90029
-
donoki #59909 hát igen, legalábbis AMI nekem volt azon AMI volt/van :)) szal az a 80% Award az bőven túlzás :D -
#59908 MSI is? Azt hittem azon award van :)
Notebookokon is nagyon sok az AMI, a legtöbbön eddig azt láttam. -
donoki #59907 +msi -
#59906 AMI bios van az összes asus, asrock lapon úgyhogy a 80% award egy kicsit erős :D -
donoki #59905 hát azért elég sok %-uk AMI is :) -
#59904 meg ez is -
#59903 Olyan sok BIOS azért nincs. 80% Award. Különben is, benne van minden alaplap kézikönyvében a sípolások jelentése. Osztán ott a gugli is:) -
#59902 BIOS függő, hogy melyik csippanás mit jelent. -
#59901 Alpenföhn Heidi
-
#59900 #59883
Nem bénázik senki, segíteni próbálunk. -
#59899 hát nem kő' 4 kül. ramot berakni am nem olyan vészes a variációk száma -
Gibor #59898 OMG, nem arra írtam hogy bénáztam, csak anno sok lapot hoztak és általában az volt a baj mindegyikkel hogy 4memória 4klönböző és nem igen passzoltak és azt mire megtalálod hogy hogy indul el az egy év, és azért írtam mert teszteltem pl azt a 4ramot egy másik lapban is és ott már más sorrendben csipogott, stb stb... Ha egy értelmes normális config ahol passzol minden azt ha összerakja az ember sztem esélytelen hogy besipoljon... -
#59897 nemtom mit bénáztok akárhányszor cseréltem alaplapot sosem csipogott semmit. max akkor volt kis gebasz mikor rosszul dugdostam rá a pwr reset stb gombokat. -
Gibor #59896 Alaplap függő... Régen mikor sokat cserélgettem a lapokat akkor bonyolódtam bele mert mindegyik máshogy jelzett és kevertem a hibákat. -
#59895 le is húztak róla jó pár bőrt -
#59894 kb az utolsó értelmes és " jó" kártyája a envidiának -
#59893 Nekem ilyen deszeptikonom volt -
#59892 gigabite (=óriásharapás). ez valami exkluziv márka lehet, ezért drága! gyűjtőknek!!44 -
#59891 Nyertél, vidd - jó könyvtámasz lesz belőle :))) -
#59890 én még annyit se :D -
#59889 Sok érte. 15,00 Ft-ot adok. -
#59888 Memória meghalt szerintem, ha folyamatos a csipogás, nem olyan régen találkoztam hasonló esettel, de persze ezt ne vedd készpénznek, nem tudom mennyi memória van a gépedben, de ha több modul, akkor egyenként teszteld! -
#59887 ennyiért megéri legalább lobogna betmen köpenye -
#59886 jaok, látom "megoldódott". monitoron 99% h ugyan azt kapod. -
#59885 lehet különbség, de az nem a technologiából adódik
milyen megjelenítőre van dugva? -
#59884 1 short beep - Normal POST - system is ok
2 short beeps - POST Error - error code shown on screen
No beep - Power supply or system board problem
Continuous beep - Power supply, system board, or keyboard problem
Repeating short beeps - Power supply or system board problem
1 long, 1 short beep - System board problem
1 long, 2 short beeps - Display adapter problem (MDA, CGA)
1 long, 3 short beeps - Enhanced Graphics Adapter (EGA)
3 long beeps - Keyboard -
#59883 SEGÍTSÉG!A gépem e-mail írás közben lefagyott és most pedig amikor indítanám csipog aztán kikapcsol!Mi lehet a baja?!(laptopról írok:S)Nincs kép sem,ati 4850em van. -
Sponnyabob #59882 Giga Superb 460W-os tápom van és eddig egy radon 3870-es kari volt benn úgyhogy szerintem nem ezzel van gond de nem kizárt. Gondolom jó ágra van dugva mert egyből a tápból jön és az van rádugva a karira. -
torma1 #59881 Köszönöm. A 8800GTX-nél nem volt ilyen -
#59880 Amolyan "üresjárat", amikor nem filmezel, játszol, tömörítesz, stb., tehát amikor semmi erőforrás igényes dolgot nem csinál a gép. -
#59879 semmiféle átalakító dvi-hdmi nem játszik itt :)
adott egy videókártya mind dvi és hdmi kimenettel és egy monitor dvi és hdmi bemenettel :) hdmi-hdmi vagy dvi-dvi, amúgy szerintem ugyan olyan képet ad, hdmi még vihet hangot ha a monitornak van hangszórója, javítsatok ki ha tévedek -
torma1 #59878 idle? Az mi? -
torma1 #59877 Nekem hdmi-Dvi kábelem van rákötve a tv-re és tű éles a képe. Szerintem nincs különbség. -
#59876 idle órajelek.. -
torma1 #59875 Szisztok!
Na most mi van XFX 5870-es karimnál ezt írja a GPU-Z meg az ati tools
Sensors:
GPU Core Clock : 157Mhz
GPU Memory Clock: 300Mhz
Érdekes
Szerintem valami gond lehet a szenzorral. Mert megy rendesen 850/1200-on sőt eddig a 900/1300 is bírta. -
#59874 Képminőségben van különbség, hogy dvi-on vagy hdmi-n megy a kép? -
#59873 Az biztos nem normális, a normális az, ha a rendszer betöltődése közben (néha) felpörög 5-10 másodpercre, majd "beáll alapra".
Szerintem is, az lehet a gond, amit Jedi kolléga írt. Elég erős a tápod hozzá? -
#59872 Nem hinném, tápellátás is lehet a baja. Nincs jól rádugva a plusz tápkonnektor, avagy nem megfelelő ágára van dugva a tápnak, avagy csak kevés oda a táp, vagy öreg, vagy szar a kábel, vagy... -
Sponnyabob #59871 Sziasztok!
A napokban megjött a 5770-es videókarim és az lenne a kérdésem hogy az természetes hogy bekapcsoláskor vagy 15 mp-ig ki be kapcsolgatja a ventijét és csak utána indul az egész rendszer? -
donoki #59870 az enyémnél nem találtam frissebb biost..