90029
  • virs lee
    Igen, fps-ből sokkal többet kirak az Nvidia mint a konkurrens ATI. A fogyasztás meg egy vicc, az 9800 GX2 313W, a 3870 X2 meg 291W (teljes konfig), ez mitől energiatakarékosabb? Ha 150 lenne, azt mondom oké, de hogy hibahatáron belül legyen...
  • virs lee
    Töröld meg vele a szádat!
  • Solten
    Akkor melyik tükrözi a valóságot? A Ph? Vagy amelyiken az nvidia kétmagos 3× gyorsabb az összes kártyánál?
  • JaSoN HuNTeR #5640
    ezek a tesztek nagyon nem az igazságot tükrözik
  • grebber
    Csekkolom:

• Solten
    Teljes teszt, mai dátummal..

Ha választani kell a kétmagosok közül, akkor inkább a inkább a 3870 X2...
  • Solten
    Nekem is úgy rémlik... Ezt csekkold:

• grebber
    hm érdekes én a többi tesztet amit néztem úgy rémlik ott mindig 8800GT nyert a cod 4 alatt. Basszus és ezek után probáljon meg ember a tesztek alapján venni VGA-t pff esélytelen :(
  • Solten
    a teljes teszt (03.23)
  • Solten
    Kodnégy:

• Solten
    Ez volt a gondom a 8800GTS-mel, nevezetesen hogy a mostani 3850-emhez képest ultrasz@r képe volt ha rákötöttem a tv-re...
  • Solten
    Hehh durva ez szmájliféleség :D
  • grebber
    Mikor jön a 3850X2 ? Vagy lesz-e egyátalán?
  • Inquisitor
    Mit értesz "jobb" alatt? Ha a sima plusz FPS-t, akkor értem, de egyébb szempontokból nem értenék egyett. Másrsézt minek akarjon jobbat? Lehet csak 30K-ért fog elkelni a 3870, akkor annyiért adják ... Bevétel 90% legalább az alsó és középkategória. Nekem azért van ATI-m, mert a Rage 128 óta elég jó a TV-out kezelése, a video gyorsítása meg már a Rage Pro DVD Edition óta. Ellenberger bizonyos alap dolgokat a GF2 óta mai napig nem tudtak/akartak megoldani az NForceban. Nekem ezért nem jobb, amíg nem javítják nem is lesz jobb.
    Van akinek számít a fogyasztás és a videogyorsítás, és nem feltétlenül HTPC-be, hanem mondjuk legalább annyira videomániás mint játék. Csak azért kijelenteni, hogy jobb, mert a te szempontodból az, azért elég naív dolog szerintem. Teszem azt, ha valaki nem szereti a savanyú dolgokat, akkor sose lesz olyan elégedett egy málna lekvárral, mint egy baracklekvárral, ettől a málnalekvár nem lesz még szahar. :)
  • G18XM8
    Adjak zsepit?
  • virs lee
    Tényleg? Sztem meg inkább csak megtanultatok olvasni (jobb későn mint soha ~~). Vissza lehet lapozni pár hetet, én már az elején mondtam hogy volt ATI-m, és lehet még ATI-m, FELTÉVE ha jobb lesz mint az Nvidia. Merthogy most az Nvidia egyértelműen jobb, az kétségtelen tény. Na ez az amit ti ATI fanok nem voltatok képesek megérteni, és itt kezdtetek flémelni. Kb. a semmi miatt.
  • MaSzKa
  • Solten
    Látom neked is feltűnt hogy virsli fejlődőképes :)
  • Torretto13
    Fejlődik a virsli 1 héttel ezelött még abszolut kizárt dolognak tartotta hogy neki valaha ati kártyája lessz mivel elvakult Nv fan volt!
    Kezdi belátni hogy az ati lealázza az Nv-t csak még küzd ellene de a tudat alattia már ati párti!!!!!!!!!!!
  • MaSzKa
    hihihi
  • Solten
    Nemá' virsli.. Te és egy ati kártya?? Összeegyeztethetetlen fogalmak...
  • virs lee
    Ki tudja. Ha jobb lesz, azt veszek, ha nem GX2-t. Addig jó a GTX.
  • trogerzsiger
    Hali!

Friss sapphire hd3870 tulaj vagyok, és azt szeretném megkérdezni hogy amikor visszaveszi a gpu órajelét, és én elindítok egy játékot elég ramatyul teljesít a vga a tduban. Ezt manuálisan kell visszaállítani vagy automatikusan visszaláll a vga?
  • G18XM8
    "hátha a 4870 x2 már tudni fog vmit"
    Hát lehet a 9800X2-nél jobb lesz, és talán olcsóbb is.
  • Torretto13
    Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
    Na meg Ati kártyát!!!!!!!!!!!!!!
  • TomBond
    Igen a legfrissebb 8.3-as driver van fent.
  • MaSzKa
    a régi atomic mintha jobb lett volna
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    A cooler lényege:

• Solten
  • Solten
    Az alukoffer :D

• Solten
  • virs lee
    Soltenke viszont még nem, szal van mit pótolnod.
  • MaSzKa
    megjelenik a HD3830 :D
  • Solten
    Virslike írt végre életében először valami értelmeset: tényleg nem hülyeség megvárnod a 4*** szériát...
  • virs lee
    Sztem várj nyárig, hátha a 4870 x2 már tudni fog vmit. Vagy nem, de legalább olcsóbb lesz. :)
  • Solten
    Driver? Gondolom a 8.3...
  • grebber
    Az alaplap az lassíthatja vajon a crossfire-t ha csak 4x es a dolog 2 vga esetében nem 16x-os. Mármint a pci expressz miatt mondom!
  • TomBond
    Lassan teljesen kiborulok. Nemrég raktam össze az aláírásomban szereplő gépet. Megy de olyan lassú hogy az már fájdalmas. A crysis már a menüvideonál is szaggat, közepes beállításoknál, játszhatatlan. Nem hiszem hogy két CF-be kötött 3870 ilyen gyenge lenne. Ettől még a 2600XT-m is gyorsabb volt. Tud valaki segíteni hogy hol szúrhattam el a dolgot?