90029
  • MaSzKa
    hihihi

amugy 2012-re 64magos asztali provik lezsnek

nézd meg az sg. kezdőlapját
  • Inquisitor
    Az szép vazeg 3 GPU-s kártya, és nyilván ha raknak rá egy negyedik "GPU csatit", akkor jönnek a 4 GPU-s kártyák, hát "eszem faszom megáll!", mást nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki ...
  • MaSzKa
    csak megtaláltam

erre hasonlít a HD3850 X3

MSI 2x 7600GO SLi
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    2 ilyen volt 1 kártyán
  • MaSzKa
  • Solten
    Tök jó.. Január elején vettem a kártyámat, itt van már az április, és még mindig ugyanannyiba kerül...
  • Solten
    3850 x3
  • MaSzKa
    van ilyen is :D

• MaSzKa
    régebben lehetett kapni 1 olyan kártyát ha jól emléxem a prohardveren olvastam 2db laptop nvidia vga-t lehett rá rakni és 2GPU vga lett belőle
  • MaSzKa
    és olyasmi mint réggenbben az nvidia

mintha 3 laptop vga lenne
  • Solten
    Még nem linkleted be az uccsót mikor írtam
  • Solten
    3???
  • MaSzKa
    ez már Three mag ha tudsz olvasni angolOOl :D[IMG][/IMG]
  • MaSzKa
    ez gyorsabb mint a 9800GX2
  • Solten
    Ez a kétmagos 3850??
  • MaSzKa

ASUS EAH3850 Trinity Has Three RV670 Chips
    Here's what happens when two GPUs aren't enough. The latest ASUS EAH3850 Trinity works with three mobile RV670 chips in CrossFireX and is cooled by a combination of aluminum heatsinks, copper heatpipes and an enclosed water cooling system. The three 55nm GPUs all have their dedicated memory and make use of a 256-bit memory interface. Featuring one 8-pin power connector, the Trinity also has four DVI connectors. The card's clocks and actual availability haven't been decided yet.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • Solten
    - Affordable, small, quiet, and power-efficient. Good video decoding features.
    - Not fast enough to run modern games the way they were meant to be played.
    - One of the better sub-$100 graphics cards, but it's still not good enough to make a cheap PC into a good gaming system. As a replacement for integrated graphics, it comes highly recommended.
  • Solten

• Solten

• Solten
    Sapphire Radeon HD 3650 Review

• Solten
    Az ATI neked kis cég? Azért az ageia-val nem hasonlítanám össze. Tájékozódj már végre mielőtt leírod a szokásos nullértékú baromságod.
  • Inquisitor
    Ez jórészt városi legenda, voltak hírhedt fogásaik, mint anno 3Dfx bukása elött, amikor jogilag kicsinálták azon oldalakat, akik NV kártya mellett mást is mertek tesztelni ...
    De a játékfejlesztőknek nem kell nagy pénzt beígérni, az NV küld egy halom saját szakértőt, akik adott fejlesztő bagázsnak elmutogatják, hogy miként lehet kihozni az NV kártyáiból a legtöbbett. Sokszor felmerült a kérdés hogy az ATI miért nem próbálkozik ezzel, hiszen nem biztos, hogy visszautasítaná ugyan azon fejlesztő csapat ... ha csak az NV a "segítségért" cserébe ezt külön szerződésbe nem íratja.
  • Inquisitor
    Ez erős túlzás, hogy kis cég lett volna, alig volt kisebb az AMD-nél, azért is "tett jót" az anyagi helyzetüknek a felvásárlása, összes pénzük ráment ... (Bár egyes pletyik szerint az IBM pénze volt, de sose lehet tudni a pletykáknál.)
  • BaliBoy
    LÁL. Az olyan fényképezőnek mi értelme amit nem lehet fókuszálni? :))
  • virs lee
    Így van, az AMD is inkább kis cégek (ATI) felvásárlásával foglalkozik fejlesztés helyett. ^^
  • virs lee
    Elég csak a hsz-eidet nézni. Jól fizet az ATI?
  • BIZ0906
    csak egy kicsit távolabbrol és jol befókuszál :) (már ha fókuszos a kam)
  • MaSzKa
    Radeon HD 3870 és 3850 árcsökkentés várható?
  • MaSzKa
    kizárt
  • Solten
    off: Jobban járnál egy leica-panasonic/olympussal ;)
  • MaSzKa
    az se rossz de fényképezőbe nyomtatóba Canon veszek :D he lehet
  • Solten
    Hogyhogy nem Samsung??
  • MaSzKa
    már régebben írtam a gépem 1 fos
    egynlőre nincs pénzem 1 jó Canon-ra pl PowerShot A560-nek örülnék
  • Solten
    Tehetségből csinálsz folyton sz@r minőségű képeket??
  • MaSzKa
    hihi ott a Samsung egerem

2x nehezebb mint a HD3870-esem

van rajtam fém burkolat hátul is

• Solten
    Minek erőltetnék a technológiai fejlesztést, mikor ez megoldható kis cégek felvásárlásával? (aegia pl). :) Most tervezik a via-t bekebelezni.
  • Torretto13
    Ha nv-ék a játék gyártók lekenyerezésére szánt összeg felét fejlesztésre kutatásra fordítanák sokkal elöbrébb tartanának!
    Szánalmas hogy a játék gyártók min 80%-a zsebükben van és így is csak 1-2 játékban mulják felül az atit,holott az az ő grafikus kártyájukra van optimalizálva!!!!!!