AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nem gáz. Bocs mindenkinek az offért 😄. Nem. Ez sima virus/spyware/trojan killer. Tûzfal a kaspersky internet security-ben van. Vagy eset smart security (nod32).

Saor Alba

BaliBoy
De ez tartalmaz olyan funkciókat mint a NIS? pl. vírus keresés/írtás, tûzfal. És bocsi az offért, csak ha már így belementünk... 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Solten
Jóhogy. Nem kell egy f@sza programnak 150 megásnak lennie.

Saor Alba

BaliBoy
A Kasperskyre gondoltam. Csak meglep a mérete. Mindössze 20-25 mega???

Solten
Ez a 2 a legjobb.

Saor Alba

MaSzKa
2 féle GTS van azért

és a régibõl is van 2féle

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
G80? Jó kérdés.. Meg kéne kérdezni a tökfej magyar kereskedõket 😊

Saor Alba

bardocz
nem lassabb az új😊
Solten
Virusbulletin (v. mi aszösz a neve) havonta tesz ki teszteket, a találati pontosságról. Ezek mindig az élen vannak: nod32, kaspersky.

Saor Alba

JaSoN HuNTeR
GTS miért drágább és miért lassab mint a GT?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
akkor inkább 8800GT

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bardocz
loool😄
MaSzKa
áááááá csak 408Wattot miaz semmi
akinek van rá pénze

bardocz
na most hûha,lever egy új kártya egy régit😊
JaSoN HuNTeR
am az 3870 x2 sokat fogyaszt nem?

MaSzKa
jelen pillanatba igen

de sztem munkálkodnak valami 1 GPU-s nagyágyun is

MaSzKa
ha csak netezel megnyugodhatsz hogy nem fogyaszt sokat de ha rákapcsolsz.......😄

JaSoN HuNTeR
szóval most ati a csúcskártya?

MaSzKa
mind az 5-öt kell használni amit leírtam tégy 1 próbát a kémprokat futasd végig 1x gyorscanba meg fogsz lepüdni

berlinboy6329
Bár ne fogyasztana annyit....<#shakehead>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BaliBoy
Hát a Nod sztem csak célba dobni jó. Rengeteg olyan haverom van akik Nod-ot használnak és tiszta vírus a gépük. Aztán sírnak, hogy csináljunk vmit. Szóval a Nod nálam nem játékos.

BaliBoy
A NIS-el végig nézettem és nem volt semmi. Több mint fél millió file. 😄 Egy-két trójai volt de azok már régebbrõl megvoltak, mert nem a netrõl érkeztek, hanem crack-en voltak. És azok olyan file-ok voltak amik már elég régen a gépen voltak, ergó eddig is kellett volna, hogy bajt okozzanak. Ráadásul pont most nem okoznak gondot, hogy nincs ami megfogja õket.

Friss win volt, egyrészt a 7.12-es catalystot tettem fel amivel kevesebb gond volt, másrészt a tûzfal egybõl ment fel és sztem utánna kezdtem ismét próbálgatni a dolgokat.

Szóval aki a NIS helyett tud ajánlani hasonló tudású programot annak várom a tippjét. Mert egyébként ettõl a hibától eltekintve (ami egyébként nem biztos, hogy a NIS hibája, lehet, hogy az újabb catalystoké) nagyon jól mûködött. Már jó pár éve használom és azóta nem volt vírusom. 1-2 trójai volt, de azok is mondom ilyen crack file-okkal töltöttem le, de azokat is megtalálgatta.

Solten
Ennyire ne légy paranoid... <#wink> <#vigyor>

Saor Alba

MaSzKa

döntsd el magad

JaSoN HuNTeR
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 AGP ajánlom ez tud DX10/DX9 et
vagy
Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB AGP ez csak DX9et de egy kicsivel gyorsabb DX9be a HD2600XTnél.

MaSzKa
ja ezenkívûl még használok, ezek váltak be
mind az 5 fut egyszerre

Vírusírtó:
-Nod32
-AntiVir PersonalEdition Classic

Kémprogiírtó
-Spyware Doctor
-Spyware Terminator
-AVG Anti-Spyware

Solten
Ne azt a sz@ nortont használd (széteszi a gép erõforrásait) -> nod32 a best.

Saor Alba

MaSzKa
Radeonok nem szoktak hibásak lenni

sztem kémprogi eszi szét a géped ezek legújabb változatával ellenõriz le

Spyware Doctor
Spyware Terminator
AVG Anti-Spyware

amúgy nem azt írtad frissen telepített XP-vel is csinálta? vagy nem erre gondoltál, mert én montam 1bõl megoldotta volna a bajodat

BaliBoy
Úgy túnik meg van a hiba forrása. Valszeg valamilyen módon a Norton Internet Security 2007 a felelõs. Reggel ugyanis feltelepítettem az Omegát. Azzal sokáig nem jött elõ a probléma. Már-már azt reméltem, hogy így nem lesz gond. De aztán csak beütött. Szóval egy másik winyómra feltettem egy tiszta win-t. Az ég adta világon semmit csak 1 hálókártya drivert és a Catalyst 8.1-hez tartozó dolgokat telepítettem fel. Meg a C&C 3-at mert ezt a játékot nem sikerült elindítani ezzel a catalystal. Sokszori próbálkozás után nem jött elõ a probléma. Semmi. Aztán visszaléptem a régebben telepített win-be, (omega driveres). El mentem a géptõl egy hosszabb idõre és mikor vissza jöttem kék volt a monitor. (ilyen eddig nem volt, hogy csak magától fagyjon meg). És egy új hibaüzit írt ki. STOP: 0x0000007F. Erre rákeresve találtam egy olyan bejegyzést ami a NIS-el kapcsolatos. Már a szövegre nem emlékszem, de emlegetve volt e kernel. Szóval gondoltam teszek egy próbát és eltávolítottam a NIS-t és az Omega driver helyett feltettem a 8.1-es Catalystot. És megint csak nem jött elõ a hiba. Utánna próbaként visszatettem a NIS-t, és ugyan elindulni elindult a gém, de kilépésnél elõjött a probléma. Szóval ismét leszedtem és megint úgy tûnik, hogy rendesen megy minden ahogy kell. Azért nem biztos még mindíg mert reggel az Omegára is azt hittem, hogy megoldotta a problémát, de mégsem. Ráadásul elég random szerûen jön elõ a dolog. Na itt tartok most. Csak gondoltam leírom mik a fejlemények. 😊

LittleMole
hát én tudnám mire költeni a 2 másik monitor árát 😄

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

Segítséget szeretnék kapni egy nagyon fontos döntésben. Grafikus kártyát szeretnék venni, de nem, tudom, hogy melyiket ezek közül. Kérem, ha tudna valaki segítsen dönteni.Ezekbõl tudnák választani a boltból.
Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB AGP
Sapphire Radeon X1550 512MB AGP
Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB AGP
Asus Radeon HD2600Pro 512 MB AGP
Proceszorom: AMD Athlon xp 2500+
Memoria :1024MB
Videó kártya: Sapphire radeon 9600 atlantis 128MB AGP
Még egyszer nagyon köszönöm.

bardocz
cask mert rohadt jó rajta a kijelzõ😄
egyenlõre elvagyok a momo-al,d már tényleg kéne egy g25😄
MaSzKa
ami a videon van arról fogalman nics milyen kormány

MaSzKa
kell neki gyártani Cockpitet
G25 az voáláááá 😄

van itt az sg. ilyen topic

simulator cockpit

Solten
Hát ez faszájos.

Saor Alba

bardocz
az milyen kormány?

jah hogy a rendszert akartad mutatni,kurva jó😄 csak nem férne el az asztalomon:S
Solten
<#eljen>

Saor Alba

MaSzKa
printscreen azt beileszt paint -> jpg azt idehttp://photohost.extra.hu/

MaSzKa

Solten
Mindig elfelejtem hogy a qrva tweaktown és az sg nem kompatibils egymásal <#miaz> <#vigyor5>

Saor Alba

bardocz
láttam videót ahol gtl-t 3 monitorral játszották😄
MaSzKa
neked mindig faszán összejön az X kép

Solten

Saor Alba

Solten
<#hehe>

Saor Alba

MaSzKa

srác már be is ízzította a 4 dvi-t 😄

desigo
nem egy olcsó hobbi <#vigyor>
LittleMole
4monitorral xD

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

MaSzKa
repülõ szimulator-hoz pl

desigo
mire használható 4 db DVI ?
MaSzKa
majd lesz 😄 egyenlõre a driver nem kész rá