AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
lehet lesz még 1-2 db eladó PowerColor 2 év garanciával
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
de semmi photoshop:É-)
© gabr: Remélem tudod,hogy mennyire lesz@rom h te mit hiszel el.ha kell adok egy mobilszámot akitõl vettem,ha nekem nem hiszel.Kintrõl hozta gari nélkül.
h megint olyan User-ek vegyék akik teli vannak pénzel? hát jah azoknak.
és mért van ilyen kevés belõle?
és nem fél év telt el a GTX és a GT közt hanem röpke egy év és az baromi sok idõ..
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
sapphire hd3850 256mb 54eFT
PowerColor HD3870 de lehet jó lenne HD3850 512MB PCS is
Saor Alba
Kijön a csúcs vga 120 ezer vagy fölötti árért azt kb fél év múlva lesz olyan szintû új szériás VGA olcson mint a GT.
Szánalmas nagyon elfelejthetnék már ezeket a 100ezer fölötti VGA-kaT!
Next PC upgrade: 2022
Nvidia is ready for its next-generation GPU launch. According to sources at graphics card makers, the company plans to launch its GeForce 9 series GPU after the Lunar New Year in February.
The first chip to rollout of in GeForce 9 family will be the D9E, a high-end product that adopts 65nm manufacturing. The new product will also support DirectX 10.1 and Shader Model 4.1, revealed the sources.
Jól megszívták a 8800GT tulajdok 😄
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Szóval nyugi.😄
Thrash \'Till Death
😄DD
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ami a legjobban kiderül belõle,az az,hogy a 86gts mennyire sz.r 😄
persze az is,hogy jó kis kártya ez a 3850
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
50.000Ft-ért.Most meg a sok "bolond" rohan 60-70eFt ért venni a boltokba Innot. <#mf1>#mf1> Az országban alig van belõle nekem meg már lassan 1 hónapja itt csücsül a gépemben az "megbízhatatlan" PH-ról.Dehát mindenki onnan vesz ahonnan akar.
Olcsóbbak lesznek a 3800-asok
Ezek szivatnak. 😊) Most megint várhatok. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jelenleg van egy téma fentartva annak, hogy fekete ill. pirospontokat adjon valaki a "boltosoknak", azért aki már többezer ezt-azt eladott az valószinüleg nm szab át, a 10 perce regisztrált embereknél azért erre nem venne mérget senki.
tegnap BandiT is eladott 6db-ot 2óra latt
az az 1 hónap is sok volt vele"
Jó kemény vagy. 😄D
Szal tuni kel kitõl kell vásárolni? Akkor ez az eladó megbizható:jani1973?
ha 1-2 héten belül nem kerítek vga-t akkor nagy valószínûséggel legkorábban február elején tudok venni mert akkor lesz jó árba
januárba leltár a raktárak üresek
karácsony elött meg elkapkodják azt a keveset ami jön
nincs kedvem 3 hónapig ezt a sz♠rt(matrox mga 4mb) használni
az az 1 hónap is sok volt vele
44eft volt midennel a helyi boltba akkor 50eFt volt
és nem kellett rá várni heteket mert 1 napon belül itt volt
a helyboltba kibontpgatják hogy 1 garancia matricát ráragasszanak én erre allergiás vagyok mert én szeretem kibontani elõször
a ph-n full bontatlanul kaptam
csak most az a baj hiába rendelek ha nem hoznak az országba
hd3850 256mb méd csak csak lenne de nekem HD3870 kell mert ez éri meg a legjobban mert nekem simán meg ér 8eft-ot a nagyobb teljesítmény + több ram +jobb hûtés
1.) Ha egy bármilyen boltban veszel valamit, nem tuti, hogy 2 hét múlva még ott lesz. lásd hány bolt zárt be 2006-ban.
2.) Az árdifi nem 5K, mert annyiért én is bolban vennék ilyesmit, bár egy konfignál a difi már kemény tizezrekre rúg ugye, hanem ilyen 20K és állatira nem magyarázza meg semmi, hogy az osztrákoknál 40K alatt kapható (vagy a szlovákoknál, tök 8) miért kerül 1,5x annyiba itthon boltban.
Amúgy meg valaki utánajár, az megkapja a .... boltban kb. zsír ugyan ilyen áron szintén rendelésre. Más kérdés, hogy adott bolt "neves" és régi, még se vennék tõlük még jumpert sem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=gOxYZdlVlcs