90029
  • Blum
    PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition

"A Vortex sorozatú hűtés különlegessége abban rejlik, hogy a hűtőn elhelyezett ventilátor pozíciója állítható, azaz magunk állíthatjuk be, hogy a légkeverő mennyire magasan helyezkedjen el a hűtőbordák felett (így két vagy három slotot foglal el). Az új megoldás a gyártó állítása szerint - beállítástól függően - akár 15 fokkal is képes hűvösebben tartani a kártya alkatrészeit, mint a referencia hűtés, ez pedig nem elhanyagolható előny, főleg a meleg nyári napok alkalmával vagy ha tuningolni szeretnénk. Ha már szóba került a tuning, nézzük is meg, hogy milyen órajeleken üzemelnek a különböző komponensek. A 40 nm-es csíkszélességgel készülő, 800 stream processzort tartalmazó Juniper GPU magórajele 900 MHz, míg az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 4900 MHz-es effektív órajelen ketyeg (850 MHz-es GPU és 4800 MHZ-es memória órajel vonatkozik a referencia Radeon HD 5770-esekre). A memória chipek és a GPU között természetesen a szokásos 128-bites adatsín teremt kapcsolatot.
    A különleges hűtéssel ellátott, gyárilag tuningolt termék július 28-án jelenik meg az üzletek polcain."

Forrás: ipon.hu
  • strebacom
    10.7 Hotfix......

Tőccsétek....
  • arty
    mert egy engine nem csak a grafikáról szól. pláne nem csak fákkal beszórt völgyről, ahol a chrome engine tényleg elég jó ...
  • donoki
    superman segítségével :D
  • technext
    daruval beemelik a csávót és végignyesi a füvet
  • mjanika
    Az hagyján, hogy hogyan kerül oda a tábla a közepére, de utána hogyan fogják nyírni a füvet úgy, hogy nem lépnek rá??? Ebben az évszakban most aktuális a kérdés...
  • Blum
    300/828MHz-n hagytam egyszer véletlenül Afterburnerben a VGA-t. Elkezdtem játszani és az ég világon semmit nem vettem észre. Amikor kiléptem a játékból,akkor vettem észre,hogy hopp...ez így maradt.
  • donoki
    rakd le tálcára játék közben és nyisd meg a CCC-t, egyből látni fogod, hogy visszaállt, bár szerintem ha 300mhz-en menne a vga-d eléggé szaggatnának a játékok... bár ki tudja :D
  • strebacom
    Ja tényleg látni olyan csúnya....
  • grebber
    Eljárt felette az idő ez látszik is a képen!
    Akkor inkább az újabb verziója a Chrome engine 4.
  • pointer4
    Lehet drága, vagy szarabbul skálázható. Esetleg agyrém a logikája...bonyolult.
  • strebacom
    Én nem értem hogy miért nem ezzel az enginnel készitenek több játékot, az unreal helyett...Milyen szép lenne minden....

• zotyuka7
    Ja hogy az magától visszaáll? Bocs ezt nem tudtam, köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Örülj neki hogy működik a Power Play!
    Ne akard ebben a rohadt hőségben még 2D mellett is 700-on járatni!
    Amikor játszol, az szépen felkúszik, amikor netezel visszaáll.
  • zotyuka7
    Üdv mindenkinek!
    HD 4670-em van és a GPU órajelem eredetileg 750-en volt, de most vettem észre, hogy jelenleg a minimumon, 300MHz-en van és nem tudom felhúzni 750-re a CCC-ben. A zárat feloldottam, pipát is tettem, rákattintottam az Apply-ra, de lent még mindig 300-at ír. Légyszi vki segítsen, és azt is megírhatnátok hogy ti mennyire húztátok fel!
  • IMYke2.0.0.0
    Inercia-rendszer és relativitás elmélet.
  • donoki
    én is így tudtam :D
  • kifli
    Fizikából tanultuk, hogy ez nem így van :D

Bár ott nem fénysebességel haladó járműről volt szó, hanem valami gyorsan haladó járművön, ha felkapcsoljuk a fényszórót, attól a fény nem fog gyorsabban haladni :)
  • donoki
    azok már nem elégítik ki a vágyaimat
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a válogatós mindenedet, hát a férfiszerelem már nem is elég? :)
  • donoki
    bocs a duplapostért:
    inkább dobjatok Shoujo-ai-t vagy Yuri-t :D
  • donoki
    olyan nekem nem kell
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy olvasgassanak is: Anime Szótár

"Yama nashi, Ochi nashi, Imi nashi" - ajajjaj :)
  • Máté94
    "fiú szerelem"
  • arty
    a 4x miatt a másodkártya lassu lesz, nem éri meg a pluszpénzt egy második 4850 :)
  • arty
    sapphire dualslot is ennyire vette le magát, ez elég egyedi, a kommersz 4850esek csak 500ig szedték le a gpu-t/memót - allitolag 15-20W-ot ér idleben (haver kimérte az elsőszériás ref 4850ével szemben)
  • Blum
    SLI-ben az életben nem menne. SLI csak nvidiáéknak van,amire te gondolsz,az a Crossfire.
  • SgtChris
    Üdv! Remélem nem kapok büntit, mert a kérdésem csak félig kapcsolódik a topichoz! De kíváncsi lennék, hogy használ-e valaki SLI-ben HD4850-es VGA-kat ASUS A8N-e alaplapban? Tudom, nem mai gyerek, de van rajta a 16x-PCI és egy 4x PCI csatlakozó, vajon menne-e az SLI? Anno sok cikk volt erről, de ma nem találok rendes leírást erről... Persze alapból nem SLI-s, hanem sima, de az NF4 Ultra chpsetben benne van a lehetőség, ha minden igaz...
  • [HUN]FaTaL
    "Mi történik, ha egy fénysebességgel haladó autó bekapcsolja a fényszórót?"

Akkor sem előzi meg a fényt, ha gyorsabban megy a fénysebességnél ugyanis a lámpa az autóval együtt mozog, tehát ugyanúgy fog világítani, mint most, amikor megy 60kmh-val.
  • Solten
    Na megprobalok tudomanyos tenyeken alapulo valaszokat adni... :DDD

1. mar valaszt adtal
    2. nehogy megseruljon a fejuk a celba eres elott (+radio, nagyon jo), veszelyeztetnek az egesz kuldetest
    3. fenyszebesseggel csak a feny tud haladni, jelenleg egy gepjarmu erre keptelen ()
    4. lila, ha feltetelezzuk hasonlo vagy azonos a keringesi rendszere az emberehez
    5. biologiai felepitesuk miatt
    6. tovabbra is a talpra fog esni a macska de a rakotozott vajas kenyer miatt ideges lesz
    7. Solt valasza is korrekt, vagy daruval, helikopterrel beemelik, esetleg hajitasos modszerrel juttatjak celba.

:))
  • Solt
    Egy utolsó off:

Elkeseredve keresi fel az orvost egy köcsög:

- Doktor úr, pozitív lett az AIDS-tesztem! Tud rajtam segíteni?

- Fölírok magának egy adag iszappakolást, használja rendszeresen.

- És az használ?

- Nem, de legalább szokja a földet.
  • Solt
    Az van odaírva, hogy fénysebességgel, nem az, hogy gyorsabban! :)
  • donoki
    hát de a fény sebességénél gyorsabban megy!:D

amúgy a kaméleonos: a kaméleon miért venné fel a tükör színét?:D felveszi azt a színt amin áll :D
    a kamikazes pilóták meg nem biztos, hogy meghalnak bevetés alatt, nem? meg hát azon van az adóvevő :d bár ki tudja
  • Solt
    A kérdés alapján a fény megy elől, közvetlen utána meg az autó! :D Úgy mint, akkor, ha 60km/h-val megy... :D :D
  • donoki
    de hát ha gyorsabban megy a fénysebességnél, akkor a fényszóró fényét lehagyja vagy mi?:DD
  • Solt
    Béke! ;)

Én csak a harmadikra, az ötödikre és a hetedikre tudom a választ:

3. Égni fog a fényszórója.

5. Azért, mert a bárányok hallgatnak.

7. Előbb odarakják a táblát, aztán körbe ültetik fűvel.

:D
  • donoki
    Na hát azért ez nem ugyanolyan volt... :D amúgy se szőke se ő nem vagyok :DD

Inkább válaszoljatok ezekre:

Milyen színű lesz a kaméleon a tükör elott?
    Miért viseltek sisakot a kamikaze pilóták?
    Mi történik, ha egy fénysebességgel haladó autó bekapcsolja a fényszórót?
    Milyen színű lesz egy hupikék törpike, ha fojtogatják?
    Miért nem mennek össze a bárányok az esőben?
    Ha a macska a talpára esik és a vajas kenyér a vajas felére, akkor mi történik ha rákötözök egy vajas kenyeret egy macskára?
    Hogy kerül a fűre lépni tilos tábla a gyep közepére?

:D /nem én írtam őket/
  • Solten
    Szep... Az Anus szokasosan szereti jatszani ezt az epenis nevu jatekot... :D 525W csak a kartya max. fogyasztasa, LOL :DDDD
  • Solt
    Valamelyik nap volt egy amcsi csoportom... az idvez 10 percen át taglalta a reformáció részleteit... mikor az egyik delikvens meghallotta a Luther nevet, elégedett grimasszal az arcán szúrta közbe: Ó igen, Martin Luther...

Ezek ilyenek no... :D
  • grebber
    Na csak azért írok hogy senki ne ijedjen meg ha hamarosan nem lesz áram sehol.CSak azért írom hogy ne keressétek mi az oka, mert most leírom:

Brutális videokártya két GTX 480-as GPU-val

Ha ezt a rendszert bedurrantják megolvadnak a reaktorok és környezeti katasztrófa lép érvénybe!