90029
  • MaSzKa
    oda írtam neki a fos pixmaniába

Sapphire HD3870 41700Ft
    Zotac 9600GT 47000Ft

sok az nv elvakult

sztem az Nvidia vga-kba bele van építve valami olyan ha megnézed akkor csak azt veszed még ha szarabb akkor is
    valami agymosás féle
  • shrike7973
    Jah bocsi ati topic..:D
  • shrike7973
  • shrike7973

Jókis üzleti fogás. Haverom csak azért vesz albatron 8800 GTS 640 et mert szép girl van rajta..:D:D (nemugy mint asuson, az ghost2es...). (habár lehet azis közrejátszik, hogy csak 20ast kell ráadni a 8600 gt mellé...)
  • Solten
    Hehhe, durvul a helyzet nőcik terén
  • Solten
    Igen, egy hete már volt 8.2 erre fless küld egy tesztet beta driverekkel... 9600GT szerinte olcsóbb? Jézus, miről beszél ez??
  • shrike7973
    Jó 5let a függőleges elhelyezés, így legalább a s*ggét is látni a girlnek.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    az is érdekes soha nem váják meg míg az ATI ad ki 1 új drivert és rögtön utána tesztelnének :-(

úgy lenne Fair Play
  • shrike7973
    Hmm...Hmm... Vasárnap lehetne negyedik igen is...:D...
    Cseréljenek az nvidiások és az atisok megfelelő kategóriában kártyát. Micsoda szivatás lenne..:D
  • Solten
    Ez az Maszka osszad fless-t!

"jó lett volna ha a max és a min FPS-t is leírjátok"

Ez mondjuk egy nagyon jó meglátás. Civilizált hardveroldalak tesztjeiből ez nem hiányzik.
  • MaSzKa
    amugy érdemes elaolvasni a fórumba megintcsak beírtam a frankót :D
    De tényleg: 9600 GT vagy HD 3870?
  • Solten
    Nvidiába szerelmesek szent oldala a prohárdver, nincs a listában...
  • bardocz
    háát,ha nem szemüveges elfogadom,csak tudják kicserélni :|
  • Solten
    csak a szemeit
  • Solten
    hurrá
  • MaSzKa
    ebbe a pillanatba jelent meg a Catalyst 8.3 :D
  • bardocz
    áh akkor gagyi:D pedig milyen szép kék szeme van:D
  • bardocz
    catalyst 8.3
  • G18XM8
    Hát persze, ha te beéred egy virtuális nővel...
  • MaSzKa
    az +10eFt 1 órára pesten :D
  • bardocz
    a nénit is adják hozzá?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    összes oldal tesztje 1 helyen: Review Roundup: HD 3870 X2 Edition
  • G18XM8
    Jobb lesz mint az nvidia csúcskártyái az biztos...
  • bardocz
    ki nyilvánította kamutesztenk?úristen...ez a fanatizmus már nevetséges,ha majd kijön nvidiacsúcskártyája azzal hasonlítsák ösze,az hogy 3d markban nem sokkal jobb mint mosgani...hát én leszarom,engem az ilyen tesztek jobban érdekelnek
  • MaSzKa
    régi Atomic HD3870 is igencsak közel volt a 8800GT -hez

akkor ez milyen lehet: Atomic HD3870 X2 H2o :D
  • MaSzKa
  • Palinko
    március van... engem nagyon érdekel a 4 es széria
  • G18XM8
    Hát persze, ha van egy teszt amin nem az nvidia jobb, az rögötn kamu. Vagy csak nem fizetett a tesztelőnek az nvidia...
  • G18XM8
    De nem gyengén elveri, mellesleg az nvidia egyik csúcskártyáját, amitől a 9800gtx nem igen lesz jobb. El kell ismerni ez az év az ati-é.
  • Palinko
    örülnek az atisok az nvidiások meg kamu tesztnek nyílvánítják.
  • bardocz
    4mag vs. 3 mag bár akkor is nagy a különbség,de hogy egy előző generációs kártyát el tud verni szerintem ez a minimum
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    ilyenkor mi van?

• csabika1982
    köszi szépen most már megy átraktam a másik csatlakozora így bejött a kép a tv-én,csak ugrált a kép átraktam klonba akkor jo volt szoval nvidián nekem egyszerübb volt itt 1 kicsit érdekes a beállitás számomra mindegy lényeg h megy KÖSZI!
  • Inquisitor
    Kiegészítés: Régi kártyáknál a beszerelt kártya felső csatija volt az elsődleges, és az alsó volt a másodlagos. Utóbbi azért fontos, mert a kártya nyilván csak 2 megjelenítőt kezel, és a második osztozik a TV-outon, ezért ha bele dugsz valamit nincs TV-out.
    Csakhogy az újabb ATI kártyákon 90%-ban az ALSÓ az elsődleges csati X1000-es modellektől. Mostanában sokan szívtak vele, ezért írom le.
  • Inquisitor
    Első tipp: Tedd át a másodlagos VGA csatiról az elsődlegesre a monitorodat, ellenkező esetben sose fog menni a TV-out. Ha most jól van a csati, akkor nem szóltam.
    Második tipp: Ha filmezni akarsz a tévén, akkor nem kell sem klón mód, sem extended desktop. Simán engedélyezd az összes módban a Theatre módot.
    Harmadik tipp: A kijelzők menüben a TV-t be kell kapcsolni külön akár extended desktopot, akár klón módot akarsz. Ha pedig azokból kilépsz, akkor a TV autómatice OFF-ra áll.

Egyébként kártya cserék közben volt rendes driver tisztogatás?
  • csabika1982
    segítsetek
  • csabika1982
    hello mindenki az lenne a problémám hogy vettem 1 új gépet amiben van 1 radeon 3870-es videokari és nem tudom bekapcsolni rajta a klon modot az elözö gépemben 6600gt volt az rá volt dugva a videomra az meg tv--re ha akartam filmet nézni csak átraktam klonba és érzékelte na most a régi gép helyére beraktam az újat úgyanúgy összedugtam,belépek a control centerbe a kijelzőkezelőbe és nem tudom észleltetni vele talán valamit be kellene kapcsolni? segitségeteket elöre is köszönöm.