90029
  • arty
    a cikk segített, a "use lookup table" metódussal minden oké :)

köszönöm!
  • Blum
    Fonyódligeti rendőrtábornál nem lehet szarabb. :D
    [Éjszaka importáltunk pár sunát,úgy már tűrhető volt ]
  • Klemice
    minket kibasztak a picsába recsk mellé valami vityillóba ahol ihatatlan volt a csapvíz, hoztak forrásvizet attól is hánytam remek volt
    másnap egy őskommunista bányászexfőszakzsarnok előadása volt amit végigaludtam majd szombat délben ofő behajtott minket a városba ahol sorra fogadtak a zárva táblák, egy meki után asszem az említett parkban kezdtem igazán amgamhoz térni
  • IMYke2.0.0.0
    Egerben mi is voltunk a középiskolai osztályommal - úristen, a múlt században: 1990!
  • Klemice
    itt józanodtam osztálykiránduláson 3-4 éve mikor széthánytam a belemet
  • arty
    nagyon köszönöm, mindjárt beszámolok :)
  • arty
    a ygári bios szerint legalábbis 88 C mellett már 68%-on kellett volna a ventinek pörögnie. erre ment 33%-on, halkan ... a kártya meg frankón tulmelegedet :/
  • berczely
    Megtaláltam az írást!
    http://logout.hu/bejegyzes/sellerbuyer/ccc_es_ati_tray_tools_kivatlasa_vga_bios_szerkeszt/hsz_1-50.html
    Pont 4870!
  • arty
    memoriahiba, ami normál hőmérsékletek mellett nem jelentkezik? (értsd = más játékok)

berczely: jah, ezt csináltam meg, de
    1.) hangos volt a venti (simán ráböktem a recommended fan gombra)
    2.) windows logo boot alatt nem látszott, csak "no signal" volt amig be nem töltött a windows

inkább visszasütöttem a gyári BIOS-t :) szal ezért érdekelne konkrétum... valahogy nem értem, mi mirevan befolyással a ventiszabályzásnál. azt szeretném, hogy 80fok felett kapcsoljon rá a venti, ne 33%-on menjen, mint most. valahogy nem az történik, amit az ábra sugall :(
  • gameplusz
    Game Over?
  • rvn
    Jé ez Eger. Ma már jártam itt.:) És ott is ahonnan az első Egri kép készült(Líceum):)
  • gameplusz
    Szép napunk van ma, bocs az OFF-ért xD

:D
  • berczely
    Én megcsináltam magamnak ezt az állítgatást... csak már jó 2 éve!

Egy írás alapján csináltam, tudja a fene hogy hol találtam!

Radeon BIOS editor ezzel a programmal.Van benne Fan settings, ott írogattam át valamit.Kimented a BIOS-t pl GPU-Z-vel, utána ezzel megnyitod, átírod amit akarsz és flash-elő progival frissíted az általad módosított BIOS-ra!
  • kifli
    nemlehet hogy a memoriával van a gond?
  • arty
    konkrétumok kellenének, nem garis már a kártyám ... ;) (tudom h esélyes, h elsütés után is fel lehet éleszteni, de inkább nem kockáztatnék)
  • berczely
    Pontosan!
    Radeon vagy ATi Bios editor a neve
  • arty
    bocs az ontopikért :

idióta giga ... 33%-on megy a venti, miközben a játékban vertex hibák vannak (split/second - ennyire még semmi nem terhelte meg) ... létezik BIOS editor, amivel a max hűtést feljebb tudom piszkálni? szoftveresen nem akarok szórakozni :)
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor meg van a helynek a varázsa... XD
  • Solten
    Igazad van (most hogy megneztem a teljes meretu kepet, nekem is feltunt)...
  • Blum
    Kaposvárról inkább nem lövök képet,mert szar sincs itt. Ja de...a város Fő tere az tűrhető. Kár,hogy a templom tövében 14-15éves taknyok ordítoznak/részeg hajléktalanok sz*rják,hányják össze az egészet...sebaj.

"Szeretem Kaposvááárt...."
  • berczely
    Nem akarok kukacoskodni, de az nem a Golden Gate híd...
    Nézd meg jobban azokat az izéket!

Goldengate-nek "likas"

Az ott kérlekszépen a Oakland Bay híd

• SZilaJMaGGoT
    Jó kis chill hely, nem sokan járnak errefelé, csendes, kultúrált cigizéshez/sörözéshez tudom ajánlani! :D
  • gameplusz
    Legutóbb esküvő alkalmából jártam errefele, tényleg csodás város, de azért a miénk se rossz ;)
  • strebacom
    Ezeket, most löttem igaz csak telóval, a Török Fürdönél levö forrás és park....

• Solten
    Kozvetlen mellette Santa Clara, lehetne megdobalni zaptojassal nvidiaekat, az mellett pedig ott a rohadt alma fohadiszallasa. Bar az AMD-nak is a szomszed falu Cupertino.
  • Solten
    Ja, egybol ra lehet vagni hogy az, Coit Tower + Golden Gate Bridge a hatterben :)
  • gameplusz
    Én helyből erre tippeltem volna :) Keresztanyámék ott laknak...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt nem hiszem el... eszembe se jutott ez a megoldás (sem a város, sem a rákattintás) :))))
  • berczely
  • strebacom
    Ha rá kattintottál a képre akkor láttad is a cimét...
  • berczely
    Kátovice
  • IMYke2.0.0.0
    Még Sopron jutott eszembe, de ott nem emlékszem ilyen magas "dombokra"...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor sejtésem sincs, melyik város lehet... :)
  • Klemice

ha már miskolc
  • Klemice
    áh ez nem miskolc :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jó pihenést fórumtárs - ne hajts sokat, keveset lépcsőzz, ne bámuld a csajokat (feleség úgyis hátba ver) és jó autókat, mert még szívrohamot kapsz nekem... :)))
  • mflex #58547
    Egyelore nem tudom megszokni az idoeltolodast. :/ Itt meg hajnali 3:30 lesz, de nem nagyon tudok aludni. A keresztanyamhoz jottunk ki a parommal pihengetni, latva ujfent Amerikat, meg most is azt mondom, hogy 40-50 evvel vagyunk lemaradva, hiaba a sok epulo epuletek meg a sok faszsag odahaza.

Itt a legtobb helyen (70%-ban), szinte mindenki mac-et hasznal, es igen azok alatt tokeletesen mukodik az ATI :D

A "One Stockton" utca erdekel engem legfokepp, mert szeretnek venni egy macbookpro, ami itt joval olcsobb, mint otthon, hiaba gazdag ember a Magyar.

Na most megyek, probalok aludni valamennyit, mert holnap, illetve ma nappal elalszok mindenhol.
    :)
  • berczely
    Ez nem Miskolc szerintem... hasonlít a Hősök terére ott az a templomos érsz, de hibádzik mert a hegyek, dombok másképp vannak!Avas kilátó sehol...
  • IMYke2.0.0.0
    Félve írom: Miskolc? webkamera
  • strebacom
    Nálunk most kicsit borult az idö.....