90029
-
#676 Te miről beszélsz? Hány éves vagy? -
daneelolivaw #675 elég gyors az, viszont a procim nem eléggé, és azt akarom :P remélem, jó lesz a biochocknak és a crysisnak -
Abu85 #674 HD2900-at hova akarsz gyorsítani, nem elég gyors az? -
daneelolivaw #673 " Az új meghajtóprogram a szokásos javítások mellett lehetőséget ad a HD2600 és 2400-as kártyák túlhajtására a beépített Overdrive opció használatával" - akkor lehetséges, hogy csak a két kártya számára van fenttartva ez az opció? -
Inquisitor #672 Until then you can work around this issue either by renaming the "Direcpll.dll" file (found in %WINDIR%\system32\Futuremark\MSC\) to something else, or you can run the benchmark using the -nosysteminfo command line. Please note that if you use the -nosysteminfo command line, you will not be able to publish the result online. Futuremark will inform all its users when the update is available!
-
Inquisitor #671 Hmmm, addig próbáld ki ezt:
system32\Futuremark\MSC Direcpll.dll
Ezt a DLL-t másold ki a System32-be simán. Vagy ez alapján találd ki melyik filet kell erre átnevezni. Ezt nem tudom működik e, az átnevezés nálam ment jól. -
#670 Ok, thx!;) -
Inquisitor #669 Nyugalom, az anyázó leveleket a Futuremarknak kell küldened, ők szabták el. Most nem találom, de utánanézek, a lényeg az, hogy hibás névvel van egy DLL file a Windows/System32 könyvtárban, azt át kell nevezni és voilá, máris mennek a 3D Markok. -
daneelolivaw #668 hát én ilyet sehol sem találtam, ha te igen, akkor lécci,szólj majd, h hol, addig keresek tovább énis -
#667 Ma megjött a kártyám!, de a 3D mark nem akar indulni valamiért....
De a mekré dört legalább fut szaggatás nélkül 1024-ben kb. med. beállitásokkal, még ha többen is vagyunk a pályán, olyankor kicsit az elején sza**xik, de aztán nincs semmi baj vele! :)
Most megyek nemsokára vissza melozni, nemsok idöm lesz még tesztelni...:( -
#666 Állítólag az új catalystban van egy vga húzó opció. Fellehet húzni a vga-d prociját és ramját.
Amikor mutattad azt a táblázatot volt benne 2 hd2900xt az egyik mellé az volt írva hogy @840/900 na az azt mutatta hogy felvan húzva így ugyebár nagyobb teljesítményt ad le :) -
daneelolivaw #665 mi is az az overlocking, ha szabad kérdeznem? -
#664 Felraktam vista 64-es 7.8-as drivert de nem találom benne a overclocking beállítást. Ti megtaláltátok már?? -
Inquisitor #663 Ma este? Nem úgy volt, hogy 18-a és 21-e között??? -
Inquisitor #662 Hát ismerve a közepes FireGL kártya adatait szerintem ez így nem teljesen mérvadó. Inkább hiszek a GT és Pro leírásokban. Fudzilla nem éppen megbízható hírforrás. Csont nélkül leír egy hírt és két órával késöbb annak ellenkezőjét. -
daneelolivaw #661 ejha, nagy valószínűség szerint ma este jön a bioshock demo!!
végre valami megizzasztja a 2900-amat... csak nemtom, h a procim elég lesz-e neki -
#660 újjabb infók a 2900pro-ról
link -
Dave0092 #659 minek vegyem meg, hogyha az elözö generácio csucshajoátol 30 % al lassabb? -
#658 persze olcsóbb is volt 8eft-al
dx10-be pl crysis-ba kiváncsi leszek mi lesz a helyzet
jó lenne itt lenne a hd2950pro má -
#657 vedd meg most vettem 1et bandit kollagánál a prohardver.hu aprohirdetések
csak az pci-e volt gddr3-al kb 20-30%-al lassab mint az x1950pro
fps szinte ugyanannyi volt de mikor pl rfactor chamcap-ba mentem 1 kört akkor hd2600xt amikor sok auto volt akkor sokkal jobban akadozott min 1950-en -
Dave0092 #656 szeretnék venni egy dx10 es karit, de sajnos AGP-s az alaplapom, egy ati hd2600xt re gondoltam,, myien árba van, tanácsatos megvenni? -
#655 Nem baj. Én akkor is reménykedek. :D -
daneelolivaw #654 meg mondaná valaki, h a 7.8-as catalystom mért állítja vissza néha a beállításokat a standardra? -
daneelolivaw #653 jah,már értem... eddig dühöngtem, hogy a pcworld-ösöknek 30-40 fps-t produkál a 2900 a coj dx10-ben, aztán rájöttem, hogyha minimumra vesszük, akkor jön ki ez az eredmény... -
#652 szerintetek a procim fullra kihajtja a vga-mat? -
Inquisitor #651 Mióta nekem megvan még nem volt időm játszani, de fórumokon ilyen 76-80 fokokat találtam. -
Inquisitor #650 Ja, csak kár, hogy többsége Fudzilláról vette át ... -
#649 akarom mondani homersekelet? -
#648 igaz en huzom,de ez meg biztonsagos ho? -
#647 ha valakinek vann innen 2600xt-je megmondana hany fokos jatek alatt,mer nekem 71 -
#646 Ezt már a PH-n és külföldi oldalakon is lehetettt olvasni. Legalábbis a Pro változatról. Úgyhogy tán csak nem pletyka. ;) -
daneelolivaw #645 akkor viszont nemértem... lehet, h fármázni kéne a lemezt, mert attól lassabb? -
#644 nem, az vga függő -
daneelolivaw #643 akkor megkérdem mégegyszer: lehetséges-e, hogy a coj dx10 benchmarkban a procim visszafogta a kártyám teljesítményét? -
#642 Melyik a jobb szerintetek 7300GS vagy a 2400Pro? -
#641 Inkább a 2900XT-nél kéne valami böllérebb és olcsobbé :D -
#640 biztos lesz uj középketegória az ati részéről -
#639 igen 7.8
-
Inquisitor #638 Jó és szép, de eddig annyira biztos, mint előző tucat pletyka a témában. -
Inquisitor #637 Ezer oka lehet. Egyrészt minden 3D progi lasabb Vista alatt DX9-ben, mint XP alatt, jelenleg ez a lassulás pont a HD2000 szériánál a legkisebb!
Aztán az Ultimate van tele a legtöbb (átlagfelhasználónak full felesleges) szolgáltatással, amik eszik a memóriát és a procit, ergo a leglasabb Vista.
AZ is lehet valamelyik szolgáltatás (is) visszafogja a gépet, pl. az indexelés amíg nem fut le teljesen eléggé lassítja a rendszert.
Amúgy melyik driver? 7.8?
Most nézem P4-ed van, öööö ha jól tévedek az nem valami gyors 64 bit alatt ....