90029
-
#6243 Megneztem ott ketto van es azt irja engedejezve van a CF.
Szoval ennyit tud a CF. -
#6242 GPU-Z legújabbat használd szeretettel :D -
#6241 Ja nem ... a Cat. Cont. Cent.-ben csak egy van!!! -
Valami nem jo. A 3Dmark06 alatt nem mutatja a ket kartyat. Minden latja csak a 3Dmark nem . CF engedejezve van. -
#6239 annak az illetőnek is x1650-ese volt -
#6238 Remélem nem rám gondoltál!!!!!!!!! -
#6237 inkább ne mert már valaki megkeresettt és kiakasztott a kérdéseivel
de ha fizetsz érte akkor ok :D -
owen20 #6236 hello!
Beszélhetnénk erről msn-en ha nem gond neked?
Hello!cimed? -
#6235 Öhm.. Azt hiszem keverem a dolgokat.. :D Sok embernek anno nem indult el valamelyik dll kitörlése/átnevezése nélkül... -
#6234 mert AGP-s
másik driver kell hozzá
és friss bios az alapba és új driverek is -
owen20 #6233 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nekem van egy ATI Radeon X1650 Pro 256Mb-os(AGP) videókártyám és olyan gondom van hogy csak a gyári CD-t tudom használni mármint a drivere csak a gyári cd-jét fogadja el ha valami újabbat vagy frissebett szeretnék feltenni felteszi de amikor újraindul a gép akkor csikos a kép ugrál és semmit sem lehet látni és állitani sem!
nem fogadja el az új drivert de miért?
Szerintetek mi lehet a probléma! ?
Abit NF8-V2-es alaplapom van AMD Semprom 2800+ proci 1512MB DDR-Ram!
-
Skeez #6232 offtopik:
Félreértések elkerülése végett: NEM érdekel, hogy ki milyen kártyát szeret. NEM vagyok különösebben Ati vagy nVidia párti.
over -
Skeez #6231 Más fórumokat is néztem, és kiderült, nem vagyok egyedül a problémával.
Ráadásul az nVidiások is szivoláznak. -
Skeez #6230 Köszi!
És tényleg!
Az Ati Tray Tools csodákra képes!
Az tényleg kiírja, hogy buta voltam. Bár amikor bekötöttem a monitort, figyeltem a jelölésre. Jelenleg az alaplaptól távolabbi csatlakozóba van dugva, ami az A.T.T. szerint a kettes kimenet.
-
Inquisitor #6229 ??? -
Inquisitor #6228 Azért kell letörölni mert olyan faszán megcsinálta a Futuremark, hogy ha ott van, akkor se a 2003, se 05, se 06 nem megy. A marhanagy "patch" és javított verzió meg annyit csinál, hogy letörli maga ill. fel se teszi. -
#6227 dehogy kell kitörölni
az oct07-es 3dmarkot kell letölteni vagy újabbat -
#6226 Miért kell paccs? Nekem anélkül is mindig futott... -
Inquisitor #6225 "c:/windows/system/futuremark
direcpll.dll"
Ezt kell letörölni vagy átnevezni. A "patch" ennyit csinál. -
#6224 Driver> ATI 8.453 -
Inquisitor #6223 Felmész ATI driveroldalra, kiválasztasz egy tetszőleges HD videokártyát, ill. a hozzá való XP driver, ott a driverképernyőn alul van egy HD2900 HDMI Audio link, ami ne érdekeljen. Na ha odakattintasz, akkor ott be van linkelve MS oldaláról (ahol persze sokkal nehezebb megtalálni) a KB888111 HD Audio patch. Ez kell bármilyen hangchiphez, ami "HD Audi" képes, legyen alaplapi vagy akár a videokártyába épített. Ez után lehet a megfelelő drivert feltenni hozzá. Ha meg fel van telepítve az ATI HD Audio is, akkor be kell állítani deffault hangkártyának az alaplapit vagy külső hangkártyát, különben sose hallasz hangot. -
#6222 3d mark -
#6221 Telepitem a CRYSISt csak jo lenne hangot kicsalni a gepbol -
#6220 3Dmarhoz vagy a hang problemahoz -
#6219 Van már hozzá hotfix. Installáltad? Egyébként egyetértek Bardocz-al, Catalystban AF 16×-ra fel és crisys beépített benchmark.. -
#6218 Rendben ..... De meg hangot se tudtam varazsolni erre a csodara , most is notirol nyomom.
De annyit mondhatok , hogy latvanyosan gyorsabb mint elodje!!!!
Atnezhetnetek a segitseg topikba azt atdumalhatnank ezt a "AUDIO DEVICE on High Definition Audio Bus" -
#6217 akkor inkbb már kríziszt próbáld ki,mint hogy 3dmarkal jétszál,tapasztalatból legalább megtudunk valamit:D -
#6216 Kiraly ..... A 3Dmark06 megoli a gepet. Csikos halal. Olvastam a multkor hogy valamit torolni kell de mar nem talalom.
Tudna valaki mondani valamit.
Koszi -
#6215 Na itt vagyok. Dolgozik a masina ezerrel -
Inquisitor #6214 Véletlenül sem a másodlagos kimenetre van kötve a monitor, ami egyben a TV kimenetet is vezérli? -
Skeez #6213 Hi és csá!
Ámbérék! Olyan a problémám hogy:
van egy radeon hd 2600 pro-m és nem sikerül klónoznom illetve kiterjesztenem az asztalt (Win Xp Sp2 vagy Vista Ultimate).
Az működik, hogy vagy monitor vagy tv.
De a kettő együtt nem.
Az eszközkezelőben csak egy vga kártya látszik - nekem rémlik régebbről, hogy kettőnek kéne látnia.
A driver valamikor április elején, március végén lett frissítve.
Hilfe mich, bitte! -
#6212 Most kaptam meg a 2 kartyat meg a mobo-t.
Nemsokara jelentkezem. -
#6211 Majd csinalok kepet. -
Solt #6210 Nekem a 19colos monitoron az 1280x1024 élsimítás nélkül randa! 1920x1080 50 colos tv-n... élsimítással pedig nincs az a kártya ami ezt a felbontást crysis alatt elviszi... szerintem... -
#6209 Miert lenne ronda a kep ??? COD4 gyonyoruen nezett ki , persze annak nincs is olyan gepigenye. FULL HD 1080p szerintem ilyen felbontasban a szuroket ki lehet kapcsolni. Meglatjuk hogy muzsikal a 2db GeCube Radeon HD 3870 XT 512MB GDDR4 (O.C. Edition) -
Solt #6208 1920x1080 egy 50colos plazmán? Nem randa a kép? A crysis ilyen felbontásban? :) Elég optimista vagy! :D -
#6207 A Pasman 1920 x 1080. A monitorom 22" Dell 1680x1050 -
Solt #6206 És mindezt milyen felbontásban? -
#6205 Na delre meglesz a masina es kiprobalom a CRYSIS-t 50" Plasma-n.
A DIRT nagyon super akkoraba. -