AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Link!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

"A Catalyst control centerben a 3d-s beállítások mint pl, anti-aliasing, stb állítgatása ér e valamit egyáltalán, ha semmi különbséget nem észlelek a játékban a beállítások után?"
Nem mindegyik jatek "veszi figyelembe" hogy miket allitottal be a CCC-ben. Szoval jatekfuggo.
Saor Alba
A Catalyst control centerben a 3d-s beállítások mint pl, anti-aliasing, stb állítgatása ér e valamit egyáltalán, ha semmi különbséget nem észlelek a játékban a beállítások után?
Jó példa rá a Mass Effect.
Tegnap tettem fel újra a Windowst gépre, majd felrugdostam rá a Mass Effect-et.
Mielõtt újra raktam volna a Windowst a Mass Effect jól ment de valami brutál el volt állítva, mert az egész gém homályos volt.
Sajnos a Mass Effect topic-ban kb. semmi értelmes megoldást nem tudtak adni.
Miután felkerült a Windows ,és a gém is már nem volt semmi homályos, de minden grafikai beállítás a minimumon volt
Eltelt 1 kerek szép nap minden ba..akodás nélkül erre elõjött egy régebbi gikszer, mégpedig az, hogy megtörik a kép.
Fõleg a játék menüje, és az átvezetõvideók szaggatnak ezerrel, de ha csak egyszerûen forgolódók a játékban már szétesõs a kép.
Azért említettem az elején a Catalystot, mert ott a 3d-s menüben javítottam csak a képminõségen, de attól még nem változott semmit a gém minõsége.
Most így délutánra adta be a derekát, és törik, szaggat minden.
Ati Radeon 4890 1Gb ram
Intel core 2 quad q9550 2.83 ghz
6Gb RAM
W7 RTM 7600 X64
Met:Kösz!<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tudtok valami jó helyet? aqua,ipon kilõve,ott nincs. 😞
Más jó helyet nem ismerek.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
All hail the double x!
Igazság szerint lehet, hogy egy korábbi driverrel is jó lett volna, nem próbáltam. Ezt ajánlották, felraktam, jó lett, nem foglalkoztam vele. 😊
Más kérdés, hogy a játék annyira nem jött be, mert sajnos a rallyhoz már nem sok köze van.
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Problem Description:
ATI CrossFireX™ is not being utilized when playing Dirt 2.
Solution:
AMD has developed a Hotfix to resolve this issue. This Hotfix applies only to PCI-Express graphic card in the Radeon™ HD-series.
Biztos elfelejtették odaírni...<#idiota>#idiota> Én örülök, hogy megoldotta a problémádat, de biztos vagyok benne hogy nem a hotfix-nek köszönheted.
Lényegében lekakilom, azt telepítetek ami jólesik, ti dolgotok😊
[merlinw.org]
Néhány embernek akad a menüben (3fps), nekem is ez volt, pedig se CFem se HD5xxx-em. Felraktam a HOTFIXet és jó lett.
9.11 Dirt 2 CF hotfix
Akinek nincs két HD5-ös a gépében, vagy nem akar velük Dirt2-vel játszani, felejtse már el ezt a hotfixet.. ezen lovagoltok lassan egy hónapja...😊
[merlinw.org]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Multik PC-hez szokott embernek jatszhatlan , sooter gamek jatszhatatlan , a tobbi az nagyon jo .
ゾルターン
PCIE HD4350 1Gb Sapphire DDR2
PCIE HD4650 512Mb Sapphire DDR2
Melyiket éri meg jobban megvenni?
Létezik,hogy egyenlõre csak egy catalyst van az 58XX as szériához?Az van,hogy szenved egy játékom,amit nagyon szeretek..ezért próbálnék ki másik drivert,de a 9.11-esnél régebbit 5850 re nem találtam..:S!Nevén nevezve a The Witcher rõl lenne szó!Bugos a grafja,az embereken keresztül vonalak cikáznak,mintha hibázna a kártya...pedig full stabil,teszteltem,nem is melegszik túl.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aztán rájöttem, hogy a konzol jo, de amikor megvolt, nemvolt kedvem játszani egy honap után...:s
Szal eladtam és most megint pc-m van, de sokkal több lehetõség van, mint a konzolon!
Ez most a véleményem, én igy döntöttem, de a konzol nálam mostmár csak másodlagos lesz!<#crazya>#crazya><#ravasz1>#ravasz1>
Nothing is True, Everything is Permitted

XBox, Wii gyengébb mint a PC. Mondjuk PS3 fél/egy évvel késõbb jelent meg, mint a vetélytársai.
[merlinw.org]
Elég régóta megy, hogy elõször kiadják a konzolos verziót, majd ha bejött a bevétel, fél/egy év után amolyan "zsebpénz" gyanánt kiadják pc-re is.
Lásd a mostani trendet is, nem készítenek PC-s online játékokhoz dedikált szervereket (pl. új COD, Borderlands, ID software (!!!) késõbb megjelenõ Rage-e, stb), mert nem éri meg nekik fenntartani a warez miatt.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]