90029
-
#59102 -
Gibor #59101 Szerintem is tök jó. -
Blum #59100 Illik hozzád...:F -
#59099 sztem állat xD -
Blum #59098 Fúj! Köpödki!!
[De tényleg kurva idegesítő] -
#59097 ne lopj puzievagy
Solten! ÖL! jah nem...akkor csak bannt neki -
Gibor #59096 Erre gondoltok? -
Blum #59095 Azaz....soha nem felejtem el. :D -
#59094 ez az igen :D
(csak ide 6x raktam be) -
#59093 Úristen, látáskárosulást szenvedtem, vagy tényleg az a bizonyos lokó?
-
#59092 részegen még flesseltem is rá, úgy rémlik -
#59091 ez az én egyik (nem túl népszerű) VIP logóm volt :D -
#59090 Ja, 3DFX Voodoo Bench. -
#59089 Ez is valami VGA tesztelő program? -
ezt meg azért mert pántani akarsz
-
#59087 -
#59086 igen, ugy értem, hogy hibázik
de az én gigámból ne indulj ki, ez se le se fel nem megy 1mhz-t sem, ha manuálisan csinálom, azonnal bedől a gép (vagy csak szemetel).
próbát megér, max rebootolsz egyet :) -
#59085 irigy vagyok -
#59084 ejj de komoly a Sin City fullhd-ban (most nézem...) -
#59083 Most komolyan... Egy technológia van "hülye nyelven" leírva 4 oldalon keresztül, képekkel illusztrálva:) Mit szeretnél még?:)
Ha nem beszéled az angolt az más, de akkor azt mondd. -
#59082 Sziasztok!
Újabban, ha egy játékot 1280x1024-es felbontásra teszek, kilép vagy elkezd villogni. A többi, kisebb-nagyobb felbontáson hibátlanul működik. Nem piszkáltam meg semmit, szóval nem tudom, miért van ez. ATI HD4850-em van -
#59081 #58986: arty: Úgy érted azt a "szemetel"-t, hogy hibázgat a kártya? Mert akkor inkább hozzá nem nyúlok, ha az "erőltetett" 2D-s teljesítmény csökkenés ilyesmi áldozattal jár, annyit nem ér meg.
Gondolom akkor az én kártyámmal is az lenne a helyzet, mert gondolom minden HD4870 ugyanolyan hardverileg, csak a hűtések szoktak másak lenni.
Végül is másfél éve így használom a gépet és csak most keltette fel nagyon az érdeklődésemet, mikor is megláttam, hogy sokaknál az új driver ilyen hatással volt. Csak gondolom erősen visszább vette volna a fogyasztást is, mivel a gépben a VGA eszi a legtöbb áramot.
Azért is próbáltam a Driver swepper-t, mert írták néhányan, hogy náluk csak úgy működött, ha előtte ezzel törölték az előző driver-t.
#59078 (kifli): újabb driver-eken ez a "standard" opcióval egyezik meg? Mert régen úgy hallottam itt valakitől, hogy Advanced-re érdemes állítani.
Akik segítettek tanácsokkal ellátni, hogy haverom milyen kártyát vegyen, azoktól szeretnék elnézést kérni, mert úgy tűnik hirtelen meggondolta magát és nem vesz kártyák, inkább gitárra gyűjt. :) -
#59080 Na ez tenyleg jo hir, eleg irritalo lehet ha az ember kiad ennyi kesst egy csucskartyaert es ennyi szivas van vele. -
#59079 mikor megjelentek a képek atiról ipono, akk tirexi meg pár haverja azon röhögött hogy ki van hagyva a 3. csatlakozó melett az a kis rács rész, és milyenmár XD -
#59078 low-ra állítsd -
#59077 Jó hát, végre!:) Eleget szoptam vele, a gond csak az, hogy qrvára nincs időm játszani, ha lenne, akkor inkább a családdal vagyok, vagy alszom :D -
#59076 Jó hír!
-
#59075 Több, mint fél éven át szidtam az AMD driver kreálóit, most viszont végre elérték a 10.5-ös "vezetővel", hogy végre jó véleménnyel legyek róluk. Tesztelgettem a játékokat, szinte mindegyiknél ha nem is jelentős, de átlagban tapasztaltam 10 FPS emelkedést, volt ahol többet is, volt ahol csak elenyésző volt, de pl az "nvidiabuzi" game, a METRO2033, ahol anno kifektette a kártyát, most döccenés nélkül tartja a 60FPS-t, minden maxon, pisixxel meg kutyafülével. Szóval minden játék alatt simán fut, a SPLINTER CELL sem "invisible" már! :D
A HD videóknál viszont még elvétve voltak kisebb akadások, de szerintem ha ezen az úton mennek tovább, az is megoldódik. Szóval csak így tovább.
ps: Solten, légy szíves a kártya típusát írd át ASUS-ra, mert cseréltem. Köszi! :)
-
#59074 Pörgök mint a ventilátor = meg is lesz a böjtje, szerintem :)
-
#59073 köccer, teszelem minnyá :)
(ma nagyon elemedben vagy :D) -
#59072 [URL=http://rapidshare.com/files/260330797/E.M._Free_PowerPoint_Video_Converter_2.41.rar]Ez jó lesz? ["Okos" verzió][/URL]
"Information:
The E.M. Free PowerPoint Video Converter application was designed to be an all-in-one PowerPoint to video converter.
It can convert PowerPoint presentations to AVI, MPG, WMV, BMP images and MP3 audio.
NOTE: The package will also install Total Video Player.
Here are some key features of “E.M. Free PowerPoint Video Converter”:
* Supports PowerPoint 2000 / 2002 / 2003 / 2007.
* It could provide the best capability to convert PowerPoint files to other video formats.
* Batch conversion.
* Support attach other audio track (MP3/WMA/WAV).
* Customizable video crop and pad for exported video.
* Customizable trim.
* Easy to use.
* Integrates a powerful media player – Total Video Player.
Requirements:
* PowerPoint 2000 or 2002 or 2003 or 2007
* Directx 9 "
-
#59071 Asszem itthon lecseréljük a cirkófűtést pár ilyenre -
#59070 valaki plz adjon egy értelmes ppt 2 avi/dvd programot, mert telibeformázom a gépet, és felmondok a ***** minnyá -
#59069 Ha ki (illetve nézőpont kérdése: be) lenne, akkor meg az lenne a baj... -
#59068 Thx, bár reméltem, hogy el tudja valaki mondani kicsit emberibb nyelven, de nagyjából felfogtam. Már csak az nem világos, hogy miért nincs alapból kipipálva... -
#59067 Triple Buffering: Improve your PC gaming performance for free...
-
#59066 Triple Buffering: Why We Love It?
-
#59065 A tripla pufferelés funkció mire jó egyébként a ccc beállításoknál, ha már itt tartunk?
-
Madmano #59064 Ha már Catalyst A.I::valaki hozzáértő mondja már meg,mire érdemes állítani(ha egyáltalán érdemes piszkálni)egy HD 5850-esnél.Ahogy néztem,most "Standarded"módban van..... -
#59063 Ez segít?