90029
-
#3276 AGP-sel trükközni kell.
Ezt olvasd el:
Link -
#3275 Sapphire Radeon HD 2600 XT AGP Most találtam egy Drivert a gyártó oldalán (AGP only) Várom, de qrva lassan jön.. :-)) -
#3274 Milyen márka? -
#3273 Hello! Vettem ma egy radeon HD 2600 XT-t Fel akartam rakni az új Catalystot, de azt írja ki, hogy nincs hozzá hardware! s kilép! A gyári CD-ről viszont simán felmegy, csak hát az ugye 6.14-es... Mi lehet a gond? Olvastam vhol, hogy másnak is van ilyen gondja........
Tud vki segíteni?
Előre is köszi! -
#3272 Holnapután elvileg 3870X2 premier!
Képek róla -
#3271 És a 3850 Ultimate.
Nem árt rá egy plusz venti, full load esetén a 88GT (gyárifos1slotos) hőfokával vetekszik -
#3270 -
#3269 Powercolor. -
Inquisitor #3268 Csináltak, nem jut eszembe a gyártó, de láttam valahol ... -
Cica66 #3267
ATI Radeon 9600, 2007. áprilisi kiad. de az eredeti CD-jével nem tudott mit kezdeni, azért írtam, sőt még másik 4-gyel sem.
Most próbálom valahogy a 2 kártyát egy nálam feltehetően működőre elbótolni, mert szaga volt mikor be lett téve az ATI, kicsit szorult, mintha a lábaival /AGP)nem illeszkedett volna! Szóval most 1 kártya kinn, egy benn és keresgélek!
Köszi -
#3266 nem rossz HD3870-esből is csinálhatnának -
#3265 Xpertvision az nem Asrock kategória annál fényévekkel jobb -
#3264 SAPPHIRE - HD3850 512MB Ultimate 49.500 Azt hiszem ez passzív hűtésű..
-
#3263 Hm, valóban.. DirectX-el és AGP kárytákkal kapcsolatos bugokat javít. Crossfire teljesítménynövelés Krájzisz játéknál. -
#3262 Solten a hotfix az mire jó?
Néztem a listát de a HD3870 nincs benn?
-
#3261 Milyen márkájú 9600? Csak mert a nyáron találkoztam egy noname 9600-al amihez én sem tudtam semmilyen drivert feltelepíteni csak a hozzáadott cd-n lévőt. -
#3260 Ilyen problémám már nekem is volt. Csak még a 9600pro kártyámmal. Állandóan elsötétült a kép amikor fel volt telepítve a driver. Ha jól emlékszem nem sikerült megoldanom a problémát, ígyhát driver nem volt feltelepítve. A windows felismerte és úgy ment. Aztán gépet cseréltem a régit meg a szüleimnek adtam (a kártyát külön eladtam). A végén már vmi annyira megdöglött abban a gépben, hogy ha 3d-s alkalmazást indítottam el akkor pár másodperc után lefagyott a gép. Szóval az a gép az megmaradt, csak más vidkarival. (egy régi tnt 2 van benne) A lényeg az, hogy a múltkoriban teljesen megadta magát a tápegység és arra gondoltam, hogy mi van ha már akkoriban sem volt jó a tápegységem. Szóval ez csak egy tipp, de próbálj meg kölcsön kérni egy másik tápegységet... hátha. -
#3259 ja -
wertz #3258 Memoriák is levoltak tesztelve külön külön van hotfixe a 8.1-nek?? -
#3257 Ne feltétlen kártya problem, lehet hogy memória geb@sz.. Próbáld a 8.1 gyárit a hotfixxel. -
wertz #3256 Hali
Nekem mis olyan gondom van hogy Van egy Sapphire Radeon 2600 pro vidkarim.Probáltam sok drivert 7.12. a gyárit.7.10 8.1 Omega driver és mindel az a gondom hogy megy a gép egy darabig majd lefagy a képernyő,elsötétül a monitor a gép viszont megy tovább.És csak resettel tudom visszahozni.Nekem már nincs több ötletem,a kártya jo azt mondták.Visszavittem gariba.Valaki ha esetleg tudna nekem segíteni,mert már nagyn idegesítő,nem lehet vele rendesen dolgozni.Xp reinstall is volt már.Valaki kérem segítsen ha tud.KÖSZÖNÖM. -
#3255 Na jó topikban vitatjuk meg mind1... Szvsz király az xpertvision hűtése azt válaszd. -
#3254 Ez jó ár főleg hogy ilyen frankó hűtő van rajta!
Ha 54000-es asusé szar lenne arra S1 + 12-es venti többet kerülne mint 4 ezer tehát jól járok ezzel az xpertvisionnal feltéve ha van! -
Cica66 #3253 Köszönöm a törődést, 18 órát ültem a gép előtt - semmi - kül. 4 drivert is kipróbáltam - semmi. Dühömben visszatettem a régit, de az okosoknak az a vél. hogy sz... a kártya. Neked nagyon köszönöm a tippeket, de nem tudtam feljönni ide azóta és csak most olvastam amit írtál. Logitech van!!! Vírusirtó bekapcs. Azért tényleg jó fej vagy, hogy próbáltál segíteni, de a szőke fejem azt diktálta, hagyjam az egészet. Ja és persze ez a dög itt néz szembe velem a CD-vel együtt és röhög rajtam!
El kell bótolnom és pár hónapra kell egy nVidia nagyobbat cserélni, mert a fiam leeszi rólam a bőrt.
Köszönöm szépen -
#3252 Jó, de ha van raktáron, várd meg míg lemegy az ára -
#3251 Hm lehet akkor asus helyett Xpertvision lesz a hűtése miatt.
Majd hétfőn felhívom őket van-e és ha igen olyan-e mint a képen rendes hűtéssel. -
#3250 Olyan mint az Asus, AsRock termékei. Olcsóbban adhatóak. (low cost) -
#3249 És ez mit takar? -
#3248 Gainward low cost márkája. -
#3247 Most perpill Xpertvision 8800GT-re gondoltam nem atira.
Mert ezen normális a hűtő és jóáron van csak szerintem nincs raktráon ahol néztem! -
#3246 igen nagy márka de volt neki sok butított vga-ja is a 9800-as időkbe mint az MSI-nek is -
#3245 Xpertvision az jó márka? -
barmi #3244 Az nekem pont elég :D Köszi -
#3243 miért kell hogy kihajtsa?
ha jól futnak a játékok nem elég? 4000+ x2-os alá azt csá -
barmi #3242 Lehet hogy marad a jelenlegi aztán majd meglátjuk. Egyébként az 5000+ black edition-re milyen hűtőt ajánlatos szerelni? Gondolom valami bitoangot :) -
Inquisitor #3241 Szerintem igen, de ha tuningos lapod van, akkor jobban jársz az 5600+ árában lévő 5000+ Black Editional szerintem. -
#3240 szerintem elég. -
barmi #3239 HiZ!
Ha beszerzek a jelenlegi procim helyett egy 5600+-os X2 procit 2x1 mb kessel az ki fogja hajtani a 3870-es karimat? vagy elég neki a jelenlegi 4800+ x2-es 2x 512 kb kessel 2500 MHz-en? -
#3238 Ránázásre béna coolere van, de elég jól húzható. -
#3237 Diamond HD 3850 Ruby Edition 512MB