AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
megnéztem tényleg van nekijje 8800GT-je

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ez kell nekem :-)HD 3850 512MB

Az volt az adatlapodon.Akkor adj egy olyat amire létezik is.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

MaSzKa
most kaptam 1 számomra jó hírt kapok "elméletileg" Radeon-t :-)

lehet lesz még 1-2 db eladó PowerColor 2 év garanciával

MaSzKa
nem az az emailom:-)

mail ment...( [email protected])

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Igen,mivel én bontottam ki.blomba is rajta volt.

MaSzKa
fényképezd le a saját karidat úgy hogy gyufával rámutatsz akkor elhiszem

de semmi photoshop:É-)

Solten
Gari nélkül képes voltál megvenni? <#hehe>

Saor Alba

A szövegértéseddel gondok vannak...

Legalább olvasd el hogy mit írtam.Messze álljon tõlem a vagánykodás. Én csak felvilágosítani akartam azokat akik megbízhatatlannak tartják a PH-t.
© gabr: Remélem tudod,hogy mennyire lesz@rom h te mit hiszel el.ha kell adok egy mobilszámot akitõl vettem,ha nekem nem hiszel.Kintrõl hozta gari nélkül.

Gabesz amd64
gondolkodjatok már egy kicsit!!! talán NV-nél jól tudták h a nanométer csökkentés ekkora telejesítményt hozz. csak õk se olyan hülyék simán meglehetett volna a 8800Gt nem 256bit-esre csinálni hanem jóval nagyobbra is.meg sorolhatnám,de minek csinálták volna jobbra?

h megint olyan User-ek vegyék akik teli vannak pénzel? hát jah azoknak.
és mért van ilyen kevés belõle?

és nem fél év telt el a GTX és a GT közt hanem röpke egy év és az baromi sok idõ..

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

MaSzKa

MaSzKa
apró pofátlansáh lord.hu

sapphire hd3850 256mb 54eFT

MaSzKa
nah most azt van ha 1db érkezne a jõvõ hét pénteken az az enyém lenne
PowerColor HD3870 de lehet jó lenne HD3850 512MB PCS is

Solten
1etértek. A teszterek meg elélveznek 5× a kártyától hogy mekkora király. Azt soha nem emelik ki hogy 150 ezer.

Saor Alba

grebber
Miért is??Mert megint ugyanaz lesz mint a GTX idején?
Kijön a csúcs vga 120 ezer vagy fölötti árért azt kb fél év múlva lesz olyan szintû új szériás VGA olcson mint a GT.
Szánalmas nagyon elfelejthetnék már ezeket a 100ezer fölötti VGA-kaT!

Next PC upgrade: 2022

"Nvidia to launch GeForce 9 series in February"

Nvidia is ready for its next-generation GPU launch. According to sources at graphics card makers, the company plans to launch its GeForce 9 series GPU after the Lunar New Year in February.

The first chip to rollout of in GeForce 9 family will be the D9E, a high-end product that adopts 65nm manufacturing. The new product will also support DirectX 10.1 and Shader Model 4.1, revealed the sources.

Jól megszívták a 8800GT tulajdok 😄

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

bardocz
nem érne meg enyiért,akkor már valami jobbat kéne hozni,pl itthon euróért vett dolgokat <#idiota>
Lehetne nyitni idõkapukat...<#buck><#hehe>

bardocz
csak addigra már kutyának se fog kelleni😄
Ott a bölcs..<#worship>

FlyHigh
Egyszer eljön az az idõ is, mikor toronyban fognak állni a raktárok polcain ezek a szarok, amikre most vadászni kell.😄😄😄
Szóval nyugi.😄

Thrash \'Till Death

Gabesz amd64
lassu vagy

😄DD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ProGabe
(Y)

ami a legjobban kiderül belõle,az az,hogy a 86gts mennyire sz.r 😄
persze az is,hogy jó kis kártya ez a 3850

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos HUN
Hu most aztán nagy vagány vagy országban egy darab nem volt és mégis nekem meg már október 30 adikán megvolt, nem szeretem a gizda gyerekeket akik azthiszik mert elöb megvan nekik ök a királyok szóval csendbe elbujhatsz mert amikor én már itt mutogatam képeket töbieknek 30 adika este boltokban se képse hang nem volt még amcsiban aznap jelent meg erõl ennyit.....

MaSzKa

Úgy, hogy kamuzik.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

MaSzKa
és hogy hogy csak 50eft volt?

Így van, nyugodtan lehet venni a PH-ról: Gianni, Brekk,BandiT õk megbizhatóak. Én a 8800GT-met is a ph-ról szereztem még nov 8.-án.
50.000Ft-ért.Most meg a sok "bolond" rohan 60-70eFt ért venni a boltokba Innot. <#mf1> Az országban alig van belõle nekem meg már lassan 1 hónapja itt csücsül a gépemben az "megbízhatatlan" PH-ról.Dehát mindenki onnan vesz ahonnan akar.

BaliBoy
OFF vége! Politikai hozzászólásoknak meg fõleg!!!

Olcsóbbak lesznek a 3800-asok

Ezek szivatnak. 😊) Most megint várhatok. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#action><#help>

Azért nagy a jólét ebben a kurva országban! <#kuss>

2005 évvégén regisztrált... asszem mostanság 13 karit adott el.. majd megkeresem azt a vevõt aki megvette a 8800 gts 640 mb os gainwardot elõlem :@

Az is valami? A netudki kolléga infója szerint két hete az alternate.de kapott valami párszászezres tételt és pár óra alatt eladták 😊

Nem tartozik ide, de szorgalmaztunk egy eBay féle megbízhatósági indexet, csak túl bonyolult lenne a megoldása.
Jelenleg van egy téma fentartva annak, hogy fekete ill. pirospontokat adjon valaki a "boltosoknak", azért aki már többezer ezt-azt eladott az valószinüleg nm szab át, a 10 perce regisztrált embereknél azért erre nem venne mérget senki.

Hát MaSzKa ülj egész nap gép elõtt :S...

MaSzKa
most érkezett Gianni-hoz 6db és hirdetés nélkül is elvitték 20perc alatt :-(

tegnap BandiT is eladott 6db-ot 2óra latt

MaSzKa
Brekk-BandiT-Gianni

BaliBoy
Õt speciel én nem ismerem. De a "partnereink apróhirdetései" rész alatt lévõktõl egészen biztosan nyugodtan lehet vásárolni. De egyébként az 'normál' apróhírdetések között is lehet nyugodtan válogatni. Nyáron pl egy olyan sráctól vásároltam aki nem 'kiemelt', mégis a kezembe nyomta a pecsétes gar levelet rajta a bolt logójával (ami egyébként egy elég neves kereskedés).

BaliBoy
"nincs kedvem 3 hónapig ezt a sz♠rt(matrox mga 4mb) használni
az az 1 hónap is sok volt vele"

Jó kemény vagy. 😄D

LoL...

Azért nem kell attól félni, hogy üresek lesznek a raktárak! Nem mindenki vesz ilyen kártyát...

Ahha...
Szal tuni kel kitõl kell vásárolni? Akkor ez az eladó megbizható:jani1973?

MaSzKa
Ne!Ne!Ne!Ne!Ne!Ne! mutogasd mert teljesen megfájdul a szívem
ha 1-2 héten belül nem kerítek vga-t akkor nagy valószínûséggel legkorábban február elején tudok venni mert akkor lesz jó árba
januárba leltár a raktárak üresek
karácsony elött meg elkapkodják azt a keveset ami jön

nincs kedvem 3 hónapig ezt a sz♠rt(matrox mga 4mb) használni
az az 1 hónap is sok volt vele

MaSzKa
én a x1950 Pro-mat és a 8800GTS-emet is a ph-n vettem
44eft volt midennel a helyi boltba akkor 50eFt volt
és nem kellett rá várni heteket mert 1 napon belül itt volt
a helyboltba kibontpgatják hogy 1 garancia matricát ráragasszanak én erre allergiás vagyok mert én szeretem kibontani elõször
a ph-n full bontatlanul kaptam

csak most az a baj hiába rendelek ha nem hoznak az országba
hd3850 256mb méd csak csak lenne de nekem HD3870 kell mert ez éri meg a legjobban mert nekem simán meg ér 8eft-ot a nagyobb teljesítmény + több ram +jobb hûtés

Azért van pár arc, aki simán kiviszi "házhoz" a motyót ha megbeszéled, ami elég kényelmes dolog. AZ más tészta, hogy ne firtassuk én VGA-mat hol vettem át utoljára 😄

Részben igazad van a következõ fentartásokkal:
1.) Ha egy bármilyen boltban veszel valamit, nem tuti, hogy 2 hét múlva még ott lesz. lásd hány bolt zárt be 2006-ban.
2.) Az árdifi nem 5K, mert annyiért én is bolban vennék ilyesmit, bár egy konfignál a difi már kemény tizezrekre rúg ugye, hanem ilyen 20K és állatira nem magyarázza meg semmi, hogy az osztrákoknál 40K alatt kapható (vagy a szlovákoknál, tök 8) miért kerül 1,5x annyiba itthon boltban.

Amúgy meg valaki utánajár, az megkapja a .... boltban kb. zsír ugyan ilyen áron szintén rendelésre. Más kérdés, hogy adott bolt "neves" és régi, még se vennék tõlük még jumpert sem 😊

HIS HD 3870 512MB GDDR4 Video Card Video Review
http://www.youtube.com/watch?v=gOxYZdlVlcs

BaliBoy
Egy kis javítás: tud adni. De nem adja. Ezért bekaphatja. <#hehe>
(egyébként nem tudná mert áfát mindenképpen rá kell raknia)