90029
  • pxxl
    hazucc
  • Blum
    Már vettem is négyet :)
  • pxxl
    na mivan mi? kb 440 új üzenet. miről maradtam le? :D 6870 van-e már
  • [HUN]FaTaL
    Ja, ez egy kurvajó hűtő egyébként, ha visszaolvasol dícsértem. :)
  • danithe
    Hello! PRoblémám lenne. Vettem egy HD 5770 és alap hűtővel bárhogy probálkoztam nem indult el. A hütő pörgőtt de fekete volt a kéeprnyő.Lecseréltem a hütút L2 PRO -ra. Tökéletesen müködik. De az a abj,ohgy a hötő sok helyet foglal.IGy eltakarja az összes PCI csatlakozott ahol nekema vezeték nélküli internet vevő egységem van. IGy nem tudok netezni. Valami ötlet? Új kisenn hütő? PCI bövítés? vagy az alap hütő megoldásának feltárása?

lolz plz help
  • Blum
    Ez egy slotos? :|
  • [HUN]FaTaL
    Kár hogy ez két slotos, ugyanilyen van a 4850emen. :) Tehát az 1 slotos továbbra is porszívó, azonkívül ennek a ventinek az 1 slotos képen lévőhöz semmi köze.
  • Gibor
    link Akkor ez nem a gyártó weboldala...
  • Gibor
    link biztos hazudok...
  • [HUN]FaTaL
    Aha. Kár, hogy XFX 4870ből még a gyártó oldalán sincs 1 slotos, csak kettő. Mutass már egy képet arról a kariról :)
  • Gibor
    Aha 1slotos... xfx... hűt rendesen és egyáltalán nem hallom, csak játék közben de akkorse hangos... Ne nézz madárnak kérlek, ha nem tudnám miről van szó nem írtam volna semmit...
  • [HUN]FaTaL
    Te mégis miről beszélsz? Egy slotos 4870ed van vagy mi? A 3870emen volt ugyanez a ventillátor úgy visított mint egy porszívó még 10%on is.
  • Gibor
    Nem, csak a 3870-t megemlítette, ő a hűtőről beszélt...
  • donoki
    ő 3870ről beszél :o
  • Gibor
    Nem tudom miről beszélsz... 50% on hallom amúgy semmi...
  • Solten
    Az 5770-en viszont mar nem lehet annyira rossz szvsz.
  • [HUN]FaTaL
    Használt 4850, új 4830, új 4670.
  • [HUN]FaTaL
    Kár hogy a hülye sapphire alkalmazta ezt először a 3870eken. Legalábbis ugyanez a porszívó volt rajta, nem ajánlom senkinek. Üvölt 10%on is mint egy traktor.
  • donoki
    én ha nagyon nem tudok valamit akkor ezzel próbálom lefordítani :D
  • SZilaJMaGGoT
    A web-fordítás egyelőre még használhatatlan komoly célokra... :)
  • Blum
    Akkor a 'veffordíttás' meg van széddűve. :F
    Na mind1,köszi :D
  • arty
    dede, így perfekt

strebacom: +1 a használt 4850-re
  • Solten
    Na az XFX-nek sok ilyet hutoje maradhatott raktaron.

Meg az nvidias idokbol...
  • Solten
    Jo lesz
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem egyik sem helyes. Is it loud enough? Én így fordítanám, bár lehet ez sem tökéletes.
  • Blum
    vagy új HD4830.
  • MR ME
    használt 4850
  • strebacom
    Ja és kérnék szépen vga tipusokat olyan 20e Ft környékén, inkább max 20.
    Amivel azért 1024*768ban azért minden játszható...
    Köszi!!!!

Magyarul mit érdemes venni ennyiért....
  • strebacom
    Na most ugye kijött ez a 10.7a beta a 07.30. dátummal és mégis régebbi verziószámu driverek vannak benne, mint a 10.8beta5-ben, ami 07.16-n jött ki, most akkor melyiket érdemes feltenni, melyik az újabb, melyik a jobb...nem értem.....vagy több szálon folyik a fejlesztés....
    IME:
  • Blum
    OFF.:

Tudom,hogy sok itt a nyelvszakértő,szóval megkérdezem itt.
    Hogy fordítsam le magyarról angolra az alábbi mondatot?

Elég hangos....?

Mert én magamtól így fordítanám: Are enough loud?
    Viszont webfordítás így nyomja: Rather loud...?

melyik helyes?
  • arty
    lehet jobb chip, kisebb feszen? idleben vszeg amugy se lesz tul hangos :)
  • Blum
    Nem csak a PowerColornak ment el az esze :D

Egyslotos Radeon HD5770-esek az XFX-től is.

"A PowerColor után most az XFX is bemutatta saját egyslotos hűtéssel ellátott Radeon HD 5770-esét, ám a gyártó a PowerColorral ellentétben nem egy, hanem rögtön kétféle változatot is kínál az újdonságból. Az első modell, amely HD-577X-ZMF3-as termékkót kapta, két DVI és egy mini-DisplayPort csatlakozót tartalmaz, míg a második változat, amely HD-577X-Z5F3 termékkóddal érkezik, már nem kevesebb, mint öt darab mini-DisplayPort csatlakozót hordoz magán.

Az eltérő videó kimenetektől eltekintve a kárt kártya tökéletesen megegyezik, mindkettő egy egyslotos hűtővel érkezik és mindketten 40 nm-es csíkszélességgel készülő Juniper GPU köré épülnek. A 800 stream processzort tartalmazó GPU magórajele 850 MHz-es, míg a 128-bites adatsínen keresztül kapcsolódó 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 4800 MHz-en üzemel. A DirectX 11, ATI Eyefinity, ATI Stream és CrossfireX támogatással rendelkező kártyák egy hattűs PCI Express tápcsatlakozót igényelnek a stabil működéshez.

Az XFX tervei szerint a két friss videokártya valamikor augusztus közepén jelenhet meg kereskedelmi forgalomban. A két DVI és egy mini-DisplayPortot tartalmazó változat 200 dolláros, míg 5 darab mini-DisplayPorttal ellátott társa 207 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható."

Forrás: ipon.hu
  • arty
    csinálj két profilt, egyikkel csak a monitoron legyen kép, másikkal csak a tévén legyen kép

ekkor a hangot is a megfelelő hdmi-re küldi, nem csak a képet

(egyáltalán, az ATI HDMI kimenete az alapértelmezett hangkártyád windowsban???

)
  • [HUN]FaTaL
    Pl. állítsd a default hangeszközt a vgaéra.
  • macleod2005

Vezérlőpultban katt a Hang-ra, és a listából alapértelmezetté teszed az ATI HDMI output-ot.
  • rodzsi
    Sziasztok. Egy olyan problémám lenne h van egy hd 5770-es videokártyám. Hdmi kábellel rákötöttem a tv-t és azon szeretném nézni a filmeket ami a gépemen van. Elsödleges a monitor, másodlagos a tv. Áthuzom a kivánt filmet, de CSAK KÉP VAN, hang nincs, csak a számitogép hangfalain jön a hang!!! ezzel mit lehet kezdeni? részletes infot kérek ha lehetséges :)
  • lo9in
    én sokszor kivittem hl2 + ep1-2 -t ,de nekem első rész kimaradt , akkor még kint a szabadban játszottam mint a többi normális gyerek :D :D
  • Gibor
    Yap az epizódokat szánták 3. részként, azt mondták hogy nem akarják hogy nagyon sokat várjunk a 3. résszel ezért kis epizódokban oda adják, de különben én nem fejezném be, túl jó a story ahoz :D Mondjuk biztos félnek hogy mit csináljanak, mivel hl2 olyan jól sikerült hogy nehéz ujjat és jobbat mutatni nála.
  • gameplusz
    Ja, csak még nem jött ki a finálé (HL3 elvileg ep1-2-3) ;)
  • Gibor
    HL1-HL2-episodes... Epizódok "egybe" számítanak...