90029
  • BaliBoy
    Laptop VGA-hoz a laptop gyártónál tudsz drivert beszerezni, vagy az Omega driver fog felmenni. Sajna az AMD/Ati a mobility-s driverekkel le van maradva, de az Omega teljesen jó. Az én Acer laptopomban egy x600 van és az Ati oldalán lévő mobility drivert nem tudom feltelepíteni hozzá. Az Acer meg nem frissíti a drivert, úgyhogy az Omega drivert használom és tökéletesen működik.
  • nVidia
    vagy mondj valamit, mit nézzek meg még?! hol?
  • nVidia
    Videovezérlő leírás: ATI Mobility™ Radeon® HD 2400 XT akár 1024 MB HyperMemory™ (256 MB dedikált GDDR2 VRAM, akár 768 MB megosztott rendszermemória*), Microsoft® DirectX® 9, DirectX® 10, PCI Express® támogatása
    * a rendszermemória méretétől függően!
    (ezt írták, ahonnan rendeltem)

sp2es xp-re

1 linket, ha tudnál adni megköszönném...
  • ajem kisa
    Tudni kellene a tipusát, meg milyen rendszerhez nem megy fel...
  • nVidia
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne, h ma érkezett meg az új laptopom, amiben van egy 256os hd 2400xt vga.
    Az előző laptopom meghibásodott, ezért kicserélték.
    De ahhoz letöltöttem egy vga telepítőt, de nem engedte feltelepíteni, mert kiírta, h a rendszerrel, vagy a hardwerrwl nem kompatibilis...
    Nah ilyet én még nem is láttam, ...mind1!
    Azt szeretném tőletek kérni, h adjon lécci valaki egy működőképes driverhez linket!
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    cibus
  • BaliBoy
    Pontosan én sem tudom megmondani, hogy mire jó. A windows szómára egy keretprogram. Nem muszály mindig a legfrissebbet feltenni, de ha Ati kártyád van akkor minimum a 2.0-nak fenn kell lennie mert a Catalyst használja.
  • simonl #3350
    Sziasztok,

Lehet nem ez a megfelelő, de nem találtam fórumot a témában.
    Tehát van ez a bizonyos .NET Famework progi, mi ez pontosan? Mit befolyásol? miben segít? Megvagyok nélküle? mindig a legfrissebb kell?

Köszi a türelmes és hozzáértő válaszokat
  • davidka003
    Ez a két csaj nagyon csúnya.
  • PLackó
    Maszka,hol találtad annyiért??

Powercolor meg nem talált normálisabb csajokat? Nemsemmi...
  • Solten
    Egyébként érdekes hűtési megoldás...
  • Solten
  • Mersant
    meg a jobb
  • Solten
    Höehh, de gáz a bal oldali csaj
  • Inquisitor
    És ki mondott mást? Azt írtam, hogy a 3690-es az egy 128 bites 3850-es lesz, ez meg tény ugye.
  • NeoMaN
    3850 az 256bit....
  • Inquisitor
    Annyira nem gáz, ez a kártya saját generációjában ott van valahol, ahol a GF6600 ideján a 6600LE volt. Ő a legkisebb HD36xx kártya. Én amire kíváncsi leszek, hogy a 110USD-s HD3690 mit fog tudni, elvégre egy 128 bites HD3850-est kapunk ennyiért.
  • MaSzKa

• MaSzKa
    Powercolor 3850 512Mb 2év gar. 39600,-

most találtam :D elég jó ár
  • MaSzKa
    akkor te olyat vegyél hogy MHz-ekkel tudjál játszani :-) lol
  • ajem kisa
    Ezt rakd be CF-be!;)
  • bardocz
    azért az szerintem nevetséges,hogy a 6600-asomnak a memória órajele anyi mint az egyik új 3xxx-nek(500mhz)egyszerüen nics értelme megvenni
  • Solten
  • Solten
  • BaliBoy
    Én biztos megtalálnám a megfelelő felhasználását. Billeg az asztal... :)))
  • davidka003
    Valószínű, hogy irodai munkára használná plusz pasziánsz. :)
  • Zoli007
    És mit csinálnál vele?
  • Solten
    Durva
  • berlinboy6329
    Egy ilyen kell nekem!:

• serkov
    Szia! Nekem is ez volt! Olvasd el a 3276-os hozzászólást! Ott a megoldás!
  • barmi
    Nekem a Gecube radeon 9600 xt-m agp-s csak egy 2006 novemberi driverrel volt hajlandó normálisan működni. A újakkal semmiképp sem akart :( Ezért is cseréltem le.
  • aprokavics
    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni. Van egy P4 3.0GHz-es gépem, amibe most tervezek egy AGP-s Sapphire Radeon HD2600XT 512MB kártyát. Az alaplapom típus Abit IS7-E2, és 1GB memóriám van. Szerintetek működhet rendesen a kártya, ill. egyáltalán bele tudom rakni ebbe az alaplapba?
    A válaszokat előre is köszönöm! ÜDV
  • BaliBoy
    A minden szín elől kiveszed a pipát és úgy állítgatod ahogy akarod.
  • MaSzKa
    sztem rakd fel a legújabb sima driver friss XP SP2-re
  • NeoMaN
    Próbálkozz másik drverekkel, AGP-a kártya támogatása nem mindegyikben működik rendesen.
  • simonl #3322
    Sziasztok,

ATI Radeon HD2600 VGA, laptopba szerelve. Jelenleg a legfrissebb omega driverrel szuperál XP alatt. Először van ATI kártyám azért kérdezek olyat, ami lehet, hogy számotokra egyértelmű:

Színeket szeretném beállítani.

Problémám a controll panellal van. A szín fülecskénél csak a gamma-fényerő-kontraszt -nak ad beállítási opciót.
    A színkezelés fülecskénél egy furcsa ikon van amivel nem enged mit kezdeni.....vagy nem tudom mihez kell társítani.
    Tudna valaki segíteni? Esetleg ajánlani vmi más progit amivel a színeket tudom kezelni?

Köszönöm előre is a türelmes válaszokat....

• MaSzKa
    Asrock K7VT4A PRO - ez itt a gáz
  • moba
    szia. Net 2.0-ás keretrendszer telepitve van?
  • szurka
    egyik régi, socket A-s gépem a köv.:

-Asrock K7VT4A PRO
    -Athlon XP 2400+ (2GHz)
    -1GB ram ddr400
    -40gb vinyó
    -400 Wattos táp
    stbstbstbstb

Na most, vettem bele egy AGP-s PowerColor Ati HD2600pro 256 megás karit, hogy elfusson rajta valami értelmes, amivel tudunk hálózni:) A gyári driver kiakad vmi baromsággal, hgy nincs megfelelő hardver vagy szoftver háttér, valami ilyesmivel. A legújabb Ati drivert meg fel tudtam rakni, és felismerte a kártyát, de a 3d-s alkalmazásoknál mindig hibával kiakad. A Biost is frissítettem 1.30-asról az új 1.70-esre, és ugyanígy hiba van. Más gépen, 64 bites Venice magos AMD-s gépen meg lazán ment. Pedig a kártya rendszerkövetelménye szerint lazán menne ezen is. A gépen amúgy winfos XP SP2 van, és a BIOS is jól be van állítva

PLÍÍÍÍZ HELP MEEEEEEEE
  • grebber
    Ha 120 is lesz és ennyivel jobb mint Ultra akkor megéri.Bár fogyasztása nagyon sok.
  • berlinboy6329
    Azé há nám rossz,ha 100-ért adják majd itthon is.De ahogy ismerem a helyzetet +ez+az+amaz+nekem is egy kicsi,lesz vagy 120K..