AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alszik, nem csinált semmit, az órajelek meg a porban hevernek 😄
All hail the double x!
ゾルターン
All hail the double x!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ゾルターン
Ilyen egyszerûen nem létezhet,ez valami másra vezethetõ vissza.
Megvan!!!
User error.<#eplus2>#eplus2>
Remélem érted a tréfát😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Radeonoknál a 3D-s megoldás mint az nVidia kártyáknál valahogy megoldható?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ゾルターン
[merlinw.org]
ゾルターン
És non-ref😊 (Oké, 41 fok, de 28 van itt a tetõtérben. Viszont tuninggal)
[merlinw.org]
Jó persze úgyse nézegeti az user.
Autós alatt nem az nfs-ékre gondoltam, helyesbítek: "szimulátorokhoz IS"!😊
A "lövöldözõsökben" is jó tudni, hogy mimerre, de engem az elõzõ jobban megfog!
ゾルターン
http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp219/hahaha-im-sorry-for-_41668.jpg
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
ゾルターン
ゾルターン
Mondjuk Én úgy vagyok az Eyefinity-vel, hogy szerintem játékhoz tök felesleges. Értelmét ott látom, hogy pl. középsõ fekvõ 2 szélsõ pedig álló helyzetben. Nem vagyok grafikus, de talán Nekik jól jöhet az ilyen; vagy vmilyen szerkesztõ alkalmazás esetén. (grafikai; zenei; tervezõ; ...)
Játékra Én csak 1db nagyobb kijelzõt használnék, bár tökkéltesen elvagyok 23"-on is. 😊
Ám, az igen, hogy 1db 6950-rõl 3db TFT.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ゾルターン
CF-be viszont jó mellé másfajta 6950 is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ゾルターン
Jó ez XFX kártya. Csak épp amikor legutóbb néztem ebbõl ref. nem volt ipon-on. Mondjuk venni sem akarok most kártyát.
ゾルターン
Saor Alba
Mint lathato a 11.4 mellett lathato a megfelelo idle orajel.
ゾルターン
Btw,a hátteret betudnád nekem linkelni,vagy elküldeni? <#vigyor3>#vigyor3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
csáó
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a CCC-belül
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
olyan kérdésem lenne hogy a crysis 2-vel játszanék de nagyon sötét a kép és játékon belül állítom a fényerõsséget akkor sem lesz jobb.
A videókártyánál hol tudnám beállítani hogy jó fényerõsség legyen?
nekem radeon hd4850-esem van.
sziasztok