90029
  • NeoMaN
    vagy a 8.3-as dirive vagy valamelyik sokkal réggebbi a megoldás (7.8-7.10 stb)
  • dotkom
    a windows ujra lett rakva, es masoknak is ugyan ez van. ok is kekhalalt kapnak agp-s hd2600pro/xt -nel. nincs itt vki olyan akinek ilyenje van es sikerult vhogy megoldania a dolgot? (ja es sapphire a kartya, es a sapphire mindig rendesen kiadja az uj drivereket amik tamogatjak az agps kartyat, de meg igy se megy rendesen)
  • bardocz
    gofrisütő?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    nekem a Radeon 9550 megjelenése után csak ATI-m volt

persze volt nálam nvidia s3 matrox vga-k is közbe de csak eladásra
  • MaSzKa
    várom már nagyon
  • JaSoN HuNTeR #5437
    szerintem sok a nuuub^^
  • G18XM8
    Nem találkoztam ilyen problémákkal, pedig nekem is már vagy 5 éve csak atim van, agp-s és pci-expresses is volt. Nem lehet hogy nem lett tökéletesen letakarítva az nvidia driver?
  • davidka003
    Nekem is 5 éve van ATI-m. Semmi probléma nincs vele.
  • JaSoN HuNTeR #5434
    nekem már jó pár éve atim van és semmi probléma nincs vele:D
  • davidka003
    "kicsit idegesito hogy az ati nem tud rendes drivereket gyartani a kartyaihoz mikozben az en 5 eves nvidiammal sosem volt semmi driver problema, es emg most is jonnek hozza ujabb es ujabb driverek.."

AGP-s kártyát kár volt venned. Hivatalosan az Ati nem támogatja az AGP-s kártyákat az új drivereiben.
  • dotkom
    Sziasztok!
    Nem reg vettem egy uj agp-s ati radeon hd 2600 xt 512Mb ddr3-as kartyat a gepembe a regi nvidia fx5200-am helyett. a valtas mar nagyon erett, de amiota benne van a gepben ez az uj kartya naponta tobbszor is jatekok kozben kekhalalt dob a gep. mindig masra panaszkodik. egyszer vmi at3duag.dll-re, egyszer meg csak vmi szamsort ir ki. nem tudjatok hogy mi erre a megoldas? mar probaltam minden drivert, a severe errort is sikerult kikuszobolnom, de ugyan ugy a 8.3-as catalystal is ezt csinalja... kicsit idegesito hogy az ati nem tud rendes drivereket gyartani a kartyaihoz mikozben az en 5 eves nvidiammal sosem volt semmi driver problema, es emg most is jonnek hozza ujabb es ujabb driverek..
  • G18XM8
    Mert még a 9800-ast se adta ki, és még a 9-es szériából ki kell adni pár kártyát, és se híre se hamva új generációs kártyának.
  • bardocz
    honnan tudod,hogy nvidia nem hoz ki valami brutál újgenerációs kártyát?
  • G18XM8
    Idő szerű volt. A 3870 már kezdett jó lenni, de még nem az igazi, a 3870x2 már csúcskártya lett, de sok játékban még mindig jobb az egy magos ultra, sőt gts, gtx is, de a 4850/70/x2 az lesz az igazi, annak nem lesz ellenfele, mint sokáig a gtx-nek, ultrának.
  • JaSoN HuNTeR #5428
    most indul be a Ati^^:D
  • G18XM8
    Szerintem még a 4850 is odabassza a 9800gtx-et, a 4870-ről ne is beszéljünk. 4870x2? Ajjaj nvidia, mi lesz veled? 9900gtx is kevés lesz neki reggelire. Árba is jók lesznek tuti (ezért jó az ati). És ellenfélről a másik oldalról semmi hír. Nvidida: Ezt elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!
  • G18XM8
    Remélem ezt elolvassák az nvidiások...
  • Solten
    Jah, fájó lenne, pont ezt szeretem az ati kártyákban (nem szállnak el az árral).
  • Tir Na Nog
    A 4870 X2 jól néz ki, csak nehogy az árral is elszálljanak.
  • Solten
  • Ari18
    Ipon-on most olvastam olyat,hogy 150 dolcsi alatt lesz az Ati 3870.Lehet veszek júniusig egyet.Aztán jöhet az a szörnyeteg
  • Ari18
    1. rühellem az nVidiát :)
    2. vennem kellett rá hűtőt,mert a gyári....xD
    3. egy-két driver hiba,csúnya textúra meg hasonlók
    4. Nem Ati csinálta
  • Solten
    Az a jó benne hogy 2200 Mhz-re már a his-emen is fel lehet pöckölni a ramot, pedig az ddr3. Ez a ddr5 lazán többet bír :)
  • Solten
    Megkérdezhetem mi volt vele a gond? :)
  • Ari18
    Köszi,júniusig vga-nélkül leszek.Újra Ati-t akarok venni,elég volt nekem 5 hónap az nVidia-ból.(8800GT)
    Ez a 4870 aranyosnak látszik
  • Solten
    Ha már a 4850-et vesszük is alapul... 480SP, GDDR5.. Nem lesz piskóta :)
  • Solten
  • Solten
    Böngészgettem a külföldi szájtokat és ott kb. júniusra lövik be (RV770).
  • Ari18
    Solten,tőled kérdezném,hogy 9800GTX szintű (tudom,hogy még ki sem jött,de kb-ra be lehet lőni a teljesítményét)vga Ati-tól mikorra várható? gondolom a 4XXX széria valamelyik darabja. Április végén vagy május elején venném.
  • Solten
    Milka! Te fejlődsz öcsém...!
  • Kandurex
    Ha nem muszáj, nem kell hergelni tovább!
  • Solten
    Látom virslike teljesen belémzúgtál... Ki kell hogy ábrándítsalak ez plátói dolog lesz számodra Gratu, szépen gyűlnek a büntipontjaid, lassan a modi kihajít végre innen: Hajrá virsliiii!
  • virs lee
    Most elárultad magad, szóval az anál intrúdert szereted... Ez elég meleg, dehát ma már büszkén vállalhatod másságodat.
  • Solten
    Én nem szeretem de te igen ha a popódban van
  • Gabesz amd64
    akkor mi alapján veszel VGA-t? :)

hasadra csapsz és a legolcsobbat az adott kategoriában?
    LOL
  • Sasuke89
  • G18XM8
    Én is azért 3870-t vettem mert sokkal olcsóbb volt a 8800gt-nél de ha az lett volna olcsóbb azt veszem meg.
  • G18XM8
    A legolcsóbbat kell megvenni egy adott kategóriában és kész, függetlenül attól hogy ati v. nvidia. Nem lesz különbség úgy sem, grafikonok ide vagy oda, irdatlan nagy baromság a grafikonokra alapozni, semmi valóságalapjuk nincs.
  • milk41
    zárjuk már le ezt az ati vs nvidia csatát!!!

NINCS TÖKÉLETES VIDEÓKÁRTYA!

ennyire nehéz erre rájönni????

mind a 2-nek van jó és rossz pontja!ENNYI