90029
-
#55215 Neked konzol valo... -
#55214 Ja, szoval hirtelen felindulasbol irkalsz ossze-vissza.. :D Nyugalom, mely lelegzet... :) Krajzisz??? 2010-et irunk ember... Egyszer vegigjatszottam (+Warhead) oket (arra jok), multi meg nem izgalmas. -
Gibor #55213 Ne legyél Tirexi -
Gibor #55212 Akkor soha nem veszel, mivel metro viszonylag új játék és eddig csak Crysis miatt vártál, mostmár metro miatt is, oké remélem szeptemberbe behalmoznak még vagy 50játékot ami nem fog fullhádééba elmenni, csakhogy még 90évig meg pecsételjük a sorsod. -
#55211 Elhiszem neked hogy az vagyok de akkor írd le miért is mert nagyon kíváncsi vagyok rá.Könyörögve kérlek írd le! -
Blum #55210 Te annyira hülye vagy,hogy az már fáj... -
#55209 Sehol nem írtam hogy nem jobb az 5970.jobb ez tény drágább de akinek teljesítmény kell GTX 480 helyett olyat vegyen.
#55206: Az csak hirtelen felindulásból volt!
Következő VGa-m csakis akkor veszem meg ha ez a 3 teljesül Crysis,Warhead, és a Metro 2033 full hd-be full maxon mennek.
Szóval még olyan 1,5 évig elbohockodok a 8800GT-vel ha tönkre nem megy. -
#55208 Nem muszáj nagyokat álmodni, 5850 már megfizethető, azzal évekig kihúzod. Nem kell 150ezres 5970 egy játékos gépbe... -
Blum #55207 menj már innen te Isten verte... -
#55206 Ezt irtad: "Hát lehet beruházok egy ilyenre lemondom a fűtést."
Te valami skizofren vagy? -
Gibor #55205 Mostmár hirtelen 5970? Hmmm, ittál valamit? drog hatás alatt álsz? lassan már kevered magad elég jól. -
#55204 ÁÁÁ baszki felejts már el itt nem rólam van szó.Én biztos nem veszem meg nem magamról ugatok de baromira nem veszed észre tuti direkt csinálod.
Aki GTX-eket vesz biztos megvan a maga oka.Írtam is hogy ha fizetnének se tudnám megindokolni hogy miért venne bárki is ilyen VGA-kat.Akkopr inkább 5970-et! -
#55203 Azta rohadt.. le kellett halkítanom..:D SLI-ben már kiabálni kell majd a szobában:) -
Gibor #55202 Körülbelül 3x hangosabb a Radeontól... Bár engem nemigazán izgat hogy milyen hangos, de kiindulva abból hogy a 4870em nek milyen hangja van, akkor inkább nem képzelem el hogy a ferminek milyen... Az árról meg neis beszéljünk... vicc... -
#55201 Ne probald mar megmagyarazni hogy ki vesztette el itt a realitas-erzeket... Ha neked csak az szamit hogy +5 fps-el gyorsabb es semmi mas, akkor tenyleg tokeletes zoldtabor rajongo vagy Figyelembe kell venni a teljesitmeny melle kapcsolodo arat es manapsag mar a hotermeles/fogyasztas sem lenyegtelen. Hangrol nem is beszelve. A Fermi gyari kulere ritkasz@r. -
Gibor #55199 Igen, átkell fontolni, erre 1-2 nap nem elég... évek kellenek. Am én biztosra vélem hogy amióta az ATI kiadta a HD5x szériát nem csak drivereket fejlesztett, hidd el nemsokára mutatni fog őis valamit, volt fél éve felkészülni... -
Dobronski #55198 Környezetvédelemre nem gondolsz? -
Blum #55197 Ha most az Ati kidobna egy olyan kártyát,ami kb. 3X gyorsabb az nVidiánál ráadásul olcsóbb is,akkoris megmagyarázná... -
#55196 Nem értem mi a gond veled, őszintén,de hol láttál olyat hogy azt írtam megéri?Annyira véditek az atit nem láttok már! Nem éri meg ez tény. De aki ilyet vesz azt szerinted érdekli az ára? Amúgy ha fizetnének sem tudnám megmondani hogy aki ilyet fog venni miért teszi.Mert ha teljesítmény miatt akkor rakjon mellé még 2x ezret és akkor már 5970-es vegyen.
-
#55195 Ja de vetel elott meg elotte 3 evet gondolkodik rajta... -
Newfronter #55194 Lehet az ATi előbb kihoz egy olyat. :D ... és akkor Grebber is átáll a sötét oldalról hozzánk.(Valóban sötét oldal, mert sokat csalnak...ezzel remélem MINDENKI egyetért!!!) -
#55193 Nem ertem mi a gond veled, oszinten, de alig (15 %) gyorsabb az 5870-nel, es ~130 ezer Ft... (az 5870 ~90k-ert meg kaphato). Szoval ha neked meger +40e Ft-ot egy tuzforro, zabagep kartya, akkor ne egyet, hanem vegyel kettot :DDDD Szoval qrvara nem ertem a lelkesedesed.
Zoldhalyogbol kigyogyulhatnal, tenyleg. -
Blum #55192 "És nem veszem meg mert ezzel sem megy még a Crysis,Warhead, és a Metro 2033 full hd be full maxon."
Már várom,amikor kidobnak a zöldek egy olyan kártyát,amiben megy. Aztán majd akkor verheted rá a fütyidet :]
Szánalmas vagy. -
#55191 Tenyleg jo hogy ennyi birka letezik, legalabb olcsobban vehetunk Atit... :) -
#55190 Nem érdekel senkit?? Ne na magyarázkodj nekem kis csillag.
Ha nem érdekelne nem védekeznétek azzal hogy jaj sokat eszik jaj jé még meleg is és az ára is milyen már.
Nem istenítem mivel nincs okom rá.Az amit leírtál teljesen igaz, annak ellenére jobb mint az ati.Az nvidia elérte a célját bár sokkal jobbat szeretett volna de elsőre nem jött össze majd a javított.
És nem veszem meg mert ezzel sem megy még a Crysis,Warhead, és a Metro 2033 full hd be full maxon. -
#55189 -
Gibor #55188 Nem igaz, tegnap este nem lett leírva neked világosan hogy fejezd be ezt a sok faszságot amit itt művelsz? gennyvidia hero vagy mégis radeon topicot spammeled a sok faszságoddal... nem igaz nem érted már meg hogy ITT ismétlem ITT EBBEN a TOPICban mindenki ismétlem MINDENKI kivétel nélkül leszarja azaz NEM ÉRDEKLI végül SZARIK RÁ a fermi s szarodra amit elkezdtél isteníteni... Ha érdekel vedd meg ha nem nem... kurvára felesleges a sok idiótaságodat ide irkálni, mindenki tudja hogy úgyse veszel kártyát csak a szád jár állandóan... Meg amin borulok még h minden hozzászólásodban "De majd a javított jobb lesz."
Ki a rákot érdekel ez? őszintén.... SENKIT....
-
Blum #55187 Persze hogy veszik,mert még mindig sok az olyan zöld hályogos elvakult idióta,mint te! :) -
#55186 És most mit csináljak ezzel.
Nvidia elérte a célját.Ők is tudják hogy sokat fogyaszt meg melegszik.
De majd a javított jobb lesz.Csődbe menni nem fognak emiatt az biztos.
Simán fogják venni mint az állat. -
Blum #55185 Így van. -
Newfronter #55184 Sőt, mivel drágább sokkal, így már az 5970 közelébe kerül, így akaratlanul is össze KELL vetni vele, és ott meg a közelébe se ér a GTX 480...
Lehet az nvidia nem az 5970 ellen szánta, de az ára miatt mégis oda került....
Ez nem AMD vagy ATi féle fanboy-ság, hanem egyszerű és világos tények.
-
#55183 Azt a kurva! LOL :D -
Blum #55182 Ne a teljesítményt nézd már,könyörgöm. Húha,lehagyja kemény 15%-kal...
"Cserebe joval dragabb, ~33%-al tobbet fogyaszt es terhelve van vagy 95 fokos"
Erre mondj valamit Emese... -
#55181 Miért égett volna be?
Kiadta a leggyorsabb 1 GPU-s kártyát ennyi!
Nagyon jól sikerült teljesítménybe a kártya.
Az új revízió biztosan jobb lesz. Nyilván kisebb lesz a fogyija, így aktiválhatják mind az 512 cuda magot,talán még magasabb órajelen is. Ha azt nézzük, hogy 448 cc és 480 cc (GTX 470-GXT480) között mekkora a különbség(azonos órajelen) akkor akár az új revízió(GTX 485?) megközelítheti a HD 5970-et is.
-
#55180 kíváncsi vagyok erre e DX11 dologra... -
#55179 minnyá jön az ujabb magyarázat, majd figyeljünk. -
Blum #55178 Keresed nagyon a kibúvót...
De nem találsz. Mert az igazság az az,hogy a zenvidia megint rábaszott és beégett. :| -
#55177 jah, biztosan. -
#55176 Soha nem értettem meg ezt a fogyasztás mizériát.
Aki 130 ezerért vesz VGA-t az kb olyan magasról leszarja hogy ha 1000Wattot fogyaszt mert kb 3-4 ezerrel több a villanyszámla na bumm.Mi az a 130 ezerhez képest! -
Dobronski #55175 videókártya*