AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a faxom már a Guru 3D is kamuzik, még azt irják , hogy 67fps-t mérnek,pedig én is teszteltem a dirt2-t és ilyen beállítások mellett max 40 Fpst-tud a kari, 4gigára húzott 920-al ûgy hogy engem ne kábitsanak a faszok.....a jó anyjukat....
<#worship><#worship>
Link!!

Rendben, nemsoká megcsinálom, csak kár hogy nagyobb felbontásban nem tudom :S

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kifli
futtasd dx11-ben, menni fog csak tesztellációd nem lesz (gyak dx10.1-ben megy majd)
1024/768 dx10...

Solten
Hello.

"A Catalyst control centerben a 3d-s beállítások mint pl, anti-aliasing, stb állítgatása ér e valamit egyáltalán, ha semmi különbséget nem észlelek a játékban a beállítások után?"

Nem mindegyik jatek "veszi figyelembe" hogy miket allitottal be a CCC-ben. Szoval jatekfuggo.

Saor Alba

Soska87
Na helló

A Catalyst control centerben a 3d-s beállítások mint pl, anti-aliasing, stb állítgatása ér e valamit egyáltalán, ha semmi különbséget nem észlelek a játékban a beállítások után?

Jó példa rá a Mass Effect.
Tegnap tettem fel újra a Windowst gépre, majd felrugdostam rá a Mass Effect-et.

Mielõtt újra raktam volna a Windowst a Mass Effect jól ment de valami brutál el volt állítva, mert az egész gém homályos volt.
Sajnos a Mass Effect topic-ban kb. semmi értelmes megoldást nem tudtak adni.

Miután felkerült a Windows ,és a gém is már nem volt semmi homályos, de minden grafikai beállítás a minimumon volt

Eltelt 1 kerek szép nap minden ba..akodás nélkül erre elõjött egy régebbi gikszer, mégpedig az, hogy megtörik a kép.

Fõleg a játék menüje, és az átvezetõvideók szaggatnak ezerrel, de ha csak egyszerûen forgolódók a játékban már szétesõs a kép.

Azért említettem az elején a Catalystot, mert ott a 3d-s menüben javítottam csak a képminõségen, de attól még nem változott semmit a gém minõsége.
Most így délutánra adta be a derekát, és törik, szaggat minden.

Ati Radeon 4890 1Gb ram
Intel core 2 quad q9550 2.83 ghz
6Gb RAM
W7 RTM 7600 X64

Persze,hogy adnak,de engem most kifejezetten az érdekel,hogy ehhez a hûtõhöz adnak-e.

Met:Kösz!<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MerlinW
Bármelyik számtechboltban adnak pasztát. Bemész, kérsz😊

[merlinw.org]

Met
ottsenincsen

itt elvileg van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
pcx?

Már csak értelmes helyet kéne találni,ahol van is...<#rolleyes>
Nem tudtok valami jó helyet? aqua,ipon kilõve,ott nincs. 😞

Más jó helyet nem ismerek.

Akkor jó,köszi!

berczely
Nekem is az van és volt a dobozban paszta!

Met
Nekem TX2 van, az gyárilag volt pasztázva. A 3-hoz már külön adják?

ha jól tudom,neked Cm Hyper TX3-ad van. Neked küldtek hozzá pasztát?

[HUN]FaTaL
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Most mér. Esik ott évente kétszer, lehet pont akkor jártak ott a fejlesztõk😊

[merlinw.org]

pxxl
élvezd inkább ahogy fröcsög az arcodba a víz marokkóban minden második kanyarban<#wilting> <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
😊

Igazság szerint lehet, hogy egy korábbi driverrel is jó lett volna, nem próbáltam. Ezt ajánlották, felraktam, jó lett, nem foglalkoztam vele. 😊

Más kérdés, hogy a játék annyira nem jött be, mert sajnos a rallyhoz már nem sok köze van.

MerlinW
Okéoké hiszek neked😊 Nekem nem kell bizonygatnod😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Kb még rajtam kívül 5 embernek oldotta meg a problémáját a hotfix. Biztos hülyék vagyunk 😊

MerlinW
Nem azt mondtam, hogy reménytelen, csak hogy pár játékban elhasal, mint pl Borderlands, ill bizonyos esetekben széthullik a telepítõje😊 Nálad nem, szerencse, nálam igen, nem szerencse. Én visszatettem a 9.10-et, azzal nekem megy minden szépen. Egy driver verzión nem fogunk összeveszni😊

[merlinw.org]

KranaZoli
Én csak Zan-nak akartam tippet adni. 1ébként feltelepítettem ezt a driver-t az 5850-esre és semmi problémát nem okozott. (Nem a DIRT2-es Performance hotfix-re gondolok)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

pxxl
az a secret bonus 😄

All hail the double x!

MerlinW
Ha te mondod...

Problem Description:
ATI CrossFireX™ is not being utilized when playing Dirt 2.

Solution:
AMD has developed a Hotfix to resolve this issue. This Hotfix applies only to PCI-Express graphic card in the Radeon™ HD-series.

Biztos elfelejtették odaírni...<#idiota> Én örülök, hogy megoldotta a problémádat, de biztos vagyok benne hogy nem a hotfix-nek köszönheted.
Lényegében lekakilom, azt telepítetek ami jólesik, ti dolgotok😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Ismét elmondom hogy baromság. 😊

Néhány embernek akad a menüben (3fps), nekem is ez volt, pedig se CFem se HD5xxx-em. Felraktam a HOTFIXet és jó lett.

MerlinW
Nem. Az nem az. Nem is hotfix és nem is a te kártyádhoz való. Oda is van írva😊

9.11 Dirt 2 CF hotfix

Akinek nincs két HD5-ös a gépében, vagy nem akar velük Dirt2-vel játszani, felejtse már el ezt a hotfixet.. ezen lovagoltok lassan egy hónapja...😊

[merlinw.org]

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

pxxl
everest

All hail the double x!

MerlinW
9.11 hotfix még mindig csak és kizárólag Dirt2 CF-re gyógyír..😊

[merlinw.org]

KranaZoli
Próbáld meg a 9.11-re rátelepíteni az 5970-esnél található hotfix-et.

MerlinW
A 9.9 és 9.10 is jó HD5-höz

[merlinw.org]

gurubefree
egyiket sem .... Minimum GDDR3 .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
ha internet akkor mar most felejtsd el a PS3mat mert egy rakas sz....... PS3 game serverek ugyan csak remenytelen ......... A browser hihetetlenul , megabrutal modon okoz hajhullast . A kedvenc oldald valoszinu nem latogathato vele ......
Multik PC-hez szokott embernek jatszhatlan , sooter gamek jatszhatatlan , a tobbi az nagyon jo .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

danikarate
Nem gondolkozok nagy befektetésen szóval olcsó videókarit kerestem:
PCIE HD4350 1Gb Sapphire DDR2
PCIE HD4650 512Mb Sapphire DDR2

Melyiket éri meg jobban megvenni?

Zan
Sziasztok!

Létezik,hogy egyenlõre csak egy catalyst van az 58XX as szériához?Az van,hogy szenved egy játékom,amit nagyon szeretek..ezért próbálnék ki másik drivert,de a 9.11-esnél régebbit 5850 re nem találtam..:S!Nevén nevezve a The Witcher rõl lenne szó!Bugos a grafja,az embereken keresztül vonalak cikáznak,mintha hibázna a kártya...pedig full stabil,teszteltem,nem is melegszik túl.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

teddymac
catalyst ,win 7 alá nincs valami gadget ami meri a hõmérsékletet?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

MR ME
gpu-z

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Catalyst?

teddymac
Mivel tudom megmernia vidikari hömersékletét?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ajem kisa
Nekem legelöször volt ps2, xbox, aztán jött a pc...nemrég eladtam énis, és vettem egy x360-at ugyanabbol az elgondolásbol, hogy a pc drága...stb!
Aztán rájöttem, hogy a konzol jo, de amikor megvolt, nemvolt kedvem játszani egy honap után...:s
Szal eladtam és most megint pc-m van, de sokkal több lehetõség van, mint a konzolon!
Ez most a véleményem, én igy döntöttem, de a konzol nálam mostmár csak másodlagos lesz!<#crazya><#ravasz1>

[HUN]FaTaL
PS3nak csak a procija erõsebb mint egy PCé, a VGAja harmatos és már most szebbek a játékok PC-n.

CroftManor
de azt is vedd figyelembe hogy xbox360ra hamarabb jönnek a játékok, meg van hogy kizárólag boyra jön ki egy DLC. Pl ott volt az új POP.

Nothing is True, Everything is Permitted

KranaZoli

MerlinW
PS3 erõsebb mint a PC, illetve csak 2012 végén jön az új PS.
XBox, Wii gyengébb mint a PC. Mondjuk PS3 fél/egy évvel késõbb jelent meg, mint a vetélytársai.

[merlinw.org]

Az lehet, de ameddig élni fog egy ps3 addig a mostani 4890ed is bírni fogja a játékokat, és már most fejletteb a pc mint a ps3...

MerlinW
Ez sajnos lassan már tény. Jobb konzolos anyagot eladják 4-5millió példányban világszerte, PC esetében az 1 millió már csodaszámba megy. Emellett a PC-s verzióban sokkal több munka van, több emberi erõforrást igényel, több munkabért, stb.

Elég régóta megy, hogy elõször kiadják a konzolos verziót, majd ha bejött a bevétel, fél/egy év után amolyan "zsebpénz" gyanánt kiadják pc-re is.

Lásd a mostani trendet is, nem készítenek PC-s online játékokhoz dedikált szervereket (pl. új COD, Borderlands, ID software (!!!) késõbb megjelenõ Rage-e, stb), mert nem éri meg nekik fenntartani a warez miatt.

[merlinw.org]

CroftManor
õk is mondták de én is látom, mert pcre mindig van újabb és újabb cucc és ha azt akarod h jó konfigod legyen, akkor bizony cserélni kell az alkatrészeket. Nem is kell messzire menni, itt vannak az ATI kártyák, hiába vettem 63é 4890 Toxicot, már van annál is jobb meg lesz is jobb, csak gyõzzük pénzzel...

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
PS3 jó masina, ha csak játék és internet a cél, azonban hátránya, (mondom én, aki azért elég sok játékot megvásárol, még ha csak egy hétre is, majd eladja), hogy nincs rá warez, a játékok ára meg 15+ felett van. Mondjuk használtan még megérheti, de még így is PC ár felett vagy. Szóval, ha nagy játékos vagy akkor drága mulatság. Ha viszont megfelel egy adott 5-6 darabos játékbázis, akkor még rendben lehet. Persze ez csak az én látásmódom😊

[merlinw.org]

Én is undorodom tõlük. Szomszédnak van brutál PC-je,neki egy Lian-Li (asszem az a neve 😄) háza van. Semmi csicsa,semmi csili-vili festés,LED...Sima fekete,oldalán egy kis bekapcsológomb,USB-k is rejtve vannak. És mégis annyira gyönyörû. (meg az árcédula,ami rajta lógott,de az már máskérdés...😄)