90029
-
#60991 1-2 éve nem dobál fel semmit az akciós ablakokon kívül:) Azokat is hetente 1-2x -
#60990 Akkor minek dobál fel kérdőíveket néha? Mostanában már lehet, hogy nem de 1-2 éve így volt. -
#60989 Steam mindig is automatikusan szívta a HW infót a kliensen át, nem kérdőívezett soha. -
#60988 Nem túl mérvadó, akit érdekel a számtech annak a f*sza televan az egész kérdőíves baromsággal úgyhogy én is csak cancelt nyomok pl. -
#60987 Csak az a probléma, hogy az ATi azért tehette meg ezt mert modern, olcsón gyártható kártyái voltak. Ez nem mondható el jelen pillanatban az NVről. -
tonyo9 #60986 csaó a hőpaszta mennyit számit a videókártynál ill processz-nál? -
#60985 francokat 8 év. a hd3xxx sorozat idején már "sehol" se volt az ATI :/
amugy az arányok fényében érdekes a steames statisztika... mindig mondtam, hogy az a casualok játszótere, akik nem értenek a géphez, nem foglalkoznak a számtech-el és azt veszik, amit ismernek : geforce-t -
#60984 Temetni hulyeseg oket szvsz, a Tegra-val tobb mint valoszinu hogy kaszalni fognak (ahogy irta a cikk). Vagy csodbe tuti nem mennek :) A GPU piacot mar feladtak ~2 eve. A chipsetet elobb. Szoval nem az volt kerdes hogy elozni fog-e az AMD, hanem hogy mikor. -
#60983 De ez végül is így van jól, mármint nem a vásárló szempontjából, "ha értékesebb vagyok", akkor többet érek, de sokan most annak örülnek, hogy előzött az AMD, vagyis az ATI, csak ez azzal fog járni, hogy el is fogják kérni az árát.
A kártyáik nagyon minőségiek, lassan driver-t is megtanultak írni hozzá, ergo jobbak lettek, amikor én fejlődtem, akkor az nálam is fokozatos "saját béremelést" jelentett.
Ez normális. :) -
#60982 Nem fog senki monopolhelyzetbe kerülni, nyugodj meg:) -
#60981 Az nem tul jo... ha monopol helyzetbe kerul az Ati, akkor csak a vasarlok fognak szopni... -
#60980 AMD idén jön a 6-os szériával, NV-nek van 2 modern kártyája. Egy csillagászati árú grillsütő, a 480 és az egyetlen értelmes 460. Mindez bő fél évvel az AMD után.
NV-nek most kellene azt csinálni, amit AMD 2008-ban, a 460-at árulni 20-30, 480-at 50-60 pénzért, közben kidobni az új generációt. Mert, ha AMD meglépi az "árfelezést" a HD6 debütálásakor, akkor NV-nek lőttek. -
#60979 Sajnos, a linkelt cikk is valami ilyesmit vetít előre: Egyre értéktelenebbek az nVidia részvényei
-
#60978 Ha arat csokkent - az AMD is. Regota nem az Nvidia diktal ebben. -
#60977 Engem, nem igazán érdekel, hogy kinek a f..sza nagyobb, a kártya működjön jól, vagy kihajítom, de legalább egy konzekvenciát le lehet vonni belőle a laikusoknak, mégpedig azt, hogy drágábbak lesznek az AMD cuccok, főleg, ha pár fejesnek a dicsőség jobban megszállná a fejében lévő, agynak nevezett kocsonyás katyvaszt!
:) -
#60976 Jó ideig nem tudja csökkenteni a "zenvídia" az árait - így is komoly veszteségeket könyvel el, tartósan ezt már nem lenne képes elviselni.
Ergo: a HD6xxx-ok akkora öklöst fognak bevinni a Zöldek gyomrába, hogy a világ attól fog visszhangzani.
"Az Nvidia nemrég figyelmeztetett arra, hogy a júliussal záruló második pénzügyi negyedévében az árbevétele el fog maradni a korábban prognosztizált szinttől. A vállalat a célul kitűzött 950-970 milliós forgalom helyett csupán 800-820 millió bevételre számít. A vártnál jóval gyengébb mutatót az európai és kínai gazdaság gyengélkedésével, az önálló GPU-k bekerülési költségének emelkedésével és az integrált megoldások népszerűségével magyarázzák. Ugyancsak rossz hír a cég számára, hogy az Apple a Mac-széria új modelljeit – többéves gyakorlattal szakítva – már az AMD grafikus processzoraival szállítja."
-
Csörcsike #60975 Egy darabig szerintem még vezetni fog az Ati az ár/teljesítmény mutatói miatt de egy idő után ez vissza fog esni szerintem és akkor az Nvidia újra nyerő lehet ha elkezdi az árait csökkenteni -
rumkola #60974 nem 1 év alatt fordított, hanem 8 év alatt kb. -
#60973 nv-n is szar, de nHancerrel állítólag jó, viszont én hiába szenvedtem az ATT-vel, semmilyen beállítás nem hozott sikert. -
#60972 FS-hez proci kell szóval azon semmit, játszom mással is. FS2004 bugos :( FSXel nincs baj, kivéve hogy komplex reptéren forgalommal 8fps úgyhogy egyelőre hanyagolom. FS2004 bugja nem olyan zavaró, de mégis bosszant. Megnéztem már kínomban x64 XP alatt is, de ott is olyan úgyhogy repült vissza a win7 :D -
#60971 Beerett az Nvidianak az atnevezosdi gyumolcse... :)) -
#60970 jahogy még mindig az FSX :(
amugy a 3870@4850 sokat lendített a játékon? -
#60969 Semmi, pontosabban ugyanaz. Nincs egy driver, hogy FS alatt ne vibráljanak a távoli textúrák. Mindegy, 2-3 cpu generáció és ez a probléma magától megoldódik, az már vinni fogja az FSXet is:D -
#60968 Solt: tegrából és a workstationokbe eladott fermikből azért biztos telik majd :)
fatal: mámegint mi a gond?? :D -
#60967 Én meg remélem, hogy az AMD szép lassan megtanul drivert programozni. -
Solt #60966 Csak egy idő után nem lesz miből finanszírozni a fejlesztőket! ;) Még a végén kénytelenek lesznek fejleszteni! :D Mondjuk ez a GTX460 egész jó lett... -
#60965 durva, hogy egy év alatt ekkorát tudott forditani az amd :O
remélem innentől a fizixet kukázzák a fejlesztők, s használják végre valamelyik ÉRTELMES motort... (hiú ábránd, tudom hogy a pénzestáska mindenkinek jól jön...) -
#60964 Nem én írtam, csak idéztem a cikk címét. :D
Először pl. letéptének olvastam, mikor megláttam a címét. :D -
#60963 "Lelépte az NVIDIA-t az AMD"... Baszki, ebben az országban már senki sem beszéli a magyart?:) -
#60962 Lelépte az NVIDIA-t az AMD -
#60961 Marmint az 57xx sorozatok kozott... -
#60960 5770!!
Semmi más!
Legjobb kari :D -
#60959 Pár % teljesítményesés. Ha nagyon zavar kártya kivesz, visszatesz. -
#60958 AMD-nek meg van 24x: 8x BOX + Edge Detect. -
torok6 #60957 nem tudom hogy ez baj e vagy nem -
torok6 #60956 na nekem a PCI-E 8x már kb 1 hete az elöt 16x volt -
#60955 xÉs létezik "Texture filtering" is, ami lehet 2x/4x/8x/16x.
-
#60954 Van már az új GTX-ekbe 32x-es is :D
Meg is fingatja a gépet rendesen. -
#60953 Valamit nagyon keversz...
PCI-E lehet 4x/8x/16x (ezt csak Everest, GPU-z jelzi ki, játék nem)
Anti-Aliasing lehet: 2x/4x/8x (játékban és Catalyst/ATT/Afterburber)
Custom Filter Anti-Aliasing* lehet: 2x/4x/6x/8x/16x (játékban és Catalyst/ATT/Afterburber)
* = ATI-nál ez Crossfire esetében Super AA
-
torok6 #60952 játéknál meg 16x van