90029
-
#62033 Megy azzal sok új játék -
lo9in #62032 azt tudod e hogy így ahogy leírtam , mennyi lenne a korrekt ára , gondolom több , de mennyivel ? -
#62031 2 ezerért még tartalék vganak is megvenném, filmezni jó az. Játszani CS-n kívül mással ne akarj rajta :D -
lo9in #62030 asus hd 3450 256mb ddr2 pci-e + dvi/d-sub átalakító és s-video kábel eredeti dobozzal telepítőlemezzel megér 2ezret ? -
Audi20V #62029 Catalyst 10.8-tól totál összefosta a gépem magát, minden játékban szétesik a kép, ill el sem indul. HD5870 és I7-860-al. Tapasztalat másnál? -
#62028 de ha mindig vársz soha nem lesz vga-d bazze.mindig lesz jobb és ezek a kártyák már viszik a krájziszt is fullon szóval no para de ha 3d-be akarod 120 fps-el akkor várj még pár évet... én csak azért várok mert a pénzfa most nem hoz termést... -
#62027 nekem ilyenem van XD -
Gibor #62026 Elvileg igen, de ha jól tudom nem mindent tud felülbírálni, legalábbis valamely játékra nem hat... Nem tapasztalatból írom csak olvastam ilyesmiről, ezért ne vedd 100% os infónak. -
High end PC #62025 kérdés!
Ha a Crysis Warhead-ban az ATI-is kártyával csak 8xAA-t tudok beállítani, mert többet nem enged, és kilépek a CCC-be, ott az AA-t 16x-ra húzom, kiszedem a pipát a "use application setting" rublikából, majd a játékba visszalépve a játék menüjében off-ra állítom az AA-t, akkor elméletileg 16x-os lesz? Vagy mindegy ilyenkor a játékban hányszorosra állítom, a CCC a fő priorítású? Vagy a CCC egyáltalán nem befolyásolja a játékban állogatott dolgokat? Nagyon nincs még tapasztalatom vele.
kössz -
Dobronski #62024 És olyan pólókban jártál volna, amin az áll, hogy "UNIVAC owner" -
High end PC #62023 Ha akkor éltem volna, ilyenre vágytam volna :DDD -
#62022 Ha Grebber 40 évvel korábban született volna, most egy UNIVAC mágnesszalagos szekrény (vagy lyukkártyás elődje) előtt ülne és várná a következő ezredforduló vívmányait:)
Fiatalabbaknak: UNIVAC (1950)
(Most nézem, a képen látszik a laptopok elődje:DD ) -
Gibor #62021
1 nap egyszer írsz valami vicceset de azon is szakadok :D:D:D:D
Mondjuk jó későn olvasom a tápigot de hát épp meló van :D -
Dobronski #62020 +1 -
Grebber, hanyszor irjuk meg le hogy senkit nem erdekel a nemi eleted... -
#62018 Am elvileg itt vannak megoldások. Szólj hogyha valamelyik bevált. -
#62017 és most mid van,Win7? -
#62016 Nekem xp-n nem csinálta. Tehát sztem nem a kari a hunyó. -
#62015 Kidobjam vagy mivan? =D -
#62014 Cseréltem már hűtőt és tápot is... Ez mi a fene amúgy. De asszem Windows Vistán nem csinálja ezt. -
#62013 Látom egy csónakban evezünk, és a kártya is ugyan az. -
#62012 Nincs sajna garim. Általában rendesen működik de néha igy behal. -
#62011 Nem olvastam vissza. Bocsi. Mert eddig nem nagyon volt szó erről. -
#62010 Hello! Nekem lenne egy problémám. Youtub vido nézésekor először a video elzöldül majd picit megfagy és mikor visszajön azt irja alul, hogy az amd driver nem válaszolt, ha tovább marad a vido megnyitva akkor a rendszer lefagy és kékhalál jön be, alul az atikmpag.sys-re hivatkozva. Driver csere megvolt. Valakinek vmi ötlet? ATT-használok. Win7 64 bit. -
#62009 Drivercsere, ha mindegyikkel csinálja akkor vga gari. -
#62008 kérdés! Atikmpag.sys atikmdag.sys kék halálos hibákra tud valaki megoldást? :S -
#62007 na az jó -
#62006 Na végre sikerült.A TV-ről kellett vissza klónozni a képet.
Mint írtam nem hülyeség,most a TV-n 720p-ben megy a kép, itt meg 1280x1024. -
#62005 előző melóhelyemen a grafikusnak volt egy 24-es meg egy 17-es monitorja, és a 17-re a kb a 24-es magasságának 2/3-ánál lehetett csak áthúzni az egeret :D mókás volt, de nála ment. igaz az egy Mac G4 volt :) -
#62004 Esetleg az ablakok méretét. Egyiken ekkora másikon akkora? Vicces lenne. -
#62003 Nincs ilyen mód, mert nem is lehet. Hogy oldod meg cloneban különböző felbontáson pl. az egér mutató szinkronizációját?:D -
#62002 Pedig tudom,hogy úgy volt...
Ha rámegyek hogy clone akkor sem csinálja vissza úgy ahogy volt régen.Valami gubanc van itt. -
#62001 "Eddig úgy működött,hogy különböző felbontásban,de mindkét megjelenítőn ugyan az a kép volt."
Úgy biztos nem működött. Vagy mindkettőn ugyanaz van ugyanavval a felbontással (clone), vagy kiterjeszted, akkor lehet különböző a felbontás (extended). -
#62000 Hello!
Van egy kis gondom...a pc-re rá van kötve DVI-n egy LCD Monitor, HDMI-n pedig egy nagyobb LCD TV.
véletlenül ráböktem arra hogy : Extended Mode és most a monitoron a sima kép van, a TV-n pedig egy üres asztal...itt kutatok már negyed órája de sehogy sem tudom visszaállítani.Eddig úgy működött,hogy különböző felbontásban,de mindkét megjelenítőn ugyan az a kép volt.
Remélem valaki tud rá megoldást...köszi. -
#61999 Mondjuk én egy 7 éves repszimmel játszom :D Az új játékokban lehet hogy jó. -
#61998 köszi akkor felcsapom :) -
#61997 Asszem az kilövi a dinamikus fényeket (ha jól emlékszem). Én kikapcsolva hagytam mindig.
PPS-t pedig sosem töltök le netről:) Makrovírusok melegágya és különben is ósdi 20. századi izé:) -
strebacom #61996 Hali ez a beállítás mit jelentene a Bioshock2-ben,ki vagy bekapcsoljam????
Ja és EZT láttátok már.....
-
#61995 10.7 alatt nekem még volt kényszeritett AA, megnézem ezt a nyolcast :) ugy néz ki az AF/AA teszt minden uj cata után alap :( -
#61994 Nekem 10.5 óta megint nincsen AA driverből. Úgylátszik a 4xxx-hez már csak ez van. :)