90029
-
#196 még felesleges
fél év mulva már 2x ilyen jo kártyát fognak kiadni -
#195 azé annyival nem jobb hogy már cseréld is ahhoz már igen-igen nagy hardverbuzinak kéne lenni -
#194 meg még mellé is :DD -
#193 Nemtudom, lehet lecserélem ezt a kártyát egy hd2900xt-re. Szeintetek jobb lenne? -
#192 mivel hogy még csak ez a kártya jött ki a sorozatból és különben is ati topikban miről fórumozzunk dzsífórszról ? -
Inquisitor #191 Szerintem az Asrock NForce3 deszkája az egyetlen AM2 lap, amin csak AGP van, továbbá pár VIA 890-es chipsetes deszka, amin öszvér PCI-E van (kerülendőek), de kb. NVidia NF4-től fölfelé vagy ATI chipsettel bármilyen lapba jó. -
#190 Nem a foglalat a lényeg hanem hogy legyen rajta pci-e! -
David88 #189 sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a jelenleg most forgalomba kapható sAM2-es alaplapra rálehet-e tenni HD2600xt videókártyát??? vagy ahhoz is új alaplap kell???
lehet már írta valaki, azonban látom itt mindenki 2900xt-vel foglalkozik jobb is sztem mint a geforce 8800 ultra, meg jóval olcsóbb!!!
ATI a legjobb!!!
köszi -
#188 "What also became apparent in the time we used the 2900 XT for video playback is that it is completely unsuitable due to the noise the cooler makes. If there is one thing a graphics card shouldn’t do when watching a movie/video, is to interfere with the user’s enjoyment and that’s precisely what the HD 2900 XT does! The fan is far too loud and the constant variation in speed makes it even more noticeable, so despite the reasonably good acceleration we cannot recommend any reference cooled models for video use." -
#187 Scotland ....
Irtam mar parszor ha valakinekk szuksege van valamire es szeretne sporolni akkor szoljon oszt megoldjuk.
Memoria kartyak szinte fele annyiert es meg sok minden mas is. Par szaz forintert odaer .....
Szoval ..... csak szepen kell kerni -
#186 ja csak ennyi ?
pofonegyszerű
kösz -
dara #185 Elnézve az Anus jelölésrendszerét:
HT: Dual DVI
V: VIVO
D: HDCP kompatibilis
I: adnak hozzá Crossfire hídat
Az utolsóban nem vagyok biztos. -
#184 HTVDI
mit jelent ez a rövidítés ? -
#183 Kár hogy prohardver :( -
#182 Emberek!! Prohardver!!
VGA ASUS EAH2900XT/HTVDI/512MB DDR3,2xDVI-I,PCIe 93 243 Ft
VGA MSI RX2900XT-VT2D512E-HD,512MB GDDR3/512b,HDCP 93 690 Ft
VGA HIS RadeonÍ HD 2900XT,512MB GDDR3/512b,DL-DVI 94 176 Ft
VGA Sapphire HD X2900 XT,512MB GDDR3/512,DualS.fan 87 425 Ft
Hammon powa :D -
#181 ő csak átszámolta az angol fontból -
#180 Te mit néztél? mert nem annyi itten...
vagy hol nézed? -
#179 Ja de nálunk 90-100ezer. 75-k-t adokérte majd ha lemegy az ára többet nem! -
#178 legjobb -
#177 £250 font ....... 85.000 kemeny forint.
Azert nem olyan rossz ez az ar. -
#176 XTX ---> Ultra -
#175 Jah,azt tom,de az XTX mikro jön?Júni,júli? -
#174 Igen XT a GTS ellenfele az XTX meg a GTX-é! -
#173 Kérdés:ugye a hd2900Xt az R600 család tagja,ami a GTS-t hivatott verni,az ára is hasonló,bár a tesztekben,amik lejjebb vannak,ha tenkinthetjük reálisnak,a GTX-et is veri.Na mivel az XT a GTS-t hivatott verni,mikor jön az a karesz(gondolom a hd2900xtx),ami a GTX ellenfele lesz az R600 család tagjaként? -
#172 elméletileg lesz ebből az xt-ből 65nm-es is nem már csak a fogyasztás miatt érdeklődnék kérem alássan -
#171 Én nem fogdosni szeretném hanem használni az XT-t de nem megfizethető kategoria még! -
#170 na off legyen már :)
Tegnap fogtam a kezembe egy Sapphire HD2900Xt-t
van pár kiló dobozostúl...hehe
na meg egy BFG OC 8800GTx-et is -
#169 :AS:ASD:AD:ASD?ADS? -
#168 má megint félrebeszélsz hol látsz te fürdőkádat ? -
#167 a te rusnya képedet csak felejteni lehet
a volt fürdőkádas képről torrenten nem is beszélve :DDDDDDD
mostmár ON -
#166 fehér ember nem felejt -
#165 igazi született gyökér vagy :) -
#164 miért nem hítál fel ? most a hosszú hétvégén "ingyé" van a telefonálás -
#163 én meg azokat a balfaszlámákat, akinek chellos haverja van, de az átkozott NETje miatt már fél éve spammeli a topicot ahelyett, hogy jobban utánajárna, tenne a dolog érdekében
csak másokat bír leszólni azzal a 7 éves degenerált ciccolina-s fantáziájával amit ráadásul szinte összes hozzászólásában reklámoz és egyetlen értelmes szava sincs a fórumban
te begyepesedett berögződött elméjű mazochista hugyagyú :\
mutass már fel magadbol vmi használhatót... -
#162 ki nem állhatom az ilyen köpönyegforgatókat -
#161 Ezzel az új driverrel már kelendőbb lett számomra a kártya :D csak kár hogy kurva drága :( -
#160 Lehet valahol M.o-n kapni?Nem rendelős(bemegyek oszt megveszem) helyen.
+tudtok linkelni még több 8.38-as driverrel készült teszet? -
#159 olyan mint a wartburgnál a delux -
#158 Ez a Jetway 2900xt mi a szösz lenne? -
#157 de akkor miért nem 400-ast ajánlottá amúgy az igaz hogy az 1-es bluestorm 80%-os volt a 2-es meg 85%-os