90029
  • pxxl
  • Gibor
    Szerintem is tök jó.
  • Blum
    Illik hozzád...:F
  • pxxl
    sztem állat xD
  • Blum
    Fúj! Köpödki!!

[De tényleg kurva idegesítő]
  • pxxl
    ne lopj puzievagy

Solten! ÖL! jah nem...akkor csak bannt neki
  • Gibor
    Erre gondoltok?
  • Blum
    Azaz....soha nem felejtem el. :D
  • pxxl
    ez az igen :D
    (csak ide 6x raktam be)
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen, látáskárosulást szenvedtem, vagy tényleg az a bizonyos lokó?
  • Klemice
    részegen még flesseltem is rá, úgy rémlik
  • pxxl
    ez az én egyik (nem túl népszerű) VIP logóm volt :D
  • gameplusz
    Ja, 3DFX Voodoo Bench.
  • mflex #59089
    Ez is valami VGA tesztelő program?
  • pxxl

ezt meg azért mert pántani akarsz

• MerlinW
  • arty
    igen, ugy értem, hogy hibázik

de az én gigámból ne indulj ki, ez se le se fel nem megy 1mhz-t sem, ha manuálisan csinálom, azonnal bedől a gép (vagy csak szemetel).

próbát megér, max rebootolsz egyet :)
  • MR ME
    irigy vagyok
  • pxxl
    ejj de komoly a Sin City fullhd-ban (most nézem...)
  • MerlinW
    Most komolyan... Egy technológia van "hülye nyelven" leírva 4 oldalon keresztül, képekkel illusztrálva:) Mit szeretnél még?:)

Ha nem beszéled az angolt az más, de akkor azt mondd.
  • Jaka923
    Sziasztok!

Újabban, ha egy játékot 1280x1024-es felbontásra teszek, kilép vagy elkezd villogni. A többi, kisebb-nagyobb felbontáson hibátlanul működik. Nem piszkáltam meg semmit, szóval nem tudom, miért van ez. ATI HD4850-em van
  • fery02
    #58986: arty: Úgy érted azt a "szemetel"-t, hogy hibázgat a kártya? Mert akkor inkább hozzá nem nyúlok, ha az "erőltetett" 2D-s teljesítmény csökkenés ilyesmi áldozattal jár, annyit nem ér meg.
    Gondolom akkor az én kártyámmal is az lenne a helyzet, mert gondolom minden HD4870 ugyanolyan hardverileg, csak a hűtések szoktak másak lenni.

Végül is másfél éve így használom a gépet és csak most keltette fel nagyon az érdeklődésemet, mikor is megláttam, hogy sokaknál az új driver ilyen hatással volt. Csak gondolom erősen visszább vette volna a fogyasztást is, mivel a gépben a VGA eszi a legtöbb áramot.
    Azért is próbáltam a Driver swepper-t, mert írták néhányan, hogy náluk csak úgy működött, ha előtte ezzel törölték az előző driver-t.

#59078 (kifli): újabb driver-eken ez a "standard" opcióval egyezik meg? Mert régen úgy hallottam itt valakitől, hogy Advanced-re érdemes állítani.

Akik segítettek tanácsokkal ellátni, hogy haverom milyen kártyát vegyen, azoktól szeretnék elnézést kérni, mert úgy tűnik hirtelen meggondolta magát és nem vesz kártyák, inkább gitárra gyűjt. :)
  • Solten
    Na ez tenyleg jo hir, eleg irritalo lehet ha az ember kiad ennyi kesst egy csucskartyaert es ennyi szivas van vele.
  • kifli
    mikor megjelentek a képek atiról ipono, akk tirexi meg pár haverja azon röhögött hogy ki van hagyva a 3. csatlakozó melett az a kis rács rész, és milyenmár XD
  • kifli
    low-ra állítsd
  • mflex #59077
    Jó hát, végre!:) Eleget szoptam vele, a gond csak az, hogy qrvára nincs időm játszani, ha lenne, akkor inkább a családdal vagyok, vagy alszom :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó hír!
  • mflex #59075
    Több, mint fél éven át szidtam az AMD driver kreálóit, most viszont végre elérték a 10.5-ös "vezetővel", hogy végre jó véleménnyel legyek róluk. Tesztelgettem a játékokat, szinte mindegyiknél ha nem is jelentős, de átlagban tapasztaltam 10 FPS emelkedést, volt ahol többet is, volt ahol csak elenyésző volt, de pl az "nvidiabuzi" game, a METRO2033, ahol anno kifektette a kártyát, most döccenés nélkül tartja a 60FPS-t, minden maxon, pisixxel meg kutyafülével. Szóval minden játék alatt simán fut, a SPLINTER CELL sem "invisible" már! :D

A HD videóknál viszont még elvétve voltak kisebb akadások, de szerintem ha ezen az úton mennek tovább, az is megoldódik. Szóval csak így tovább.

ps: Solten, légy szíves a kártya típusát írd át ASUS-ra, mert cseréltem. Köszi! :)

• IMYke2.0.0.0
    Pörgök mint a ventilátor = meg is lesz a böjtje, szerintem :)
  • pxxl
    köccer, teszelem minnyá :)
    (ma nagyon elemedben vagy :D)
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://rapidshare.com/files/260330797/E.M._Free_PowerPoint_Video_Converter_2.41.rar]Ez jó lesz? ["Okos" verzió][/URL]

"Information:

The E.M. Free PowerPoint Video Converter application was designed to be an all-in-one PowerPoint to video converter.
    It can convert PowerPoint presentations to AVI, MPG, WMV, BMP images and MP3 audio.

NOTE: The package will also install Total Video Player.

Here are some key features of “E.M. Free PowerPoint Video Converter”:

* Supports PowerPoint 2000 / 2002 / 2003 / 2007.
    * It could provide the best capability to convert PowerPoint files to other video formats.
    * Batch conversion.
    * Support attach other audio track (MP3/WMA/WAV).
    * Customizable video crop and pad for exported video.
    * Customizable trim.
    * Easy to use.
    * Integrates a powerful media player – Total Video Player.

Requirements:

* PowerPoint 2000 or 2002 or 2003 or 2007
    * Directx 9 "
  • Klemice
    Asszem itthon lecseréljük a cirkófűtést pár ilyenre
  • pxxl
    valaki plz adjon egy értelmes ppt 2 avi/dvd programot, mert telibeformázom a gépet, és felmondok a ***** minnyá
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ki (illetve nézőpont kérdése: be) lenne, akkor meg az lenne a baj...
  • Sharks
    Thx, bár reméltem, hogy el tudja valaki mondani kicsit emberibb nyelven, de nagyjából felfogtam. Már csak az nem világos, hogy miért nincs alapból kipipálva...
  • IMYke2.0.0.0
    Triple Buffering: Improve your PC gaming performance for free...
  • IMYke2.0.0.0
    Triple Buffering: Why We Love It?
  • Sharks
    A tripla pufferelés funkció mire jó egyébként a ccc beállításoknál, ha már itt tartunk?
  • Madmano
    Ha már Catalyst A.I::valaki hozzáértő mondja már meg,mire érdemes állítani(ha egyáltalán érdemes piszkálni)egy HD 5850-esnél.Ahogy néztem,most "Standarded"módban van.....
  • IMYke2.0.0.0
    Ez segít?