90029
  • pxxl
    nem kapcsol ki? energiatakarákosság miatt. én mindig is utáltam. első teendőim között van friss op rendszeren ezt kikapcsolni.
  • strebacom
    Húúú az szar lenne rajta van az életem fele.....
  • Blum
    Akkor az vinyó lesz :/
  • strebacom
    Mondjuk ez vagy kb.félóra film nézés után jön elö és nem mindig....
  • pointer4
    tik-tik-tik hang winyóra emlékeztet :D lehet, ha samsung, azok imádnak felhangosodni, aztán szarrámenni
  • strebacom
    Nálam is megy faxán...söt a 5870Cf-et is elviselte gond nélkül(csak próbáltam...)illetve azt tapasztaltam még hogy ha filmet nézek(Klitecodecpack), akkor a kép, hang megáll viszont a filmidö számláló megy tovább...és egyszer csak kattan egyet a vinyó....
    (Win7HomeP.-eredetisaját,samsung1Tbhdd)..
  • Blum
    Nálam is ugyanez volt. Hazahoztam,akkor csak 1-et pittyent. Aztán egyszercsak elkezdte,hogy ő 3-at pttyen. Fogalmam sincs,hogy mitől van ez,de azóta is úgy van és semmi gond nincs.
  • MerlinW
    Első körben derítsd ki mi kattog. Táp, HDD, esetleg egy haldokló venti. (Valszeg az első)
  • strebacom
    Barátaim....kérdezhetnék valamit töletek, mostanában azt csinálja a gépem, ha bekapcsolom, de csak akkor ha hosszú órákat pihen....hogy inditáskor, három halk tik-tik-tik hang hallható.....kezd idegesíteni....Eddig nem volt ilyen.....mi lehet...
  • pxxl
    WD-40 powa
  • tommygear
    olajspray talán a ventillátorba
  • mflex #57572
    A képek nem adják vissza, hogy az autó mekkora is volt valójában!
    Van Schwarzinak a Kommandó című filmje, amiben elrabolják a lányát, nem tudom emlékeztek-e rá, na én egy pont olyan színű Calillac-et szeretnék teljesen hibátlan állapotban. (olyan kékes-zöld metál) Egyébként a filmben is észrevehető, hogy a nagydarab arnold úgy néz ki benne, mint egy csecsemő. Először féltem itthon vezetni a Lincoln-t, de attól függetlenül, hogy az amcsik nem ilyen utakra tervezték, mert 76-ban örül, ha az ember beült egy trabantba, szóval nagyon könnyű volt vezetni, a lincoln embléma tudatta velem, hogy hol az autó eleje! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igeeeen! Ez volt az az autó, amit bámultunk a Konzumnál, a téren és amúgy mindenhol :)

A Camaro ajtajában Te vagyol? :)

Szerk.: Előbb néztem a képeket, és csak aztán olvastam, hogy "én is látszom egy kicsit" :)
  • mflex #57570
    Jah, kösz, de én kint Amcsiban fogom megvenni, eredeti tulajtól! :)
  • mflex #57569
    1//Itt látható, hogy vajszínű volt, fekete tetővel, amikor megvettem, majd hófehérre lett fújva, a belseje CARTIER plüss fotelek voltak, amik olyan minőségből készültek, hogy annyi év után sem volt hiba benne, sőt még az illata is megvolt

2// Itt már a végén a tetejét is áthúzattam fehér bőrrel, ekkor volt a legszebb

3// Itt már a MÉREGERŐS camaro, meg én is látszom egy kicsit :D, és az utána 2001-ben vásárolt 500 SEL mercim belseje, de hát BMW párti vagyok :)

• MerlinW
    Ööö általában eladja őket, azért linkeltem:)
  • mflex #57567
    Van sok képem róla, megpróbálók párat szkennelni...
  • mflex #57566
    Nagyon szép! :)
  • pxxl
    nájssz. egyszer kipróbálnék egyet :) ekkora dögöt még nem vezettem :)
  • MerlinW
    Jani oldalát csekkoltad? #57554
  • mflex #57563
    Jah, és a másik, amikor megvettem kint az autót, akkor jöttem rá, hogy kb 40-50 évvel vagyunk az Amerikaiak mögött, ugyanis 76-ban full extrás autóval járkáltak. Abban az autóban csak ilyenek voltak alapból:
    motoros ülések, ablakok, antenna, automata kíma, sebességre bekapcsoló hidraulika, (50 mérföldnél nagyobb sebességnél, fokozatosan lejjebb ültette az egész kasznit) az automata váltója úgy váltott, mint a vaj, a mostani x6-nál is érzem a váltást, abban az autóban cvsak azt éreztem, hogy lejjebb esett a fordulat, a nyomatéka több, mint 600!, aki ért hozzá, az tudja, hogy ez milyen brutális erőt jelent, ha lepadlóztam, akkor tényleg mint a filmekben, füstöltek a gumik :D
    élvezet volt vezetni ezt a 6,25 hosszú és 2,02méter széles gyönyörűséget.
    jah, a fogyasztás télen városban 50 liter, nyáron 35, országúton 19-25 60-70 mérföldes sebsebégnél, ez kb 100-110 km, ami egy 7,6 literes motornál szerintem nagyon jó! :)
  • pxxl
    jah tényleg "nem nagy szám"
  • pxxl
    és amikor a sárga honda civic átdübörgött pécsen kb 3 éve az se volt gyenge.

voltunk a dzsáminál meg a terrárium akvárium izéban is voltunk :P
  • mflex #57560
    De igen, 95-97 között, ennyi ideig volt nálam, utána egy 5,7 literes camarom volt, ami nem egy nagy szám, sokkal inkább a 588LE erős corvette motor, ami benne volt. A pesti gyorsulási versenyen, nem volt ellenfél, másra nem volt jó az autó egyébként :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Lincoln se volt kutya, de amikor a Szigetvári úton reggelente elsuhant egy aranyszínű Porsche Chayenne Turbo, miközben ott álltam a buszmegállóban... hát az überelhetetlen volt. Az a hang...!
    A piros Pontiac Firebird se volt csúnya, ami mindig magára ragasztotta a tekinteteket.
    Vagy a kék Subaru Impreza, az arany logoval...
  • Solten
    Ajjaj de gyonyoru vas :)
  • pxxl
    ne idegesiccsé
  • MerlinW
    Hihetetlen mennyiségű düh van a magyarban. Komolyan vissza kellene hozni a sorkötelezettséget:) Az az 1-2-3-4 év egy életre levezette:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondod, hogy Te rohangáltál egy fehér Lincolnnal egy időben Pécs utcáin...? :)
  • MerlinW
    Wieszt eladta már?
  • Klemice
    Azért van egy olyan határ, ahol nem lehet elmenni az ilyen dolgok mellett, és ezt te is nagyon jól tudod.
  • redmonk
    Ti akik itt vagy ott beszólogattok másoknak vmiért a való életben is ilyenek vagytok? Engem úgy neveltek, hogy ha valaki nem szimpatikus akkor azzal nem foglalkozom nem beszélek vele nem keresem a konfliktust de azért ha a másik személy olyat tesz mond akkor azért kiállok magamért, eddig tökéletesen bevált. Ha valakinek nem szimpi a srác akkor ne is szóljon be neki és ha leakarja vezetni a feszkót akkor ne segítsen neki annak ellenére, hogy tudna. És kész.
  • Klemice
    Mindegy :)
  • triplet
    Hagyjad, ezekkel nem érdemes foglalkozni, én sem teszem. Ebben élik ki magukat.
  • mflex #57549
    Az érvelésed, egyenlő a nullával, nem igaz, hogy nem érzed! :)
    Jó pár emberrel már én is összevesztem az itt az SG-én, de egy másik topikban nem kezdtem el ócsárólni, mert éppen nem vagyunk puszi pajtások, ahogy ő sem engem. Na itt lezártam. :/
  • Klemice
    De ott nem ismerik a háttértörténetedet és nem tudnak rólad jellemrajzot írni kapásból :) mama2 az már mama2

amúgy mama2 milyen a többi alkatrész a gépedben?
  • mflex #57547
    Kb 15 éve szeretnék venni, egy 1976-ost cadillac eldorado convertible-t, de csak az 1976-os, semmi más nem érdekel. Ennyi idő alatt folyamatosan olvastam róla, levélben érdeklődtem és kb 10 éve, amióta van netem, azóta ostromlom a fórumokat vele, mégsem jött idáig össze, ez alapján nekem is mondhatnák a sok Amerikai fórumon, hogy takarodjak már, mégsem teszik, sőt nagyon készségesek. Egy 1976-os Lincoln Continental town Car autóm már volt, a csekély 7600-os isteni motorjával, de az álmom mindig ez a Cadillac, ebbe a egy picit nagyobbat raktak (8.2L). Ha elkészül a házam, akkor talán végre sikerül. :)
  • triplet
    Az enyém úgy van hogy közel van a földhöz, de nem a földön van hanem a számítógép asztalnak van egy számítógépháznak kialakított része.
    portalanítottuk, mindent megtisztítottunk, akkor egy darabig jó volt, aztán 2 nap múlva megint elkezdte. Aztán most szétszereltük és a videókártyában ment tropára a hűtés. ezért lép ki például a bournout paradise közben is. gondolom felmelegszik a videó kártya aztán a kép le fagy, a zene meg megy, vagy éppen a kép lesz ilyen fekete kockás, csíkos sz*r.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor takarítsd sűrűbben a házad belsejét... a por az egyik legnagyobb ellensége (a túlfeszültség és/vagy villámcsapás mellett).
  • Solten
    Ez kell neked szvsz: link. Arctic Cooling hutos, nem tartozik a zajos peldanyok koze.