AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ph. Hammon
ehhh.... baráti ár.... <#zavart2>#zavart2>
Úgy látom az Ati mindenáron tönkre szeretne menni. <#shakehead>#shakehead>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#help>#help><#bdead>#bdead><#banplz>#banplz>DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mondjuk Hammonnak jön most 2db 3850, de élek a gyanuval, hogy 20db vevõje van rá.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
No de a 7-est a 8-assal elég balga lépés lenne összevonni ugye.
A HD2K és 3K széria meg majdnem ugyan az Dx10/10.1, UVD, integrált hangkártya, a PCIE2-tõl meg nem kell hasra esni ...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Next PC upgrade: 2022
"Az AMD azt állítja prezentációiban, hogy már egy kártyát használva is (tehát még csak CrossFire sem kell) 5–15%-os teljesítménynövekedésben lesz részünk a PCIe 2.0-nak köszönhetõen. Tesztjeink nem ezt igazolják, ugyanis a PCIe 2.0 javára semmilyen elõnyt nem tudtunk kimérni."
Forrás!!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
nekem psp videokonvertálóhoz kell
Next PC upgrade: 2022
a Rally Masters-en kívûl semilyen játékba nem találkoztam grafikai hibákkal
Rally Masters 2000-es játék ATI kártyákon nem világít az autó lámpálya és nem sárosodik az autó - ennyi az összes hibája :-(
Nekem semmilyen grafikai hiba sincs egyik játékban se.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Most nézem crysis oké de fable... az izom régi 😄
Ott valami nagy baj van mert 7600 gs + 2,8 celeron + 1 gb ddr1 400mhz en futott totál fullon..
Amugy lehet vírus, spyware, azis lehet hogy télleg a windowsod szart be vagy mittomén beszart az ide kábel... 😄..
hogy fordulhat elõ az, hogy néhány játékom rángat (pl crysis,fable)eddig semmi gond nem volt, most meg minden ok nélkül...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
- Szerintem? Igen.
"nem lehet rátelepíteni?"
- De. Aztán XP driver cachebõl szépen mixel a kettõbõl egyett és vagy megy vagy nem, vagy X-aktásodik a géped.
"Ati software uninstall utility"
- Nem ér semmit, éppen mint az Xp saját driver eltávolítója 😞 Drivercleaner vagy Driversweeper a barátod.
"Catalystbõl is találtam Magyar nyelvüt de ami a drivercsomagogkban van az sohasem Magyar nyelvû"
- Húú, passz. Régen ha International csomagot szedted, akkor magyar Windowson magyar lett. Kivétel ha elötte más nyelvût feltettél, mert akkor angol vagy más. Mostanában nem figyelem.
Így kéne feltenni:
Driver és tartózékai leszed. DX9.0C utolsó feltelepít (most 2007 novemberi ugye), .NEt 2.0 letölt (ATI driver oldalán van link ha kell), driverek (Display, Audio) letölt ATI-tõl, meg ha szükséges akkor az MS HD Audio patch. Link ott van az ATI oldalán. És akkor DX9, .NET, Driver, CCC vagy CP, és végül HD Audio patch majd driver.