90029
-
#55295 9.12??!! és azzal is mennek az 5XXX szériák? -
#55294 -
#55293 oké! :DDD Egyébként rájöttünk, hogy mi volt nála a gond, túlfeszelt a lapja, most sima 2.0 volton szakít nála minden, azt hittem néha, hogy gutaütést kap szegény, mert azért elég sokat költött gépre, én meg adtam neki ajándékba a plusz 4Gb ramot csak úgy. -
#55292 -
#55291 Techpowerup a masik majer: 9.12-es Catalystal futtattak az Atikat... Kovetkezo tesztjukben 1 eves driver lesz?? -
Solt #55290 Én nem adnék... [kurva irigy és gonosz] :D -
#55289 Of korz [irigy] :) -
Solt #55288 Most kapcsolok, Te vagy italo4ever kolléga szomszédja? :D Ha még egyszer adni mersz neki ramot ajándékba, akkor örök harag!!!! :D :D :D -
#55287 Jah, Boss! :)
Kaphatok én is egy ilyen ati logót? (gigabyte 5970)
Thanks! -
#55286 Jah, azt nem tudtam, de inkább nem olvasom végig! :) -
#55285 A pcgameshardvare "tesztjei" mindig is az elettel osszeegyeztethetetlenek voltak.... :) Komolytalan egy oldal. Fudzilla se nyalja mar annyira az nvidia popsijat miota nem megy annyira a vallalatnak a szeker. -
Solt #55284 Én is szeretem a pénzt... ezzel semmi gondom... de, van egy erkölcsi határ szerintem. Nekem biztos nem kéne úgy pénz, hogy ezzel másokat megkárosítok... vagy más erkölcstelen viselkedését támogatom... szerintem ez a minimum... ettől lennénk emberek, vagy mi... :)
@Solten: -
#55283 Nvidia topikot mar telespammelte es nem foglalkozik ott vele senki... (igaz, hetente 2-en latogatjak). -
#55282 Hát gondolom az a "szar" ember, akkor vált szarrá, mikor landolt egy kis lovetta a számláján, már ha semleges tesztelő volt, ha nvidia "beépített", akkor meg úgy is mindegy. :) -
#55281 -
Solt #55280 Örülök, ha egyetértünk! Viszont azt mindenkinek mondom, hogy nem sértésnek szántam... ;) -
#55279 Az új 137 hozzászólásból, végig szenvedtem a vergődésed én is.
Már csak egy nem világos, hogy mit akarsz ezzel elérni egy ATI topikban?
Sőt, ha nagyon szeretnél egy ilyen kártyát, akkor mikor megjelenik a legolcsóbb helytől számítva is 10k-val olcsóbban megszerzem neked 2 nap alatt, aztán mindenki jól járt, kevesebbért van egy új gtx-ed, én is kerestem rajta(d), te az őrömtől elélveztél. De itt fejezd már be a hülyeségedet B+! :DDD -
Solt #55278 Ennyi... egy értelmes ember a saját érdekeit nézi, nem azt, hogy melyik tábor szekerét húzza ilyen kérdésekben...
Ha valaki úgy érzi, hogy neki 10-15% különbség megér plusz 150W fogyasztást, meg 30-40ezer plusz kiadást... lelke rajta... számomra ez már túl mutat egy határon... főleg ahogy a teljesen tarthatatlan érveiket még védeni is képesek önszorgalomból... önámítás mester fokon... :D
Aki meg csal egy teszt elkészítésénél, és ezzel befolyásol másokat, bármilyen indokból, az meg egy szar ember... szerintem... -
Blum #55277 Ennyi az nvidia tudása. Ha nem lennének ilyen cégek,akkor az envidia lehúzhatná magát. Hiába,ha hülyék nem lennének,akkor nagyon sok dolog nem tartana ott,ahol. :) -
#55276 Hiába mondja mindenki azt hogy a PhysX halott ügye.Amíg vannak kiadók (ilyenek szinte mindig lesznek) akinek kell a pénz (kinek nem kell a mai világban) addig lesz PhysX-es game.
-
#55275 Miért nem március 28-as dátummal vannak a tesztek, sokkal hihetőbb lenne... És hol a rákban van az 5970 innen? Jó oké, nem poénkodom tovább, akinek van egy kis sütnivalója, nyilvánvalóan felfedezi benne magát a "propagandát". Ahhoz pedig, hogy valamit eltudjunk adni, erőteljes baromságot kell felmutatnunk az agyaroggyant elvakultaknak, hogy meg is vegyék a kártyát. A metro egy baromság, igaz nekem 5970 van, de italo4ever szomszédomnak 5850, és azon is szépen ment átlagban, soha nem tapasztaltunk ilyet az 5850-nel, hogy 1 - 3 fps :DDD
Nekem idáig nvidia volt mindig, az ati driver szopatott, most úgy néz ki, hogy jó, ettől független nem fogom isteníteni az atit, sőt abban is biztos voltam már mikor megvettem az 5970-et, hogy baromi erős és minőségi kártyákat tudnak gyártani, csak a driver írás magaslatán még nem állnak, :))) de amit az nvidia csinál, az már nevetséges, bár fene tudja, valamit jól tudnak csinálni, mert eladják az biztos, ezek szerint csak jó a "népbutítópropagandájuk" -
#55274 ebben a mondatban kb. ki is merül mindaz, amit az nvidia tud. -
#55273 Azért az érdekes egy ilyen nagy nevet is "megvett" az nvidia.
Lehet Mafiasoknak kellett a zsé amiért betették a Physx-et. -
Zoliz #55272 Nekem egy ócska videókártyám van, de a 1400*900-ban minden maxon 8X antialiassal a Just Cós2 Concrete Jungle benchmarkaja egészen pontosan 22,92FPS lett. -
Blum #55271 Oh no,man....:(
Ez is ilyen fizikszes f@szom lesz? Elmennek ám már a pi**ába... -
#55270 Nekszt fiziksz gém bály ennvídja!Lesz vagy 20fps a nyóccezernyóccon!:) -
Taibi #55269 Ja és hozzáteszem, hogy full low beállításokkal játszanék... -
Blum #55268 Ezt faszán megmondtad! -
#55267 ennyi. -
Taibi #55266 Üdv!
Van egy nagy problémám.
Valamiért kevés az fps-em.
Feltettem újra a windows XP-t, de az sem segített.
Most beruháztam az ezer éves VGA-m helyett egy HD3850-es videókártyára, amiről egész jókat olvastam (AGP).
Ehhez képest az eddigi 30 fps-em (Iracing nevű játékban, de egyéb más autós játékokban is) leesett 15-20-ra, így már lényegében ha egyedül megyek a pályán, akkor is szar az egész.
Pedig töröltem a régi drivert, feltettem a legújabbat illetve a directX-et is frissítettem. És újrakonfiguráltam a játék grafikai beállításait is.
Van valami ötletetek, hogy mi a baj?
(ASRock P4i65g alaplap, P4 2.8Ghz proci, 1.5GB RAM, HD3850 512mb VGA) -
Solt #55265 Na persze... mennyi ma újonnan egy normális xbox 360? Jó lesz az 5 évig?
De, ettől függetlenül, képes arra amire rávilágítottam? Nem! Ergo, ha 1 forintba kerülne akkor sem lenne alternatíva, mert jellegéből adódóan képtelen arra, hogy számomra tartalmas szórakozást nyújtson!
Az meg, hogy neked valaminek az ára a legfontosabb, az a te dolgod. Ez jó esetben is csak szubjektív vélemény...
Engem itt is az ár/érték arány érdekel! Mennyibe kerül, mit ad! Mellesleg az elmúlt 5 évben összesen költöttem kb 400ezret az egész gépemre! Pedig aztán van pár okosságom... TrackIr, G25, G940, q9550, 4870...stb... -
#55264 5.höz annyit ami a legfontosabb szempont egyszer kifizeted a 4x ezer ftot és 5 évig tolod a játékokat amíg pc-n ennyi idő alatt elbasztál csak VGA-ra vagy 300 ezret! -
Solt #55263 Biztos, hogy szeretnél egy konzol vs pc vitát?
Bemelegítésnek:
1: A leáldozott, és a háttérbe szorulás, hátrébb szorulás közt van egy ici-pici különbség!
2: Ha, le is áldozott volna, ennek topikot nyitni, és ezen élvezkedni orvosért kiált!
3: Kifejezetten örülök, hogy a tizenéves agyhalottak átpártoltak hülyegyerekképző dobozra, így legalább a szimulátor topikokban ritkábban kérdezik meg, hogy "hanyadik páján jön a föelenség", vagy, hogy "van e örökélet csít"...
4: Számomra akkor lesz alternatíva egy hülyegyerekképző doboz, ha ILYEN programok készülnek hozzá, és lesznek hozzá ILYEN és ILYEN kiegészítők... arról nem is beszélve, hogy mondjuk futni is kéne ezeknek a programoknak valahogy...
5: A konzol tömegtermék. Jórészt egyszerűsített játékok, egyszerűsített kezelés, hogy az 10évestől, a 100 évesig mindenki használni tudja, és legyen is valami sikerélménye... van látvány, oszt annyi... szép, némelyik játék izgalmas is, jó szórakozás... ehhez képest mondjuk egy szimulátor pc-n egészen más szint...
A konzol lényege a könnyed kikapcsolódás, egyszerű kezelés, gyors sikerélmény minél szélesebb rétegben... ha szigorú akarok lenni, akkor a teljesítmény igény nélküli eredményesség és szórakozás záloga...
Olyan mint filmek terén a limonádé... nem kell a bonyolult poén, azon röhögünk, ha valaki orra esik... ezt tuti sokan megértik...
Dióhéjban ez a véleményem! :D -
#55262 Supported by Nvidia. :D -
#55261 Ehh, a benchmarkok átlagot mutatnak, nem pllanatnyi állapotot. Ahhoz, hogy 1-3fps jöjön ki, ahhoz minimum 1 percen át 1-3fps-t kellene mutatnia, illetve nem mehetne 6fps fölé:) A másik, amit nem értek, hogy nem nézik meg a teszt eredményét, mielőtt kiteszik az oldalra? Nem tűnik fel nekik hogy hülyeség? Ennyire amatőrök nem lehetnek:) -
#55260 Nálam is volt olyan hogy ment 30 fps-el (csak mondtam valamit ) aztán hirtelen pár fps majd ismét visszaállt.Lehet ilyet produkált nekik éppen a game és ez került a tesztbe.Ez meg így szarság.
A többi tesztben nem volt ilyen gond ott rendes értékek vannak! -
#55259 Nem tudom mit takar az "Advanced" a no után, ha a fizikszre vonatkozik, akkor is be van kapcsolva. Ilyen értékek nem léteznek. A világ 2. és 3. legjobb VGA-ja nem produkál 1-3 fps-t semmilyen körülmények között, gondolom ezt Te is belátod.
Egyébként, ha be van kapcsolva a fiziksz, akkor is bullshit a teszt. -
#55258 pedig vaknak kell lenned, h ne vedd észre h a pécé durván háttérbeszorult ... -
#55257 Hát most vagy én vagyok mocskos debil retardált de nekem a NO az az jelenti nincs bekapcsolva! -
#55256 Mert a fiziksz be van kapcsolva. Oda van írva:)