90029
-
mjanika #60831 Codec nem lehet, mert olyan lejátszót is használtam amihez nem kell codec (KMP, meg aztán Win7-em van (bár ezt elfelejtettem odaírni) annak minek codec?
sanya200: Monitor azért nem lehet, mert amikor csináltam a képet képlopóval, akkor azon nem szabadna csíknak lenni. -
#60830 5770-et vasarolj szerintem. Ha sokallod, ugy gondolom jobban megeri az 5750-nel a "kifuto modell": link. Sebesseg-kulonbseg a ketto kozt minimalis.
(4830/4850-ket most jo aron "dobalgatjak"). Jon lassan a 6-os szeria es meg mindig forgalomban vannak :) -
sanya200 #60829 Tulajdonképpen egy XFX HD 5770-et néztem az árgépen 42-ért láttam plusz a szállítási költség,itt meg megkapom 46-ért szóval nem sokkal drágább mert ha pestről veszem 44-be lenne minimum de inkább 45 mert a kiszállítás min.2000-2500ft.Szóval. -
sanya200 #60828 ha már írjátok hogy radeon topic akkor válaszolhattatok volna nekem is:)
Nemrég kérdeztem hogy 40 körül mit éri meg megvenni 5750 vagy 5770?Persze a 5770 gyorsabb de nem sokkal.Igazából egy 5770-t néztem de 46-ért tudnám venni az 1gb-sat persze tom hogy pesten olcsóbb de elég macerás a gar vele meg minden.Annyival nem drágább. -
#60827 vsync gond
CCC-ben a vsync always on legyen, utána lehet kisérletezni a lejátszokkal. mpchc pl egyszerü... ha a géped kevés, néha akkor is lehet képtörés. milyen filmeket néznél milyen gépen? pl avi, mkv, dvd? -
#60826 "visszasírom a saját egyetemista éveimet... egy férfi legjobb időszak ez"
Jaja, túlélte a májam is. -
#60825 MPC-HC -> jobbklikk -> videó átalakító beállítások -> függőleges szinkronizáció. Ezekkel variálj + GPU vezérlés. Ott is van 3 beállítás. Mellesleg ez Radeon topic. -
#60824 Codecre tippelek. -
sanya200 #60823 Hát esetleg codec pack vagy nem tudom lehet a monitor is. -
mjanika #60822 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: ha filmet nézek (játékoknál, vagy másnál nem, csak és kizárólag filmek alatt) és gyors mozgás van a képen akkor azon a területen ahol gyorsan mozog valami, tehát futásnál a lábak, vagy a kéz stb., ott azon a területen van egy csík, egy "törés" ez mitől lehet? Ismétlem csak gyors mozgásnál jön elő, amúgy máskor nincs baja. elég idegesítő... Kipróbáltam több lejátszót is (köztük a KMP-t is), mindegyiknél ez a jelenség. Ati4870+Samsung 2230BW a monitor, a driver meg 10.5 -ös. Ittvan két kép amit csináltam, hogy tudjátok miről van szó:
Kép 1
Kép 2
Előre is köszönöm a segítséget! :) -
sanya200 #60821 Sziasztok szeretnék venni egy új vga-t a mostani már kezd kevés lenni ilyen 40 körül gondolkozok rajta szerintetek mit éri meg megvenni hd 5770?néztem az 5750-et az se sokkal lassabb. -
#60820 Hahah! xD Emlékszem egyszer nagyon régen volt egy olyan oldal, hogy "Penisland.com" :DDD Pen Island... :D Tollakat árultak xD -
#60819 Szerintetek, ezt én minek olvastam elsőre?
"E-Pens digitális toll
Időről-időre mindenféle apróbb érdekességek landolnak szerkesztőségünkben. Most éppen az E-Pens nevezetű digitális tollal kötöttünk rövid ismeretséget. Ki ne próbált volna már egérrel rajzolni vagy írni monitorára? Az eredmény a legtöbb esetben kiábrándító szokott lenni, hiszen a szükséges, finom mozdulatokat nem csuklónk, hanem ujjaink gyakorolták be, tollal vagy ceruzával tudjuk végrehajtani őket. Az E-Pens dobozában az irón mellett kis USB-s vevőt, elemeket és pár tintás hegyet, illetve telepítőlemezt találtunk."
forrás -
#60818 Holnap gyorsan rendelek is kettőt ebből:
-
#60817 Ha felvettek, akkor művészet lenne kirúgatnod magad. Gratula. Irigyellek - visszasírom a saját egyetemista éveimet... egy férfi legjobb időszak ez, hidd el.
-
#60816 Grat a sulihoz:) -
#60815 Szegedről ez a leggyorsabb: szeged-pest (m5)-körgyűrű-m7-aztán el almádi fele :). A legtöbb időt körgyűrűn vesztem, mertnaná hogy televan, és sehol egy kurva.
Pénteken mégjobb balcsira menni, mert akkor az m0-ás melett állhatok még az m7-esen is a pesti hosszúhétvégézők miatt. Bár most is volt forgalom, az ingázók miatt...
De megérte, mert ez volt eddig a nyár legjobb hete :)
Mondjuk azt is most küldték sms-be hogy felvettek egyetemre (:P), úgyhogy ez is közbejátszott :) -
Gibor #60814 Lol 3óra oO 130km re lakom de Balatonboglár 1óra. Rövid lábbal... Mondjuk nem is lehetne száguldozni Székesfehérvár-Siófok között... -
#60813 Ha' most nem ugrik be semmi konkret (1000k komment/het), varj csak: tirexi 5870 CF-et vett, fless a ph-n, kinotte a zoldhalyogot es ati-t istenitett egy tesztben... ja, nem ezek csak rossz almok voltak. -
#60812 "Hányért"? Akkor nem kell:D -
#60811 vót valami fontos az elmúlt 1 hétben? "Leugrottam" balatonra, 3 óra alatt simán ottvagyok :D -
#60810 huh.
szennyvidia fail. -
#60809 Bocsi, mellé nyomtam! Az előző neked szólt... -
#60808 :-) Hányért? S vmi linket pls, hogy pontosan milyen! Köszi! Jah, s mennyi idős stb... -
#60807 Vapor-X túlmelegszik? Terheltem a kártyát és 65 fok körüli volt. -
#60806 Eladnám a videókártyám érdekel valakit? -
#60805 mi -
#60804 uj CCC = uj bugok :( -
Dobronski #60803 elfen lied állat szal kuss -
#60802 Nekem a HD2600 ciripelt, az sok kártyával előfordul, ettől még rendben működnek. -
#60801 a ciripelést csak a logók betöltésénél csinálta pl crysisnál meg warheadnál. de azt mástól is hallottam. -
#60800 Neked ciripelt is a kártya, nem? -
#60799 Akkor a már megszokott verdikt: driver.
-
#60798 legelőször az új Popnál csinálta ezt. Én meg azt hittem hogy magas a gépigénye.. aztán kiderült hogy mindegyik játéknál ezt csinálja. Nem hiszem h melegedés mert kapásból ez van, elindul a játék és megáll a játék 2 másodpercenként -
#60797 Nála is a melegedés lehet a gond. Szerintem.
-
#60796 egy ideje valamiért belaggolnak a játékok folyamatosan 1-2 másodpercenként. :S és ilyenkor a kártya is mintha megállna, szal egy halk zúgást hallani folyamatosan és mikor megáll a játék, a kártya is abbahagyja a zúgást :S mi lehet a gond? 1 éves kártya sincs -
#60795 Túlmelegszik.
- Hűtőcsere
- ventilátor-menedzselés [ATI Tray Tools, MSI Afterburner]
- számítógépház nem napon tartása [tedd árnyékos, jól szellőző helyre a géped!]
- oldallemez nem levétele [a levétel tényleg minimálisan segít csak], vagy ha mégis leveszed, akkor a 3. pont
-
#60794 Sziasztok! Mi a teendő ha az ATI 4850-es kártyám tetején egy piros led világít miközben hangosan zúg a gép és eltűnt a monitorról a kép? (lefagyott a gép). Újraindítom és okés minden. Meghal a kártya? -
donoki #60793 én minden héten nagyon várom :) jövő héten dábül epizóóód :D -
#60792 A kép tetszik - a sorozat puszta említésétől megfájdul a fejem :)