AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez a kártya a 8600GTS elenflének készült és azt a küldetését teljesíti is
ha megnézed ph hd 38xx fórumot és végigolvasod egészen tegnapig akkor képet kaphatsz arról, hogy ennyipénzért igen is jó kártya lett
és azzal is szembesülhetsz, hogy akik csak a 3D teljesítményt nézik azok igencsak szûklátókörüek
és ezt még szépen írtam<#whatever>#whatever>
The Sapphire HD3850 was a great looking card that ended up being able to kick some butt for an amazingly small price tag. It was able to stand up to some of the current leaders in the graphics card scene and hold its own. This was proven in 3DMark06 when the HD3850 beat the 8800GTS in the 1680x1050 benchmark. Not only during benchmarks was it able to hold its own, but in real world testing, it was able to prove itself against the 8800GTS in BioShock... where the HD3850 fell short by just a few frame rates, which was very surprising. The cooling option that Sapphire ended up using on this card was a decent choice because it did not take up a lot of room in the case. Not only did the fan look good, it was very quiet. I wish that I were able to monitor the temperatures of the card, however when installing the drivers, I ran into an error with Catalyst Control Center and I could never get it to start up. Other than that setback, I was very impressed by the results of this card because of the it's price tag, features and the scores it put out. All of these things make me give it a thumbs up. Sapphire has sold me on this video card, I was so impressed with how it ran and how well it did against all of the other video cards that it will be replacing my current video card in my system.
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd3850/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
grat
nem unod még a linkelgetéseket?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Saor Alba
"bemutatkozott a Radeon HD 3850 is, ami a HD 3870-nel azonos alapra épül, csak kisebb órajelekkel, esetleg kevesebb memóriával, no meg alacsonyabb árral indul majd."
Na ezért érdemes a "kicsit" megvenni a nagy ellenében, egy OC verzió v. házi tuning és bejön a mínusz párezer (ami több ezer is lehet).
Az Nvidia a 256 MB-os GT-vel ilyeszteget, mézesmadzag megvolt, csak képtelen szállítani még 512-set is... <#levele>#levele>
Buzeráns egy cég <#mf2>#mf2>
Saor Alba
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Aki crysis-al játszik és hd 2k-s kártyája van az szedjke le az ATI honlapjáról a crysis hotfix-et mert nekem +5 fps-lett a játékban.
Azóta lehet változott valamit, de nem hinném.
Nem mellékesen a Club3D és a Powercolor ugyan azon cég tulajdona, persze ettõl nem lesz azonos a minõség (láas Asus vs AsRock), de nem egy noname cég.
<észrevételt tett>észrevételt tett>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
már szóétam az illetõnek 3napja amint van HD3870 értesítsen
lefoglalatam az 1. darabot<#vigyor>#vigyor>
a hd3850 256mb 43eft
a hd3850 512mb ?eft
akkor mégiscsak a hd3870 éri meg
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
8800GT árak...
Ugyanaz a bolt, bár az ATI-k még ittsincsenek raktáron, 2-3-4 hét max.!:S
Erõs túlzás, pláne most, hogy kapni se ... másik fórumban írta valaki, hogy vagy 50 dollárt ment fel az ára a GT-nek.
Másrészt van nem egy dolog amiben többet tud a kártya, nem csak a 3D sebesség létezik mint szempont. Azt meg nem szabad elfelejteni, hogy a 3870 kirakat kártya, az ATI/AMD a 3850-bõl akar pénzt. Na most "valakitõl" hallottam, hogy pl. alternate.de-n több tizezezr darab fogyott el pár óra alatt. Valahogy nem félek a bukásától.
Az meg a hab a tortán, hogy sokkal olcsóbb az elõállítása, ezért árban nagyon le tudnak még menni. (Lásd X1950pro induló ára, meg mostani!)
Én itt szoktam vásárolni ausztriában 😊 De raktáron még semmilyen nincs nekik se.
Next PC upgrade: 2022
Baz+ mindig csak várni.. várni... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
mivel ha a hd3850-et húzom akkor a gddr3 ramok többet esznek mint a gddr4-esek és akárhogy tuningolom a hd3850-et akkor is csal a 90%-át hozza a hd3870-nek
mivel én nem szeretek tuningolni alapból erõs keri kell és a hûtés is a hd3870-en jobb persze jelen helyzet szerint akkor éri meg ha 55eft alatt van és kapni is lehet
hd3850-et akkor vennék ha 512mb-os és 40eft alatt lesz esetleg
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp