90029
-
#72894 EZ is elég lenne neked szerintem, és még húzhatod is bátran és hozza a 6870 szintjét. Bár ha az ár nem számít akkor veheted a 6870-et is nyugodtan :) -
#72893 lemezről NEM telepítünk fel semmit!
fel a gyártó oldalára és legfrissebbel próba! -
#72892 Sajnos lehetseges, de elobb bizonyosodj meg, nem a hutes ill a melegedes problema van a hatterben, mert elofordulhat olyan regi VGA-knal, hogy beszarad a gyari paszta a huto alatt vagy elmozdul stb.
Amugy VGA RAM hibanak tunik igy elsore a leirasbol valoban. -
#72891 Sziasztok
Nagy problemam van, lehet meghalt a memoriam a vga-n?
3D alkalmazasokba,n jatekokban, csikozodik, szines pixelek, villodzodnak. es utana kilep vagy lefagy. Egy asus HD4870 512mb a vga, majdnem 3 eves, mai napig tokeletes volt.
Most is csokkentet modbol irok, de mar alig latok a csikok miatt.
Ez mar menthetetlen?
Ha vennem kell masikat akkor mit ajanlatok az alairasomban levo konfighoz?
En ezen gondolkodtam, vagy ez sok ehez a konfighoz?
minnel elobb varok valaszokat, koszi. -
#72890 Azert probaltd ki a tegnapi 11.6-os drivert hatha azzal megjavul a dolog, elvegre az Asus drivere is csak egy szimpla modositott catalyst, raadasul altalaban a gyarto jocskan el van maradva a verzioszamokkal tobb honapot. -
#72889 De nem tudok sajnos Nvidiat kolcsonkerni.
Amugy mar mindenen gondolkoztam es kiprobaltam. Kihuztam az ADSL modemet, mert az allandoa ACK (aktiv jelzest kuld a halokartyanak, de semmi, raadasul mar nem realtek, hanem Intel chipes halokartyam van igy az sem lehet hogy az integralt miatt volt.)
Kiprobatam a szunetmentes tap nelkul, hatha az kavar be, de ugy sem nyert.
Kijelzo cserek utan iis ugyanaaz a nyug. Mar azon is filoztam, nem a regi elektromos halozat okozza, mert talan lehet hogy nagyobb az ingadozas, amit szeretnek az alkatreszek es az elektromos tuskek okozzak a lagot, de nem hinnem, hogy ilyen nagy leptekben kellene gondolkozni ennel a problemanal. -
#72888 9800GTX-et 512MB-os DDR3, szintén ASUS volt...
Ez pedig lényegesen komolyabb annál, de annak nem voltak ilyen "gyermekbetegségei"! -
#72887 Bár én még a 8.79.6-os driver-t használom, mert azt kaptam hozzá lemezen...
Nem bízom én az ilyen driver frissítésekben.
Nvidia kártyáknál nem vált be, gondolom Radeon kártyáknál sem más a helyzet. -
#72886 Milyen VGA-t csereltel le ? -
#72885 Xvid és MKV-k nekem is akadoznak kicsit... Néhány napja az Nvidia kártyával pedig tökéletesen ment mind...
Lehet, hogy kár volt vörösre váltani? :( -
#72884 Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy 6970-es kártyát ASUS változatban eddig mindig Nvidia volt.
A Windows 7 indításakor valamikor egy szürke vékony vonal jelenik meg, aztán eltűnik... Érdekes jelenség, Nvidia kártyával eddig soha nem láttam ilyet.
Memóriahibás lenne a kártya vagy csak az a baj, hogy nem telepítettem újra a Windowst? (rajta volt még az Nvidia driver is)
Illetve tudtok olyan programot, amivel le tudom tesztelni a VGA-t, hogy van-e valami baja?
Játékot most nem akarok telepíteni, mert akkor rácuppannék és akkor nem készülnék a vizsgákra!
Előre is köszi!
-
#72883 A ket cm-es kepkocka ugrasok kicsit lagolt ? :DDDDD Ugyan, ezt te seg ondoltad komolyan, hogy a te szemeddel vana baj, de eddig nem lattal ilyet a regi VGAdon. -
karajjj #72882 egy buta kérdés, sajna melóban nincs időm keresgetni:
valami hűtőt akarok venni a drágaságomra és nem tudom, hogy mekkora a furattávolsága, tudna segíteni valaki? -
BIZ0906 #72881 Ez nekem eszembe jutott haveromnak néha egy egész pici akadás fel sem tűnik míg én meg szólok neki -nem láttad hogy kicsit lagolt? erre ő -nem. Lehet frame érzékeny vagyok xD -
#72880 Most már tényleg kölcsön kellene kérned egy 'zöld' kártyát...
Kíváncsi vagyok, mi okozhat ekkora galibát egyeseknél, míg másoknél az ég világon semmi gond. -
#72879 Tuti nem. Mondom a 75Hz-s monitoron is csinalja.
Raadasul olyan filmeknel is, amik a regi katyan tokeletesen mentek sima regi kodolasi xvidek is, amiknek semmi koze nincs a HD tartalomhoz. -
#72878 tuti nem a 24p vs. 60hz problémát látod? :) van aki érzékeny rá és látja azt az apro ricegést is... -
#72877 Ugyanazt csinalja. Analog TV-n is es a ket LCD monitoron is. -
#72876 (mármint a windowsos xbmc) -
#72875 és az is akadozott dxva modban és anélkül is?
24p képes kijelződ nincs (tv) ? 1080p24 esetén is van akadás? -
#72874 A linux verziot is probaltam. -
#72873 xbmc-t nem probáltad (windowson)? az elvileg openglre renderel, nem directx-re (és szintén tud DXVA-t is, ha az cél) -
#72872 Na felraktam a 11.6-ot, semmi gond a filmekkel. -
#72871 Lehet az azert van mert nem esik 60Hz ala az FPS, nalam neha beesik 59 kornyekere es akkor kezdi el.
Mondjuk kiprobaltam az mpc-hc-t d3d full screen modban is, de akkor is a filmlejatszas nem valtozott csoppet sem.
Nem hiszem a monitor input lagja lenne a bibi, mert irtam nalam 3
kijelzon is ugyanazt csinalja. A 60Hz-es LCD-n, a 75HZes LCD-n, + a TVn is. Raadasul kiprobaltam 1028x768ban is az elso mnitoromon 75Hzen, valtozas nelkul.
Nem tudom mi lehet a nyugje. -
BIZ0906 #72870 Hát úgy néz ki furmarka nincs lag. Én nekem már az is jó lenne amit ebben a videóban látni. És már is happy lennék vagy jobb Hz-s monitor kéne? Magas ez már nekem :D -
#72869 Már tegnap hazavittem a 11.6-ost, de lusta voltam feltenni.
Az gondolom nem segít rajtad, ha holnap ilyenkor mondom meg, milyen eredménnyel járt a driver csere :(
Így, gondolom, más elmeséli időközben, nála mi a helyzet - 11.6 + 48xx-as témában. -
#72868 Nono:) Ezt nem jó hallani Még csak meg se forduljon a fejedben. Nahát. -
#72867 Nekem még egyikkel sem volt gondom, igaz csak egy öreg 4850. De elnézve ezt a sok szopást a driverekkel, a következő kártyám lehet, hogy nem Radeon lesz :( -
#72866 Ugyanazt csinalta 10.6 vagy 10.9-tol (mar nem emlekszem melyik volt az utolso ami eszlelte a tipusat a kartyanak) egeszen a 11.6-ig :D
Mondjuk Imike kiprobalhatna, hogy felteszi a 11.6-t a legujabbat, hogy nem e az uj catalystok generaljak a hibat, bar azzal se lennenk szvsz kisegitve mert a 10.6 elotti driverek mar fel sem ismerik a 6xxx kartyakat. -
#72865 Aham, akkor nalad is ugyanaz a helyzet.
Megnezned a Furmarkot ? Bar ez nem a videohoz kapcsolodik, de nekem pl vsync nelkul apro szaggatasok jelentkeznek. Vsyncel ott folyamatos. (kell egy restart mert a CCC van olyan fos, hogy hiaba aplyzod le csak ujrainditaskor lep eletbe ez a funkcio LOL)
De sajnos jatekoknal ez nem mukodik, mert szaggat az egesz ugyanugy mindegy mi van beallitva, meg a D3Doverridet is megprobaltam ami rakenyszeritti a D3D-ben is a Vsyncet es tripla bufferinget az alkalmazasokra de az se segit, sot mar kiprobaltam a videolejatszas szaggatasa ellen a Declock-ot is, ami atallitja az FPS szinkronizaciot a filmlejatszasakor, de nem segitett az sem. :DDDD -
#72864 Nekem meg egy ~ 1 éves driver :) -
#72863 Á:)) Nem hiányzik az nekem:) Te mondtad,hogy nem volt NV kéznél,és én pusztán emberbaráti szeretetemtől vezérelve kipróbáltam neked. Mondjuk ,ha jobban belegondolok tegnap sem szaggatott:) -
#72862 Ja nekem még 11.5 van. :( Mindjárt megy fel a 11.6 :) -
#72861 Erősen valószínű :( -
#72860 Szerintem ez a microstuttering es a videoszaggatas egy torol fakad. -
#72859 Ez szep es jo de ezt ki kellett volna a 6950-el is probalnod. :D -
BIZ0906 #72858 Ugyan ez van nálam is olyan mint a játékoknál a képtördelés vagy mi ha vsync-t bekapcsolom akkor már észre vehetetlenebb de akkor sem tűnik teljesen folyamatosnak :S Nem értem. -
#72857 Drága barátom, nagyon Rád jár a rúd. :(
Az alaplap, microstuttering, VGA... :(
-
#72856 Nekem nem szaggatnak a videók. Most néztem. -
#72855 Ugy szaggat, hogy pl ha zoomol a kamera semmi szaggatas, akkor sincs ha a kamera oldalazo ill fel-le mozgasa lassu. Ellenben azonnal be-be szaggat az egesz ha gyorsabb ez a mozgas.
Gyakorlatilag olyan erzesem van ilyenkor, mintha framek esnenek ki a kepsorbol, pedig visszaneztem azt is az mpc-hcben azt is nincsenek droppolt framek.