AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Egyébként nem püfföltem mert nem ment a GTA4 mivel szépen ment a GTA 4 😊
Csupán anyagi okok miatt adom el, ettõl függetlenül tökéletesen elégedett vagyok a kártyával.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#60745: jah, ipon is arulta anno, emlekeim szerint parszor elatkoztuk az Anust emiatt... 😊))
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Parasztvakításon kívül van értelme amúgy annak az 1GB-nak GDDR2 mellett? (Viccen kívül)
hardverapro-n találtam 1 egy gigás 3850-et,GDDR2-nek van írva. Azt hittem,hogy a tag elírta,de ezekszerint nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Csak cserébe még játszható, de a kártya így is összekaksizza már magát 😄
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
már érzem.....<#hehe>#hehe>
<#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
<#eljen>#eljen>
tudom,tudom....kit érdekel...sorry...
<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
Ugye, driver sweeperrel letakarítottam a régi nvidia foszlányokat. És akkor már a 10.5 helyett a 10.6-ot raktam fel.
Ugye most az eyefinity miatt 5760*1080-ban használok pár játékot. Kezdett kevésnek tûnni a gépem, és kölcsönkértem a q6600 helyett egy q9650-et próbára.
Mivel az autós játékokban (ezek miatt csinálom az egészet) nem nagyon van benchmark, ezért elindítottam a Counter-StrikeSource-t Kijött Q6600-al ilyen 35fps, ami kicsit meglepett, de legyen, ilyen felbontáson nem szoktam lõdözni. Majd a q9650-el lett 53fps, kezdett motoszkálni bennem a kisördög, hogy ez nincs így jól.
Visszaraktam a régi monitorra a képet, (1280*960) és a megszokott 300fps helyett 70et kaptam.
Mivel a 10.6-os driver óta, nem indul el az oblivion, visszatettem a 10.5-öt és lám, mindjárt 360fps lett a vége. Szóval basszák meg a driverüket, most már megy az oblivion is. 😊
Sajnos nem sokat ér a tuning 😞
Maximum,amit kitudtam belõle hozni,az 770/1030 volt.

Saor Alba
"A Vortex sorozatú hûtés különlegessége abban rejlik, hogy a hûtõn elhelyezett ventilátor pozíciója állítható, azaz magunk állíthatjuk be, hogy a légkeverõ mennyire magasan helyezkedjen el a hûtõbordák felett (így két vagy három slotot foglal el). Az új megoldás a gyártó állítása szerint - beállítástól függõen - akár 15 fokkal is képes hûvösebben tartani a kártya alkatrészeit, mint a referencia hûtés, ez pedig nem elhanyagolható elõny, fõleg a meleg nyári napok alkalmával vagy ha tuningolni szeretnénk. Ha már szóba került a tuning, nézzük is meg, hogy milyen órajeleken üzemelnek a különbözõ komponensek. A 40 nm-es csíkszélességgel készülõ, 800 stream processzort tartalmazó Juniper GPU magórajele 900 MHz, míg az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 4900 MHz-es effektív órajelen ketyeg (850 MHz-es GPU és 4800 MHZ-es memória órajel vonatkozik a referencia Radeon HD 5770-esekre). A memória chipek és a GPU között természetesen a szokásos 128-bites adatsín teremt kapcsolatot.
A különleges hûtéssel ellátott, gyárilag tuningolt termék július 28-án jelenik meg az üzletek polcain."
Forrás: ipon.hu
Forza.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
<#fejvakaras>#fejvakaras><#awink>#awink><#wilting>#wilting>