AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Apunak mindig igaza van! Most is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sapphire HD 5770 Vapor-X
<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>
Saor Alba
All hail the double x!
Saor Alba
Tegnap raktam 8600GTre drivert, mert havernak volt winreinstall, semmi baja nem lett. Ezenkívül egy driver milyen kárt tud okozni a kártyában?
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Saor Alba
All hail the double x!
All hail the double x!
3870rõl minimum 4890re vagy 5770re kell upgradelni, másra nem éri meg (szerintem jelenleg még ezekre sem)
(pl.: far cry2 majdnem fullom menne a jelenlegiden)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
avp-re inkább jó lenne egy 58xx, de az még húde messze van h megvegyem...jó lesz összefélni magam majd dx10.1-el is 😄
All hail the double x!
1 gyors kérdés :
A sapphire_hd4550_512mb_gddr3_pcie vidkariról mi a meglátásotok?
Nem kimondottan játékra kell! Netes videók, hd videók nézelõdésér
kell, az aláírásomban szereplõ gépbe kerülne (3870 ki, 4550 be oszt
viheti öcsém 😄) Várom a véleményeiteket, esetleges új, jobb ötleteiteket!(árkategória max. 10k. de nem baj ha olcsóbb 😮)
Köszi a figyelmet!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Technológiai demónak semmiképp 😊
Ezért, kár lenne DX11-es VGA-t beújítani.
AvsP-ért már inkább ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
fotográfik kolomp edisön :D
All hail the double x!
Dodge tereptúróval látszik rettentõen - fõképp Replay alatt 😞
All hail the double x!
Ha egy játék - legyen az bármilyen típusú is - JÓ, akkor nem a perifériától függ, hogy jó-e vagy sem.
Az élveezti faktor pedig emberfüggõ.
Én klaviatúrával jobban "érzem" jelenleg a "vezetést" PC-n
Valószínûleg, ha az Élet úgy hozta volna, hogy szimulátor õrült lennék, és hozzá pedig elég õrült és tehetõs, hogy a jelenlegi
...de a Dirt 2 akkor sem lenne jobb tõle.
Számomra.
De egy Logitech MOMO kormány cca. 15ezer pénz, ha jól tudom. S bár egy szimulátor játéknak lehet elég nagy a szavatossága, fõleg ha még a multit is hozzávesszük - mégsem gondolkozom rajta.
De szívesen megkóstolnám kormánnyal a DIRT2-õt.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Csak alátámasztani tudom azokat a véleményeket, amik az "unalomba fulladást" hangsúlyozzák.
Nem ma kezdtem Colin-ozni <1-estõl játszok/gatok vele>1-estõl játszok/gatok vele>, és nekem mély csalódás. Még nem játszottam végig, de az a dedó, amivel etetnek, az a NFS-es graffity
S ehhez semmi köze az XP/HD4850/DirectX 9-nek.
A gyûjteménybe bekerül majd leárazva, kistesóját most fogom beújítani, de amúgy 4/10 nálam - eddig.
😄
Uhh ezeken sokat nevettem 😄 mint a "képen" is. 😄 MEkkora fogyatékos 😄

All hail the double x!
[merlinw.org]
csak úgy tódulni fog a sokk boldog ember az üzletekbe ati-t venni!
UI:fákú nv!