90029
-
#59222 jóvan, csak olyan burkoltan fogalmazol :D -
#59221 5850 alá kevés az a cpu, de ha ugyis azt is cseréled nemsokára, akkor hajrá :) -
#59220 Kozben kiderult hogy az 5570 megsem 320 SP hanem 400... -
#59219 vmi ilyesmit jah :D -
#59218 Hehhehhe... -
#59217 Boldog ember. -
#59216 ezzel azt akarod kifejezni hogy fugáznád a fosoját? XD -
#59215 ja és a képen lévő csajt blokkolnám -
#59214 fúdemák h már huszonéves vagyok, így nem is kell félnem attól h baj lesz ha minden hétvégén bebaszok
"A kutatók négy makákó majmot itattak naponta egy órán át citrus ízesítésű alkoholos italokkal. Az alkoholkúra 11 hónapig tartott." imádom ezeket a teszteket, aki fiatal korban naponta iszik az meg is érdemli, faszé kell eltúlozni mindig mindent aztán kihozni h fúde rossz.... -
#59213 Mert élő gyerekből nem találtak olyat, amelyik nem iszik. Ergo, nem volt összehasonlítási alap :D -
#59212 Keci azt ezt miért majmokon tesztelték?Rohadjanak meg! -
#59211 SZilaJMaGGoT és berzely: Maradandó károsodást okoz a fiatalkori italozás -
strebacom #59210 A segitségeteket kérem!!!!!!
Mi lehet az oka.....
Köszi!!!!!!!
-
#59209 Én fél 7-re értem haza és nem keltem fel semmire csak most nemrég magamtól megszülettem és keci szarul vagyok! -
#59208 Itt meg valaki órák óta füvet nyír vagy fűrészel nem tudom, de gecire hangos, és én is ittam tegnap(mondjuk még ma is mert 3kor értem haza). :D -
#59207 A 6xxx-es sorozat első példányait várd meg, és akkor vegyél 5xxx-öst.
Általános igazság a számítástechnikában, hogy mindig a legújabb fejlesztés debütálásakor történő leárazáskor érdemes megvenni a korábbi generáció közép-legjobb kategóriás példányait. -
gecire fáj a fejem, de felébredtem, mert a szomszéd szobába csiszolják a parkettát :S -
#59205 azt tudom hogy mindig elavulnak a dolgok de akkor mikor vegyek új procit,vga-t? mindig jó akkor most megvárom a hd6-ot de inkább megvárom a7-et mert akkor olcsóbb lesz a 6-os de inkább mégis a 7-es az jobb lenne csak drága... -
#59204 Sajnos, nincs garancia arra [IT-ben amúgy sincs semmire], hogy 2-3 év múlva az 5850-esed versenyképes lesz... főképp egy HD6xxx-s/GF 5xx-s sorozat, valamint a Crysis 2-vel az új játék generáció megjelenését követően.
-
#59203 Üdv!Szeretnék majd egy vga cserét megejteni és lenne egy-két kérdésem.egy 5850-re gondoltam,c2d e6600-al használnám tudom nem mai darab de ha meghúznám olyan 3 ghz körülire akkor azért jó lenne ? Ez a kártya jó lesz olyan 2-3 év múlva is ? Azért gondoltam erre mert a jövőben szeretnék egy teljes gépcserét is. Az MSI HD 5850 TWIN FROZR II szerintetek jó ? Előre is köszönöm! -
#59202 Hál' istennek, azt se tudom mi az a Pokémon - csak innen-onnan hallottam róla...
-
#59201 Én egy pokemonos rágót, de ha nem szkörkül matrica lesz benne kiverem a balhét -
#59200 Én ASUS Matrix-ot vennék.
-
#59199 Jozan a turot, jozanul se tudsz irni... Olvasni b+, megyek inkabb kenyeztetni a b.nomet mert mar a betuket se latom olyan keso van -
#59198 olvasni gec tanuljá me nem megy, lehet a külföldi légkör, de filmezTÜNK múltidő!!!!!44négynégy
Szal filmnek vége, és már lement úgy 3 liter sör, 5 percenként járok pisálni. De szerintem minnyá megyünk bulizni, meg még inni, mert még anynira józan vagyok hogy írni azt tudok :D
(éreztem hogy nem kellene már írnom, de hergelsz XD) -
#59197 Kicsit valoban atment klub-topikba, de nem olyan nagy baj az szvsz...
Most filmezel vagy sorozol vagy forumozol? Kettot lehet mondjuk ezek kozul nagyjabol egyszerre, de 3-at? -
#59196 uff nagy főnök, mindig jó ide benézni és olvasgatni :D
na de nem írok többet, mert most filmeztünk és/vagy söröztünk haverokkal, és még elkezdek baromságokat írni XD -
Blum #59195 Ha még csak annyi lenne az OFF...:D
De sebaj,fasza kis topik ez! -
#59194 azért neked köszöni, mert ez ebben a topikban néha már offnak számít, hogy kinek hogy muzsikál a gép az új driverel, és te meg nem törölted XD -
#59193 Egesszegedre... Na varj es a tobbiek? Ok toltik fel a topikot mindenfele okossaggal... [Meg speciel thx to: SG... ] -
#59192 Sziasztok :D
Láttam több HSZ-t is hogy dicsérik a 10.5-ös Drivert :D
Gondolom megköszönöm neked Szolten hoyg van ez e fórum és olvashatok ilyekről. -
#59191 Variációk egy témára: Prémium HD5870-esek -
#59190 Majd talán egyszer, ha nagyon unatkozom. :)
De nem tuti, hogy jó ötlet, mert ha teljesen biztos lenne, akkor gondolom a 10.5-ös driver a 4xxx-es kártyák esetében is lentebb venné a MHz-eket 2D-ben automatikusan. -
#59189 Néztem már de nem láttam semmit. Viszont amióta azt a hsz-t írtam, azóta stabil...
Ha már be akar szarni akkor jobb lenne, ha folyamatosan szarakodna, akkor be tudnám adni gariztatni.. -
#59188 akár házasság is lehet belőle -
#59187 Hagyhatod az alap 2.50 GHz-es sebességen is. Nincs baj a proci teljesítményével.
-
Gibor #59186 Hát a kondikat nézd meg :D Púpos e a teteje, elszíneződés vagy bármiféle rendellenesség. -
Blum #59185 El lesznek. -
bgreg #59184 sziasztok
q8300 2,7ghz-en milyen szinten társa 5770-nek?(tovabb nem tom húzni) -
#59183 Yep. Nem mai csirke (P965), kiszaradt 1-2 kondenzator. Szerintem.