90029
-
#54413 de ez tényleg így van :D nem szólok rá, csak morcosan tologatom néha ide oda a coccokat, és akkro jójó elpakolom majd. ezután 2 változat van:
1. "elfelejti" :D kezdődhet előről a tologatós célozgatás
2. tényleg elpakolja, és ha este játszok, akkor elférek rendesen, de kb 1.5 nap és megint ugyanúgy tele van :D -
#54412 A fohadiszallas... :D -
#54411 nem olyan gyenge kar ám az. komoly anyagból van, nem holmi biliacél :D mert hülye azért nem vagyok
a szék meg a madaras teszkóban volt, 16pénz, hinta funció (végre), meg bőr (hatású anyag, ergo műbőr) -
Blum #54410 A rohattak. :D -
#54409 ja, de úgyis jó asszem ha letörlöd. -
Gibor #54408 Ilyen nálamis előfordul, egyszerü, mikor ez a kép fogad szépen letörlöd a drivert, újraindítod és felteszed megint, utána jó lesz. -
#54407 Arctic Cooling Announces Accelero XTREME Cooler for Radeon HD 5970 and HD 5870
-
#54406 Nem kell nosulni, eleg egy baratno is. Ugy latszik imadjak telepakolaszni a szamitogepasztalt a szirszarjaikkal... (hiaba figyelmezteted hogy fovesztes jar, a hely szent).
-
#54405 azert bator vagy hogy az obi -s karokra raraktad azt a dog nagy gepet
a szek meg bjutiful tenyleg -
Immigrants #54404 Mire a szarra? -
Dobronski #54403 Állat a széked! Az a gép fent meg ijesztő. :D -
#54402 régen 9600-amal nekem is volt ilyen, egyszerűen rakd fel még1x a drivert. -
Immigrants #54401 Hiába vissza ugrik az eredetire,nem jó úgy se... próbáltam!
Nem hát ha így jön be egyből rendszer vissza állító-zok mert így nem lehet rajta semmit csinálni -
#54400 be kéne állítani a felbontást és társait :)
látom PrtScr nem működik :) -
#54399 Sose mondd, hogy soha:) -
Immigrants #54398 Na amint javasoltad letöltöttem a 8.12-es verziót.
Amit belépek ez a kép fogad:
Nem hiszem el hogy egy Drivert nem tudok feltelepíteni normálisan!
Vagy mi lehet a gond? -
Immigrants #54397 Ok kösz! Kipróbálom és írok! -
Blum #54396 Na ezért nem fogok megnősülni! :DD -
#54395 Akkor tessék: FILEHIPPO.com
Bizonyíték, hogy az archívuma működik:
-
#54394 majd aki odarakta :D a cuccok 90%-a nem az enyém az asztalon :D
különben is ha megtalálom a bill+egeret, már nem érdekel annyira a többi :D -
Immigrants #54393 Na jó de ott nem lehet letölteni! Bejön egy másik oldal ott megint egy másik ott meg nem csináll semmit -
#54392 Nézd csak a pirosat:
-
Immigrants #54391 Ezt már néztem de nem tudom hol kell letölteni! -
#54390 Azt jelenti, hogy csak 2008-ig bezárólag érdemes a Catalyst driverek kiadási dátumával foglalkoznod [azaz: Catalyst 8.12-ig, maximum]
ATI Radeon HD 2600 Pro AGP
This Video Card driver is published by ATI Technologies and updated on Dec 5, 2008.
-
Blum #54389 Egy kis rendrakás ráférne a kockuló sarokra,nem? :DDDD -
Immigrants #54388 Ez mit jelent? Nics már driver a vga-mhoz? Sehol? -
#54387 A driver már nem támogatja a VGA-dat...
-
Immigrants #54386 Helló! Lehet nem a legmegfelelőbb topik de azért felteszem a kérdésem!
Van egy Ati Raedon Hd 2600 Pro Vga-m és most feltelepítettem a BFBC2-t ami csak a legújjabb driverrel megy el! Az előbb linkelt oldalból a felső link hibás (ezt írja a gépem de azért felteszi) a második jó, DE mind a 2-nél újraindítás után nagyon rossz kép lesz. Mintha negatív lenne az egész várok egy kicsit és kiírja hogy a Catalys controller hibát észlelt ezért leáll. És annyi rendszer visszaállítással oldódik csak meg a probléma de akkor meg nem csináltam ugyebár semmit:S
Tudtok eben segíteni? -
Solt #54385 Tört verzió, ( a próba erejéig ) a pöcs ehhez nem jó szerintem, de az átnevezést megpróbálom... köszi... -
#54384 Desktop: a buborékok nekem kicsit soknak tűnnek... :)
Fullos: Látom a bébicsősz walkie a közelben van :) -
fullos látkép
-
#54382 Feloldozást kapsz, ha megmutatod a jelenlegi háttered :) -
#54381 ebben az esetben lemondok a kis ikonról -
#54380 A topikban a VGA mellett ennek a háttérnek a használata is feltétel lehetne a kis ikon megszerzéséhez:
ATI Ruby
(9 asztalméretre)
Ja, és screenshot is kötelező lenne a Windows Asztalról...
-
#54379 Az aláírásod második sora nagyon ütős :) -
#54378 nem elég gyors + nincs pénze, na ezzel mit lehet kezdeni??? -
#54377 És abból van AGP-s? -
#54376 Nemnekem ezt ocsón kell mert egy ismerősömnek akarok szerezni egyet mert valami fos van a gépében és mindíg panaszkodik rá hogy nemelég gyorrs. De nekisincs pénze mint jósok embernek ezért olyan 10ezerből kell kihozni. -
#54375 18-19k magasságában kapsz már 4850-et is használtan, jóval gyorsabb a 4670-nél. -
#54374 Peccs + a BFBC2Game.exe-t nevezd át BFBC2.exe-re.