90029
  • gurubefree
    Megneztem ott ketto van es azt irja engedejezve van a CF.
    Szoval ennyit tud a CF.
  • MaSzKa
    GPU-Z legújabbat használd szeretettel :D
  • gurubefree
    Ja nem ... a Cat. Cont. Cent.-ben csak egy van!!!
  • gurubefree

Valami nem jo. A 3Dmark06 alatt nem mutatja a ket kartyat. Minden latja csak a 3Dmark nem . CF engedejezve van.
  • MaSzKa
    annak az illetőnek is x1650-ese volt
  • Torretto13
    Remélem nem rám gondoltál!!!!!!!!!
  • MaSzKa
    inkább ne mert már valaki megkeresettt és kiakasztott a kérdéseivel

de ha fizetsz érte akkor ok :D
  • owen20
    hello!
    Beszélhetnénk erről msn-en ha nem gond neked?
    Hello!cimed?
  • Solten
    Öhm.. Azt hiszem keverem a dolgokat.. :D Sok embernek anno nem indult el valamelyik dll kitörlése/átnevezése nélkül...
  • MaSzKa
    mert AGP-s

másik driver kell hozzá

és friss bios az alapba és új driverek is
  • owen20
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy nekem van egy ATI Radeon X1650 Pro 256Mb-os(AGP) videókártyám és olyan gondom van hogy csak a gyári CD-t tudom használni mármint a drivere csak a gyári cd-jét fogadja el ha valami újabbat vagy frissebett szeretnék feltenni felteszi de amikor újraindul a gép akkor csikos a kép ugrál és semmit sem lehet látni és állitani sem!
    nem fogadja el az új drivert de miért?
    Szerintetek mi lehet a probléma! ?
    Abit NF8-V2-es alaplapom van AMD Semprom 2800+ proci 1512MB DDR-Ram!

• Skeez
    offtopik:
    Félreértések elkerülése végett: NEM érdekel, hogy ki milyen kártyát szeret. NEM vagyok különösebben Ati vagy nVidia párti.
    over
  • Skeez
    Más fórumokat is néztem, és kiderült, nem vagyok egyedül a problémával.
    Ráadásul az nVidiások is szivoláznak.
  • Skeez
    Köszi!
    És tényleg!
    Az Ati Tray Tools csodákra képes!
    Az tényleg kiírja, hogy buta voltam. Bár amikor bekötöttem a monitort, figyeltem a jelölésre. Jelenleg az alaplaptól távolabbi csatlakozóba van dugva, ami az A.T.T. szerint a kettes kimenet.

• Inquisitor
    ???
  • Inquisitor
    Azért kell letörölni mert olyan faszán megcsinálta a Futuremark, hogy ha ott van, akkor se a 2003, se 05, se 06 nem megy. A marhanagy "patch" és javított verzió meg annyit csinál, hogy letörli maga ill. fel se teszi.
  • MaSzKa
    dehogy kell kitörölni

az oct07-es 3dmarkot kell letölteni vagy újabbat
  • Solten
    Miért kell paccs? Nekem anélkül is mindig futott...
  • Inquisitor
    "c:/windows/system/futuremark
    direcpll.dll"
    Ezt kell letörölni vagy átnevezni. A "patch" ennyit csinál.
  • gurubefree
    Driver> ATI 8.453
  • Inquisitor
    Felmész ATI driveroldalra, kiválasztasz egy tetszőleges HD videokártyát, ill. a hozzá való XP driver, ott a driverképernyőn alul van egy HD2900 HDMI Audio link, ami ne érdekeljen. Na ha odakattintasz, akkor ott be van linkelve MS oldaláról (ahol persze sokkal nehezebb megtalálni) a KB888111 HD Audio patch. Ez kell bármilyen hangchiphez, ami "HD Audi" képes, legyen alaplapi vagy akár a videokártyába épített. Ez után lehet a megfelelő drivert feltenni hozzá. Ha meg fel van telepítve az ATI HD Audio is, akkor be kell állítani deffault hangkártyának az alaplapit vagy külső hangkártyát, különben sose hallasz hangot.
  • Solten
    3d mark
  • gurubefree
    Telepitem a CRYSISt csak jo lenne hangot kicsalni a gepbol
  • gurubefree
    3Dmarhoz vagy a hang problemahoz
  • Solten
    Van már hozzá hotfix. Installáltad? Egyébként egyetértek Bardocz-al, Catalystban AF 16×-ra fel és crisys beépített benchmark..
  • gurubefree
    Rendben ..... De meg hangot se tudtam varazsolni erre a csodara , most is notirol nyomom.
    De annyit mondhatok , hogy latvanyosan gyorsabb mint elodje!!!!
    Atnezhetnetek a segitseg topikba azt atdumalhatnank ezt a "AUDIO DEVICE on High Definition Audio Bus"
  • bardocz
    akkor inkbb már kríziszt próbáld ki,mint hogy 3dmarkal jétszál,tapasztalatból legalább megtudunk valamit:D
  • gurubefree
    Kiraly ..... A 3Dmark06 megoli a gepet. Csikos halal. Olvastam a multkor hogy valamit torolni kell de mar nem talalom.
    Tudna valaki mondani valamit.

Koszi
  • gurubefree
    Na itt vagyok. Dolgozik a masina ezerrel
  • Inquisitor
    Véletlenül sem a másodlagos kimenetre van kötve a monitor, ami egyben a TV kimenetet is vezérli?
  • Skeez
    Hi és csá!
    Ámbérék! Olyan a problémám hogy:
    van egy radeon hd 2600 pro-m és nem sikerül klónoznom illetve kiterjesztenem az asztalt (Win Xp Sp2 vagy Vista Ultimate).
    Az működik, hogy vagy monitor vagy tv.
    De a kettő együtt nem.
    Az eszközkezelőben csak egy vga kártya látszik - nekem rémlik régebbről, hogy kettőnek kéne látnia.
    A driver valamikor április elején, március végén lett frissítve.
    Hilfe mich, bitte!
  • gurubefree
    Most kaptam meg a 2 kartyat meg a mobo-t.
    Nemsokara jelentkezem.
  • gurubefree
    Majd csinalok kepet.
  • Solt
    Nekem a 19colos monitoron az 1280x1024 élsimítás nélkül randa! 1920x1080 50 colos tv-n... élsimítással pedig nincs az a kártya ami ezt a felbontást crysis alatt elviszi... szerintem...
  • gurubefree
    Miert lenne ronda a kep ??? COD4 gyonyoruen nezett ki , persze annak nincs is olyan gepigenye. FULL HD 1080p szerintem ilyen felbontasban a szuroket ki lehet kapcsolni. Meglatjuk hogy muzsikal a 2db GeCube Radeon HD 3870 XT 512MB GDDR4 (O.C. Edition)
  • Solt
    1920x1080 egy 50colos plazmán? Nem randa a kép? A crysis ilyen felbontásban? :) Elég optimista vagy! :D
  • gurubefree
    A Pasman 1920 x 1080. A monitorom 22" Dell 1680x1050
  • Solt
    És mindezt milyen felbontásban?
  • gurubefree
    Na delre meglesz a masina es kiprobalom a CRYSIS-t 50" Plasma-n.
    A DIRT nagyon super akkoraba.
  • Solten