AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy P4 3.0GHz-es gépem, amibe most tervezek egy AGP-s Sapphire Radeon HD2600XT 512MB kártyát. Az alaplapom típus Abit IS7-E2, és 1GB memóriám van. Szerintetek mûködhet rendesen a kártya, ill. egyáltalán bele tudom rakni ebbe az alaplapba?
A válaszokat elõre is köszönöm! ÜDV
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ATI Radeon HD2600 VGA, laptopba szerelve. Jelenleg a legfrissebb omega driverrel szuperál XP alatt. Elõször van ATI kártyám azért kérdezek olyat, ami lehet, hogy számotokra egyértelmû:
Színeket szeretném beállítani.
Problémám a controll panellal van. A szín fülecskénél csak a gamma-fényerõ-kontraszt -nak ad beállítási opciót.
A színkezelés fülecskénél egy furcsa ikon van amivel nem enged mit kezdeni.....vagy nem tudom mihez kell társítani.
Tudna valaki segíteni? Esetleg ajánlani vmi más progit amivel a színeket tudom kezelni?
Köszönöm elõre is a türelmes válaszokat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W
-Asrock K7VT4A PRO
-Athlon XP 2400+ (2GHz)
-1GB ram ddr400
-40gb vinyó
-400 Wattos táp
stbstbstbstb
Na most, vettem bele egy AGP-s PowerColor Ati HD2600pro 256 megás karit, hogy elfusson rajta valami értelmes, amivel tudunk hálózni😊 A gyári driver kiakad vmi baromsággal, hgy nincs megfelelõ hardver vagy szoftver háttér, valami ilyesmivel. A legújabb Ati drivert meg fel tudtam rakni, és felismerte a kártyát, de a 3d-s alkalmazásoknál mindig hibával kiakad. A Biost is frissítettem 1.30-asról az új 1.70-esre, és ugyanígy hiba van. Más gépen, 64 bites Venice magos AMD-s gépen meg lazán ment. Pedig a kártya rendszerkövetelménye szerint lazán menne ezen is. A gépen amúgy winfos XP SP2 van, és a BIOS is jól be van állítva
PLÍÍÍÍZ HELP MEEEEEEEE
Next PC upgrade: 2022
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Next PC upgrade: 2022
NET. Framework is fent van (talán a legújabb a 2.0).
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Már driver cleanerrel többször letöröltem és újraraktam a Catalystet 8.1-est majd 7.10-est amik gond nélkül fel is települnek de a Control Center nem indul el .
hiba : kép
mi lehet a gond?
talán azt éri meg megvenni 2900Pro@XT-t lehet csinálni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Saor Alba
Tesztek
Saor Alba
Saor Alba