90029
  • Solten
    off:

Tobbi itt: link :)
  • IMYke2.0.0.0
    Támasztja a 3 dominót, hogy el ne dőljenek...

Stohl: szimpla bunkó senkiházi
    "Hétköznapi" embert már rég bilincsben, anyázva és köpködve vittek volna fogdába, és ott véletlenül lekönyökölte volna a saját orrát...
  • kifli
    ezt kérdezd meg az nv topikban :D
  • mflex #57660
    LOL :D
  • mflex #57659
    Az aláírásomra visszatérve, ezt a faxt már úgyis az emberek nagy százaléka nem bírta a túl nagy arca miatt, ráadásul, mint kiderült egy gerinctelen köcsög is. Szerintem találni fognak a szervezetében kábszert is, de nem fogják elítélni, ahhoz minden szálat meg fog mozgatni.

Vagy példát statuálnak végre ebben az országban, és sittre vágják, ugyanis ha drogot találnak a szervezetében, nincs és nem is lehet semmilyen enyhítő körülményt felhozni ellene, figyelembe véve, a már elkövetett dolgait.
  • Solten
    Biztonsagi tartalek arra az esetre ha a masik 3 megolvadna...

Pixxel:
  • mflex #57657
  • pxxl
    biztos az "számolja" a pisixet :D
  • mflex #57655
    A legalsó kártya, milyen célt szolgál?

• MerlinW
    C4 itt is van pár száz méterre. Erős tűzvédelem alatt áll a terület.
  • mflex #57653
    Eszméletlen szépek ezek az autók, a Ferrari-t remélem egyszer kipróbálhatom, ha más nem kölcsönzök egyet egy hétvégére Németországban, 4-5 ezer euró egy hétvégére az F50-es.

Erről már írtam a topikomban, de soha nem felejtem el. :)
  • pxxl
    egy vett C4 áll itt kinnt is :) csávó a 40 centis hóban is azzal jött :D
  • IMYke2.0.0.0
    Utoljára egy Simsonon ültem, úgy 15 éve... nem vagyok egy nagy motoros-autós csávó :)

Ha lenne jogosítványom, félek, csak akkor élném túl, ha gumifákat ültetnének az utak mellé :)
    Amúgy meg a sebességet sem szeretem (szívem), kisebb koromban 200 km felett száguldottunk annak idején egy német vendéglátónk által, aki az egyházközösségének egyik nívós helyén összetörte a Renault Espace-át és a szerelőtől használatba kapott egy ilyen színű, márkájú csodát:

• IMYke2.0.0.0
  • mflex #57649
    [URL=http://www.evilmilk.com/pictures/Get_Into_My_Car.htm]Ez is bírja a Lincoln-t! Anno az én Lin...-ban is "feküdt" pár csaj, mivel 2 méter széles volt az autó és nagyon jó rugózása, sok nőnek tetszett :DD[/URL]
  • mflex #57648
    Motorozni nem tudsz? Ahhoz most nagyobb kedvem van, csak előtte el kell ugranom érte Bólyba, mert utoljára ott hagytam az öcsémnél.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyos szempontból nézhetjük így is a helyzetet... :)
  • pxxl
    hát nem? :) dehogynem :D
  • pxxl
    menekült előled mi?
  • IMYke2.0.0.0
    A 80 km azért sokkal jobban hangzik nem - határszélen lakom, Pécstől ~ 35-40 km. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Aláírásod és a kép is nagyon üt! :))))

A csaj tőlem ment fotózásra így izzadtan...
  • mflex #57642
    Jah, még én utazgassak oda-vissza 500km-t, hogy vezesd! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is bevállalnék egy X6-ost... igaz jogsi* nélkül :)

* = sose-nem volt
  • mflex #57640
    Ehhez lenne kedvem, széttépném a csaj ruháját, utána meg szét...
    :D

• pxxl
    vagy jöjjön el pestre 14 ker. (többit később) és engedje meg h vezessem az x6-ot :D
  • IMYke2.0.0.0
    A 4850-es
  • IMYke2.0.0.0
    Tudok egy jót: húzd be a sötétítőt, vesd be magad egy könnyű takaró alá, és szunyálj! Rád fér a pihenés!
  • MR ME
    nekem "simán" futott annó ugyanilyen konfiggal 1680x1050ben :D
    igaz talán már akkor 4Gb ramom volt
  • mflex #57635
    Kösz, majd este megpróbálom még, most azon vacilálok, ha már kisütött a nap, hogy inkább elmennék motorozni, ááá, semmihez nincs kedvem :[
  • mflex #57634
    hát ja...

most játszottam volna valamivel, de akkor inkább dolgozgatok...
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldás egyszerű:

1. friss install game-ben létrehozol egy ugyanolyan nevű profilt, mint amilyet régebben használtál (pl. mflex)
    2. automatikus mentést követően kilépsz a játékból
    3. régi mentésedből a vonatkozó fájlokat az "mflex"-be másolod.
    4. játékod indítod, örülsz :)
  • pxxl
    az is max 1 óráig érdekes, míg nem kezd ismétlődni az a 10-12 pálya -.-
  • mflex #57631
    Letöröltem...
    Viszont a DIRT 2- vel is szopok, a régi mentéseimet cseszhetem :(
    Újból, viszont tuti nem állok neki.
  • IMYke2.0.0.0
    Shift: hát ja... E8400 + HD4850 és akkoriban csak 2 guriga RAM - tökéletesen futott. Igaz, 1280*1024-ben... majd miután majd kiolvadt a szemem, 1024*768-ban, de utána quit - uninstall - delete.
    A baj, hogy előtte kiírtam a WRZ változatot :)
  • pxxl
    teljesen random volt h milyen konfigon futott jól vagy rosszul (vagy sehogy) volt h kb ugyanazon a gépen valakinek ment, valakinek nem. 8600-asokon jobban futott mint 4870-es gépeken stb.
    uninstall, shift+delete...
  • MerlinW
    Shift felejtős. Kakibénajáték mind technikai, mind játékszinten.
    Nézz GRID vagy Dirt2-őt ha árkád csilivilire vágysz:)
  • mflex #57627
    Ja, akkor jó, uninstall...
  • pxxl
    mert fosul van optimalizálva azért! nálam 1920x1080-ban jobban futott mint 1280x1024-ben (akkor volt pont monitorcsere)
  • mflex #57625
    Felraktam a Shift nevezetű csoda játékot, szerintem ennek tök béna grafikája van néhol, mert van ahol nagyon szép is tud lenni, de ami megint kicsapta nálam biztosítékot:

Szóval minden maxon, az FPS néhol 250!!, erre leesik 20 alá!, majd vissza 200 fölé, persze mikor az FPS a béka segge alatt van, úgy szaggat, mint ha valami p2-es géppel nyomulnék.

Miért, miért, miért?!!!!!!!!!!
  • Blum
    Srácok,miért van nálam az,hogy OpenGL-ben a program meg játékok is swapolnak mint állat? Tehát megy szépen,aztán egy pillanatra megszalad majd megint megy. MSI Kombustorral is lenyomattam egy tesztet,az is ratyi volt.