AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit-ból is lenne jó kis X4-el
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Saor Alba
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A játékokba, ki- és belépéskor gyakran kékhalál következik be. MEg néha játék közben is. (STOP: 0x00000050 és a win32k.sys-ért reklamál). A google sok hiba lehetõség között a videokarit vagy a drivert hibáztatja. De hát már volt fenn többféle driver, win reinstall. De semmi nem segít. A saját telepítõ cd-jérpl meg egy ára drivert nem lehet feltelepíteni. A HD Audiót is úgy kellett kiokoskodni, hogy ne egy ismeretlen PCI eszközt lásson helyette. Arról nem is beszélve, hogy a gyártó honlapján sincs driver a 3800-as szériához. Na mind1. Csak gondoltam megosztom a tapasztalatom a PowerColor-ról. Az tuti, hogy ha garba ki tudom cseréltetni akkor tuti többet PowerColort nem választok. 😞((((
Saor Alba

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
kaptam egy kis segítséget ph-n...beállítottam rivatuner-rel a ventit fix 60%-ra,most terhelés alatt sem megy 60fok fölé!!<#crazya>#crazya><#eljen>#eljen><#pias>#pias>
zene egyenlő élet
na majd ha végleges lesz...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Saor Alba
Saor Alba
Ha jobb,mint az Ultra,akkor hogy jobb nála még a GT is?A GTS meg szinte mindenhol,sõt még a sima 3870-nél is csak pár FPS-sel gyorsabb?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a kártyával van akkor gáz..mióta megvettem ilyen hõmérsékleten mûködik...
zene egyenlő élet
Teszt végre egy nem rizsföldi szájtról.
Mielõtt valamelyik jóképességû megkérdezné: igen, 3dmarkkal játszom, nagyon bejön a grafikája, qrvára élveztetes, elhúzódó játékélményt nyújt.
Saor Alba
az normális vagy vmi gebasz van?
zene egyenlő élet
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
De azt a hangot amit a venti kiad magából 100%-on!!!!
Nem piti!!!!!!!!!!!!!
Kb olyan mint 1 hajszárító legnagyobb fokozaton,és ráadásul csak 35 fokra hûti le az alap 52-rõl a karit!!!!!<#wow1>#wow1><#confused>#confused>
Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de talán mivel szabályozza így mindig halk csak este a brummogás idegesít
ja a hdd.m passzívba megy és az összes felesleges venti kiszedve a gépbõl
Corsair táp eleve halk így hallani a vga-t
elötte Sapphire x1950 Pro volt ami hangos volt alapon is
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Club3D-be gondolkodtam azon is Zerotherm hûtés van akkor nem veszek
mert így nagyon hangos nem?
állítgasd a legujabb riva tunerba
Közben felmerült egy kérdés. Ha a Rivatuner tudná szabályozni a ventinek a fordulatát, akkor amikor a csúszkát a Fixed-nél húzogatom és Alkalmazom egybõl hallani kellene a változást?
Rivatunertjavaslom
Mert amin most forog ott kerregõ hangot ad.
A kártyán van még egy kis jumper.Az mire való?