesítést, ha kevés a hely, akkor a felesleges dolgokat pucolni. -
#53789 Ha akadozik szabályos időközönként, akkor valami más lehet a nyűg.
memóriára nem haklis, lásd akár hivatalos oldalon az igénye.
Másrészt nálam 2 GB RAM-mal, 5750-nel, e5200@3,6 GHz-en single min. 32 fps, mulit a patch után min. 42 fps-en futott Xp sp3 alatt.
-
#53788 E8400@4ghz-ra huzva, de default beallitasoknal is ugyanez a helyzet. -
#53787 De milyen processzor van mellette? :) -
#53786 nyomtam ezt battlefield jatekot, full high 1920X1200-ban, a kartya birja a kikepzest es gyonyoru minden, de itt mar jobban eszreveheto volt ez az kb 5 masodpercenkenti akadozas, hiaba vettem le 1650-re a felbontast akkor is. Valahol olvastam olyat, hogy ilyen akkor is leehet, ha elfogy a memoria, szerintem ez baromsag, nem lenne eleg 4gb?
jo lenne kideriteni, hogy vajon ez mitol lehet, szoftveres, hardveres problema vagy mi?
-
#53785 Asus formula 5750-em van (verzsenyótós, elsőnek gondolkodtam is, hogy mielőtt berakom a gépbe a padlószőnyegen tologatom kicsit vrümmögve).
36%-os ventifordulaton megy alapban. Ezt nem változtatja. Terhelésre úgy néztem, hogy 50 fok felé nem ment, 47-48 fokig melegedett. Idle úgy emlékszem 37-38 fok.
20%-ra levéve a fordulatot terhelésre is maximum 50 fokot értem el.
A kérdés az, hogy bízhatok e a driver (gpu-z) mérésében, mert ha igen, akkor leveszem 20%-ra és kész.
(érdekes módon csak a driver és gpu-z "látja" a gpu hőmérsékletét, az everest nem. Asus gyári drivert használok, a 10.2-es catalyst vacakolt. relatív régi alaplapom van. Gigabyte Poseidon házam van, oldalt "rács"+12 cm.-es venti. -
#53784 hogy ne porosodjon. baj ? -
#53783 innen van :) Magyarországra nem tudom szállítanak-e...
260 font fölött fájt nekem, viszont a 4850 elkezdett szellemeskedni, képhibák és fekete képernyő volt már egy párszor, ezért kellett rááldoznom magam a cserére, ugyanis a 4850 az otthonról való, szal innen csak a gari miatt nem fogom hazaküldeni, hogy ugyan nézzékmámegmiagondja. -
#53782 thx -
Abu85 #53781 Fölösleges PhysX drivert rakni az AVP3-hoz, hiszen nem is használjaa az API-t. -
Newfronter #53780 A Stalker: COP is gyönyörűen fut maximumon 4xAA-val. Néha meg-meg akad, de lehet csak azért mert futottam és lassan töltötte be a textúrákat, vagy ez is olyan GTA 4 féle meg-meg akadás. -
#53779 Ez nem az en kartyam, nekem 5850 van :) -
Newfronter #53778 Nem semmi kártyád van. :D -
#53777 OK, erre nem is gondoltam :D
Addi itt egy vidi a kiralyrol:
-
#53776 tegyél fel újabb everestet -
#53775 Srácok miért van az, hogy a 9.11-nél újabb ATI driverekkel fekete négyzetek villognak a kocsi körül a Shift-ben??? Végre jó most itt a 10.2-vel az AF a flight sim-ben, erre ez meg a Shift-et nem szereti... ATI ha nem kapja össze magát driver csinálásban hamar betalál valami Nvidia a gépembe XD -
#53774 Egyebkent az mitol fugg, hogy everest az uj kartyamrol semmi infot nem ad, csak egy aux nevezetu valami van , marmint homersekletek, meg venti fordulat, mert egyebkent minden mas adatot ki ir rola.