90029
-
#60070 Fikázol és utána még mutogatsz is? :))) -
#60069 Hát igen, valóban nem a videókari hibája volt, most betettem a tesóm kariját a gépembe, és így is látszik... Akkor viszont tényleg a monitor lesz...
Köszi a segítséget! -
Dobronski #60068 Mindenki magából indul ki. lol -
danithe #60067 Egy HD 5770 hol kapható nagyon jó áron? mert ez képtelenség,hogy használtan meg újonann is ugyanannyiba kerülkőn... ::( -
#60066 miután én a videon semmit nem látok, gyanitom hogy ezt a monitorod produkálja :) -
#60065 Rakd vissza a régi képcsöves moncsit próbából, hogy azon húz-e. -
#60064 Szeretnéd, ha egy ilyen nő a valóságban akárcsak bottal is megpiszkálna téged... -
sanya200 #60063 5 milisecnél nagyobb késésnél írják hogy észre lehet venni némi utánhúzást. -
donoki #60062 hát én is azt próbáltam ki-be kapcsolni, de no segített, amúgy akkor csinálná ha be van kapcsolva, vagy ha ki? -
#60061 huh? -
#60060 Talán dobjátok ki az lcd monitorotokat :) -
#60059 Öh, Vsync? -
donoki #60058 Amúgy arra mi lehet a megoldás, hogy egy csomó új játék néha amikor gyors mozgás van ilyen vékony kis csíkok jelennek meg? Olyan mintha csúszna a kép, vagy nem is tudom, hogy leírni.. de az újabb játékoknál figyeltem meg -
sanya200 #60057 Hát nem én rajzoltam ez volt pár éve az ati reklámcsaja szal náluk reklamálja. -
Gibor #60056 Talán ezt szeretnéd látni helyette???? Vagy ezt????? nem hinném!!! -
Dobronski #60055 Fasza, csak ez a nő kva undorító. :S -
sanya200 #60054 Sziasztok:
Itt egy álltalam készített ati-s háttérkép ha érdekel valakit.
-
#60053 Sziasztok! Húúú, derég voltam itt xD 20752 új üzenet:D
Szóóval... van egy kis problémám a HD4890 Toxicommal. Az előbb írtam le CroftManornak egy másik topicban, és gondoltam ide is leírom, és kérek tanácsot.
Szóval az a gondom, hogy játékokban bizonyos színű tárgyak bizonyos színű hátterek előtt mozogva, rövid nyomot hagynak maguk után. Nem igazán tudom értelmesebben elmagyarázni, ezért csináltam egy videót a Portal-ból, ahol megfigyeltem ezt.
A 4/16 alatt a csíkok széleit figyeljétek, ahogy mozgok ide-oda. Szóval, gondoltam, hogy visszaküldöm a kártyát az Iponnak, mivel még garis, gondoljátok, hogy tennének ez ügyben valamit? -
#60052 nemá hogy ONozzunk, off:
Pisti és Móricka megáll egy olyan ház előtt, amelyen emléktábla áll.
- Vajon mit írnak majd arra a házra, amelyben én élek? - töpreng Pistike.
- Ez a ház eladó! -
#60051 Na hogy "on"-ok is legyunk: PowerColor HD5870 PCS+ teszt.
-
:D pixxel: eldicsekednek a zsakmannyal, bar az enyem madarakra specializalodott. Lekapja a tujarol is oket... :/ Anyam egyszeruen csak gyilkosnak hivja.. :D -
#60049 pfffuuuuuuuuuu gonosz cicc :/
mienk csak tányért tört, mikor ráugrott az egérre xD. köcsög behozta kinntől nagy vagányan, h megfogta, és letette. :) az egér meg nem hülye, és padlógázzal eltűnt a konyhabútor mögé -
#60048 Terminator Cat :)))) -
#60047 Az ilyen kepekrol mindig eszembe jut hogy a macskam mennyire leredukalta a madarallomanyt a kornyekunkon... -
#60046 Off:
Na idáig jutottunk:
"Fontos tudni: Online, havidíjas/óradíjas internetes játék. Várható szerverindulás: július 1., 1:00 óra. A játék regisztrációjához bankkártya szükséges. A játék technikai segítségnyújtásáról az EA gondoskodik, angol nyelven.
A szerverindulás magyar idő szerint július 1., csütörtök 1:00 órakor várható. Ettől függetlenül, a szerverinduláskor lehetnek túlterhelések, leállások, csakúgy, mint az összes hasonló, online internetes játéknál ez előfordulhatott régebben is.
Internetes, online szerepjáték, mely havidíj vagy óradíj fizetését igényli. A regisztráció, account létrehozása során lehet, meg kell adni vagy egy nemzetközi internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát. A játékhoz gamecard jelenleg nem kapható, későbbiekben elképzelhető, de bizonytalan. Az account létrehozása nélkül a játék nem kezdhető meg.
A játékban 50 játékórányi ingyenes játékidő foglaltatik, ami azonban csak a regisztrációt követően vehető igénybe.
Ennek lejártát követően közvetlenül az Electronic Arts-tól lehet játékórákat, avagy korlátozás nélküli 30 napos játékidőt vásárolni. Játékidő gamecard jelenleg nem kapható még hazánkban kereskedelmi forgalomban, ezért nálunk sem.
A játék aktiválásával, account létrehozásával, használatával, játékidő vásárlásával kapcsolatos részletes tájékoztatást és technikai segítségnyújtást szerzői jogi okokból közvetlenül az Electronic Arts nyújtja, angol nyelven, interneten keresztül.
Magyar nyelvű Electronic Arts technikai segítségnyújtás elérhetősége: 06-1-505-9550" -
#60045 Vegyél egy közepes gamerpc-t (akár kompletten, használtan) és vegyél mellé egy csak melóra/tanulásra alkalmas vacsi új laptop-ot (gari miatt), azokat 100k körül megkapod (bőnyállal). Ezzel így jobban jársz szvsz. Lesz egy bázisod, ez a PC, meg ha menni kell, ott a hordozható kisbázis (ez a laptop). -
donoki #60044 off
mamámékhoz is beköltöztek
-
#60043 link
ugyanolyan script tagok közé rakd, mint a banlist-et -
#60042 jeszpliz :) Olvastam a script topikban az otletedet, valami olyasmire gondoltam mind a spoiler, csak nem szukseges a spoiler felirat, egyszeruren halvanyitsa a betuket.
#60043: thx -
#60041 nekem olyan van mint a banlist script, csak az nem usernév alapján, hanem hszszám alapján rejt, és a szövegre kattintva (Moderált hozzászólás! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide) előhozza a hsz-t :) köllene? :D -
#60040 Hát akkor ebből PC lesz, nagyon gondolkoztam a laptopon az egyetem miatt, de ha ennyire drágán kéne vennem egy laptopot, akkor inkább új PC lesz belőle. Az a baj nálam,hogyha bekapcsolok egy gépet olyan nincs, hogy egy játékkal ne játszak mielőtt kikapcsolnám(ha keveset is de mindig jólesik).
Nagyon kössz a segítséget! -
#60039 Hm, megfontolandó...
(amugy nem artana egy "off gombocska" erre a forumra sem, "egyeb helyeken" megtalalhato...) -
#60038 script :D van is egy saját ami hsz szám alapján hide-olja a hsz-t, csak kicsit át kell írni, és töröl -
#60037 Rögvest postáznék neked egy karton sört, ha egyenként kitörölnél 60000+ hozzászólást :)))))
-
#60036 Jah, kitorlom az elso kommentig, mindet... -
#60035 Nem véletlen. Ha keményen játszani akarsz és feltétlen laptop-on, mert nincs jobb dolgod, nem marad más hátra, mint venni egy normálisat. -
#60034 4650/4670/5650 a beleposzint. -
#60033 Árban is az. De, ha valaki laptopon akar játszani, az tejeljen csak rendesen...
-
#60032 Laptop/note/netbook nem játékra való - tény.
-
#60031 Na de hát ez iszonyat...