90029
-
Blum #60711 PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition
"A Vortex sorozatú hűtés különlegessége abban rejlik, hogy a hűtőn elhelyezett ventilátor pozíciója állítható, azaz magunk állíthatjuk be, hogy a légkeverő mennyire magasan helyezkedjen el a hűtőbordák felett (így két vagy három slotot foglal el). Az új megoldás a gyártó állítása szerint - beállítástól függően - akár 15 fokkal is képes hűvösebben tartani a kártya alkatrészeit, mint a referencia hűtés, ez pedig nem elhanyagolható előny, főleg a meleg nyári napok alkalmával vagy ha tuningolni szeretnénk. Ha már szóba került a tuning, nézzük is meg, hogy milyen órajeleken üzemelnek a különböző komponensek. A 40 nm-es csíkszélességgel készülő, 800 stream processzort tartalmazó Juniper GPU magórajele 900 MHz, míg az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 4900 MHz-es effektív órajelen ketyeg (850 MHz-es GPU és 4800 MHZ-es memória órajel vonatkozik a referencia Radeon HD 5770-esekre). A memória chipek és a GPU között természetesen a szokásos 128-bites adatsín teremt kapcsolatot.
A különleges hűtéssel ellátott, gyárilag tuningolt termék július 28-án jelenik meg az üzletek polcain."
Forrás: ipon.hu
-
strebacom #60710 10.7 Hotfix......
Tőccsétek....
-
#60709 mert egy engine nem csak a grafikáról szól. pláne nem csak fákkal beszórt völgyről, ahol a chrome engine tényleg elég jó ... -
donoki #60708 superman segítségével :D -
technext #60707 daruval beemelik a csávót és végignyesi a füvet -
mjanika #60706 Az hagyján, hogy hogyan kerül oda a tábla a közepére, de utána hogyan fogják nyírni a füvet úgy, hogy nem lépnek rá??? Ebben az évszakban most aktuális a kérdés... -
Blum #60705 300/828MHz-n hagytam egyszer véletlenül Afterburnerben a VGA-t. Elkezdtem játszani és az ég világon semmit nem vettem észre. Amikor kiléptem a játékból,akkor vettem észre,hogy hopp...ez így maradt. -
donoki #60704 rakd le tálcára játék közben és nyisd meg a CCC-t, egyből látni fogod, hogy visszaállt, bár szerintem ha 300mhz-en menne a vga-d eléggé szaggatnának a játékok... bár ki tudja :D -
strebacom #60703 Ja tényleg látni olyan csúnya....
-
#60702 Eljárt felette az idő ez látszik is a képen!
Akkor inkább az újabb verziója a Chrome engine 4. -
#60701 Lehet drága, vagy szarabbul skálázható. Esetleg agyrém a logikája...bonyolult. -
strebacom #60700 Én nem értem hogy miért nem ezzel az enginnel készitenek több játékot, az unreal helyett...Milyen szép lenne minden....
-
zotyuka7 #60699 Ja hogy az magától visszaáll? Bocs ezt nem tudtam, köszi! -
#60698 Örülj neki hogy működik a Power Play!
Ne akard ebben a rohadt hőségben még 2D mellett is 700-on járatni!
Amikor játszol, az szépen felkúszik, amikor netezel visszaáll.
-
zotyuka7 #60697 Üdv mindenkinek!
HD 4670-em van és a GPU órajelem eredetileg 750-en volt, de most vettem észre, hogy jelenleg a minimumon, 300MHz-en van és nem tudom felhúzni 750-re a CCC-ben. A zárat feloldottam, pipát is tettem, rákattintottam az Apply-ra, de lent még mindig 300-at ír. Légyszi vki segítsen, és azt is megírhatnátok hogy ti mennyire húztátok fel! -
#60696 Inercia-rendszer és relativitás elmélet.
-
donoki #60695 én is így tudtam :D -
#60694 Fizikából tanultuk, hogy ez nem így van :D
Bár ott nem fénysebességel haladó járműről volt szó, hanem valami gyorsan haladó járművön, ha felkapcsoljuk a fényszórót, attól a fény nem fog gyorsabban haladni :) -
donoki #60693 azok már nem elégítik ki a vágyaimat -
#60692 Azt a válogatós mindenedet, hát a férfiszerelem már nem is elég? :)
-
donoki #60691 bocs a duplapostért:
inkább dobjatok Shoujo-ai-t vagy Yuri-t :D -
donoki #60690 olyan nekem nem kell -
#60689 Hogy olvasgassanak is: Anime Szótár
"Yama nashi, Ochi nashi, Imi nashi" - ajajjaj :) -
#60688 "fiú szerelem" -
#60687 a 4x miatt a másodkártya lassu lesz, nem éri meg a pluszpénzt egy második 4850 :) -
#60686 sapphire dualslot is ennyire vette le magát, ez elég egyedi, a kommersz 4850esek csak 500ig szedték le a gpu-t/memót - allitolag 15-20W-ot ér idleben (haver kimérte az elsőszériás ref 4850ével szemben) -
Blum #60685 SLI-ben az életben nem menne. SLI csak nvidiáéknak van,amire te gondolsz,az a Crossfire. -
#60684 Üdv! Remélem nem kapok büntit, mert a kérdésem csak félig kapcsolódik a topichoz! De kíváncsi lennék, hogy használ-e valaki SLI-ben HD4850-es VGA-kat ASUS A8N-e alaplapban? Tudom, nem mai gyerek, de van rajta a 16x-PCI és egy 4x PCI csatlakozó, vajon menne-e az SLI? Anno sok cikk volt erről, de ma nem találok rendes leírást erről... Persze alapból nem SLI-s, hanem sima, de az NF4 Ultra chpsetben benne van a lehetőség, ha minden igaz... -
#60683 "Mi történik, ha egy fénysebességgel haladó autó bekapcsolja a fényszórót?"
Akkor sem előzi meg a fényt, ha gyorsabban megy a fénysebességnél ugyanis a lámpa az autóval együtt mozog, tehát ugyanúgy fog világítani, mint most, amikor megy 60kmh-val. -
#60682 Na megprobalok tudomanyos tenyeken alapulo valaszokat adni... :DDD
1. mar valaszt adtal
2. nehogy megseruljon a fejuk a celba eres elott (+radio, nagyon jo), veszelyeztetnek az egesz kuldetest
3. fenyszebesseggel csak a feny tud haladni, jelenleg egy gepjarmu erre keptelen ()
4. lila, ha feltetelezzuk hasonlo vagy azonos a keringesi rendszere az emberehez
5. biologiai felepitesuk miatt
6. tovabbra is a talpra fog esni a macska de a rakotozott vajas kenyer miatt ideges lesz
7. Solt valasza is korrekt, vagy daruval, helikopterrel beemelik, esetleg hajitasos modszerrel juttatjak celba.
:)) -
Solt #60681 Egy utolsó off:
Elkeseredve keresi fel az orvost egy köcsög:
- Doktor úr, pozitív lett az AIDS-tesztem! Tud rajtam segíteni?
- Fölírok magának egy adag iszappakolást, használja rendszeresen.
- És az használ?
- Nem, de legalább szokja a földet. -
Solt #60680 Az van odaírva, hogy fénysebességgel, nem az, hogy gyorsabban! :) -
donoki #60679 hát de a fény sebességénél gyorsabban megy!:D
amúgy a kaméleonos: a kaméleon miért venné fel a tükör színét?:D felveszi azt a színt amin áll :D
a kamikazes pilóták meg nem biztos, hogy meghalnak bevetés alatt, nem? meg hát azon van az adóvevő :d bár ki tudja -
Solt #60678 A kérdés alapján a fény megy elől, közvetlen utána meg az autó! :D Úgy mint, akkor, ha 60km/h-val megy... :D :D -
donoki #60677 de hát ha gyorsabban megy a fénysebességnél, akkor a fényszóró fényét lehagyja vagy mi?:DD -
Solt #60676 Béke! ;)
Én csak a harmadikra, az ötödikre és a hetedikre tudom a választ:
3. Égni fog a fényszórója.
5. Azért, mert a bárányok hallgatnak.
7. Előbb odarakják a táblát, aztán körbe ültetik fűvel.
:D -
donoki #60675 Na hát azért ez nem ugyanolyan volt... :D amúgy se szőke se ő nem vagyok :DD
Inkább válaszoljatok ezekre:
Milyen színű lesz a kaméleon a tükör elott?
Miért viseltek sisakot a kamikaze pilóták?
Mi történik, ha egy fénysebességgel haladó autó bekapcsolja a fényszórót?
Milyen színű lesz egy hupikék törpike, ha fojtogatják?
Miért nem mennek össze a bárányok az esőben?
Ha a macska a talpára esik és a vajas kenyér a vajas felére, akkor mi történik ha rákötözök egy vajas kenyeret egy macskára?
Hogy kerül a fűre lépni tilos tábla a gyep közepére?
:D /nem én írtam őket/
-
#60674 Szep... Az Anus szokasosan szereti jatszani ezt az epenis nevu jatekot... :D 525W csak a kartya max. fogyasztasa, LOL :DDDD -
Solt #60673 Valamelyik nap volt egy amcsi csoportom... az idvez 10 percen át taglalta a reformáció részleteit... mikor az egyik delikvens meghallotta a Luther nevet, elégedett grimasszal az arcán szúrta közbe: Ó igen, Martin Luther...
Ezek ilyenek no... :D -
#60672 Na csak azért írok hogy senki ne ijedjen meg ha hamarosan nem lesz áram sehol.CSak azért írom hogy ne keressétek mi az oka, mert most leírom:
Brutális videokártya két GTX 480-as GPU-val
Ha ezt a rendszert bedurrantják megolvadnak a reaktorok és környezeti katasztrófa lép érvénybe!