AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
inkább veszek 2db 3870-es karit annyiért mint egy g92 8800gts-t!!
crosfire-ban meg szétalázza!!!
zene egyenlő élet
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
És amikor rá kérdezel jön a buzi szövegével"bármelyik nap megérkezhet"!!!!!!
Ez a boltok többségénél így mûködik sajnos.<#rinya>#rinya>
Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
ezt olvastad
fogjátok már fel idén kiskerbe nem igen lesz 1 db se
A HD sorozatnál nem kell alaplapcsere!
Az X1650XT kb. 2x gyorsabb a mostani kártyádnál, az X1950Pro/HD2600XT meg 3x (újabb játékoknál a HD2600XT még gyorsabb), de azok mellé nem árt egy legalább X2-400+ proci, de inkább annak tuningolt, 3GHz-hez kölei verziója.
Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg e mellé vegyek még egy ugyanilyent vagy várjak egy kicsit és vegyek az újabbakból egy gyengébbet ? Nem nagyon vagyok otthon hardver témában azért kérdem itt. Alaplapom: Asus M2N4-SLI
Gondolom jobban megérné egy újjab kari 256mb-vel mert úgyis csak 1024*768 -ba szoktam játszani.
Kiváncsi vagyok a fentebbi vga hogyan debütálna SLI-ben(tudtommal még nem támogatja a crossfire-t).
/discuss
Saor Alba
Saor Alba
"csak 48eFt-ért tudjátok megvennei azt is csak akkor ha van"
Ez elég egyértelmû... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
egyébként aki tényleg akar venni az tud csak az idõt és az hogy VAN ezt keményen meg kell fizetni
tehát aki akar venni az vehet persze többet kell fizetnie
én is 66eFt-ért adtam el a boltba 67500Ft és ott se lehet kapni
szerintem sok utána járással esetleg tudsz venni 65eFt-ért
Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt
ezentúl az utolsó két számot írjátok nagybetûvel! <#vigyor3>#vigyor3>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End