90029
  • JaSoN HuNTeR #4116
    amit kapsz hozzá ennyi.PL: játék stb stb
  • barmi
    Nyahh.. találtam róla infót .) Hát meg kell monjam ránézésre szarabbnak tünika sapphire edt :)
  • barmi
    A sapphire hd3870 sima és a sapphire hd3870 sapphire edition között mi a különbség sebességben vagy kinézetben?

A sapphire edition karirol kerestem képet de nem találtam sajnos :(

Aki esetleg tud róla érdemi infot irjon legyen szives! Vagy ha tud linkelni képet a sapphire edt-röl azt is nagyon megköszönném!
  • Solt
    "pci device" jelentkezik "új hardver"-ként!

az atitool-ban ahogy rányomok a set clock-ra azonnal fekete képernyő fogad, akkor is ha nem emelek semmit az mhz-n...
  • Inquisitor
    De ha nincs olyan "mázlija", mint neked, hogy a másik hangkártya is realtek a gépben, akkor elötte nem árthat feltenni az MS HD Audio patchet ha XP-ről van szó. Ha nem lelné a user, ott van a Catalyst letöltési oldalon az "egyébb driverek"-nél belinkelve ...
  • BIZ0906
    Nekem is azt találta folyton meg azt hittem valmi alaplapi cucc aztán rájöttem hogy milenne ha az ATi cd-jét tenném be és frissíteném a drivert amit megtalált és csodát láttam megjelent a ATi HD Audio. Végre meg volt újra indítottam és nem jött fel utánna semmi aztán a vezérlőpult hang ezközökben kiválasztottam az alaplapi HD realteket és minden megy simán driver szinten.

Más: a karimmal másnak megy a COD2 DX9ben ?
  • barmi
    A HD Audio-t külön kell telepíteni, lehet azt találja meg minden inditásnál ha a display driver rendesen fel van rakva.Csak egy 5let.
  • BIZ0906
    Ha van gyári ATi-s CD-d akkor az tedd be de ne indítsd el a telepítést csak Vezérlőpult>Rendszer>Hardver>ezközkezelő és ott elvileg lesz egy sárga ? vagy ! jel. Katt rá és frissítés és ha minden igaz egy "ATi High Definition Audio Bus" talál vagy valami Audiot mert arra is integráltak Audiot, és ha felrakja és minden klappol akkor Vezérlőpult>Hang ezközök>Audió és ott válaszd ki az alaplapi hangot vagy ami alapbol volt neked mert két hangdriverrel nem fog menni a hang. Remélem értetted az egyébként láma modon megfogalmazott válaszom :)
  • barmi
    HD Audiora gondoltam. A kártya dobozára is rá kell legyen írva.
  • Solt
    Audio? Megfogtál, gőzöm sincs ez mit jelent! :))
  • barmi
    van ezen a kártyán audio is? Azt is feltetted ha van rajta?
  • Solt
    Feltettem, de ugyan ez... ha simán csak a drivert rakom fel, akkor is indításnál új "hardvert talál"! :( Ráadásul 730 / 875-re húzva is csak 9500 pontot csinál a 3dmark 06-ban... kezd elmenni a kedvem tőle... :(
  • Solten
    Létezik már a 3.0. Lehet hogy sokat nem nyom a latba, de érdemes kipróbálni...
  • Solt
    Igen, a 2.0
  • Solten
    .NET Framework installálva van?
  • Solten
    Ha sok pénzem lesz:

:D
  • Solt
    Az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerű! :D Gyere át ide, és örömmel veszem a segítséged! :)
  • BaliBoy
    Importálás és exportálás...->exportálás fájlba->személyes mappafájl->beérkezett üzenetek (vagy az a mappa amit kijelölsz)
  • Solt
    Attól félek, hogy nem úszom meg! :(( Csak az a bajom, hogy gőzöm sincs hogy lehet kimenteni az e-maileket az outlook-ból...:S
  • BaliBoy
    Akkor sztem próbálj még meg egy win reinstall-t is ;)
  • Solt
    Igen, most váltottam Asus8600GT-ről, Gigabyte HD3850-re! Nvidia ki, ATI-be. Csökkentett módban indítottam, leszedtem minden nvidia drivert uninstallal plusz driver cleaner. Újraindít, ATI driver felrak és ezt csinálja! 8.1, 8.2beta-val próbáltam eddig...
  • fittyfene
    Sapphire kártyák új hűtéssel A meglévő modellválasztékot bővíti a gyártó!
  • BaliBoy
    Ezt innen elég nehéz megmondani. Milyen kártyád van? Most vetted?
  • Solt
    És miért nem települ rendesen?? :) 8.1 az Ati oldaláról...
  • BaliBoy
    Szvsz. nincs jól feltelepítve az Ati driver.
  • Solt
    Jó reggelt! :) Az miért lehet, hogy minden indításnál úgy kezdi a winfos, hogy új hardvert talált? Aztán egy fél perc múlva megjelenik a kis ATI ikon.
  • MaSzKa
    RivaTuner 2.06
  • BIZ0906
    Az lehetséges, hogy nem engedi magáz húzni a Sapphire ATi Radeon HD 2600 XT-m? Vagy az alaplapnál kell valamit átállítani?
  • MaSzKa
    űVmode kell

980mhz-s HD3870-et is láttam már
  • Solten
    Hát a memóriákon hűtőborda van, a Powercolorén meg semmi sincs. 2200-nél gyorsabban is tudna menni az 1.0 ns Samsung, elég jó kis ram. Olvastam hogy a 3850 alulfeszelt úgyhogy lehetséges...
  • MaSzKa
    akkor neked jobben sikerült?

amúgy a bios-be lehetne neki adni + feszt akkor +40mhz lenne a gpu
  • Solten
    Illetve egy user azt írta hogy 790-en fut... Megnéztem pár tesztet, valójában 780/1980-ra tudták max. felpiszkálni.
  • MaSzKa
    alapból ennyi pont jött ki az Atomic Biossal
  • Solten
    Aranyszabály: drivert csak az ATI oldaláról töltsétek le.. :)
  • Solt
    Így már köszönöm! :)
  • MaSzKa
    3DMark06 1.1.0 Oct07 ez a pontos neve így keress rá pl google
  • Solt
    Stílus hahó!!
  • MaSzKa
    az új verzióba már javították ezt :d
  • davidka003
    Értem én, de mivel sehogysem indult el neki, gondoltam hátha ez segít.
  • MaSzKa
    tudsz olvasni?

futuremark.com-n ott az igazam