AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pláne nézve a fogyasztását😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Thrash \'Till Death
amiket vissza vittek
Thrash \'Till Death
pont hogy a Samsungnál legkevesebb a pixelhiba
mivel 3év gari van és 3nap pixelgarancia
amennyi monitort a samsung elad ha amennyit mondtál pixelhibás lenne menne vissza a gyártónak és hol érné meg?
amúgy tavaly megint rekord nyereséggel zártak :-)
nem a venti szabályozza magát hanem a kártya
szóval Powercolor-éké a hiba
'Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás'
Baromság. Ami sz@r már az elején sz@r. Megvettem, alul egy pixel halott volt, azonnal kicserélték egy tökújra. Samsungon kívül tudtommal nincs ilyen cseregarancia.
Saor Alba
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Elõbbi állitolag a gombok rossz elhelyezéséért nem tökéletes, utóbbi pedig a sûrû pixelhiba miatt. Ezenfelül a semsung 700:1 kontrasztos az LG 2000:1<#smile>#smile>
MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb
MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb
Ja és elsõsorban én is a monitorok terén kérdezném...de meghallgatom a dvd írókról és egyéb hardverekrõl is 😛 Én egyébként LG párti vagyok de azért mert eddig egy LG cuccom sem romlott el pedig már 6 éves a gépem 😄... választ köszi!
Mit akarsz venni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most LG-t akarok venni ám mondanak mindent mindkettõrõl és egyben a másik ellen is 😄... sztem mondjuk ki kell fogni a jót mert bármelyikkel lehet valami de azért kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is 😄
Egyébként én az Edigitalon szoktam vásárolni - tudtok még jó helyeket ahol olcsón lehet neten vásárolni? köszi!
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Én évek óta használtam és nem volt vírusom. Trójai is csak játék crackekkel jött. De azokat is ahogy kitömörítettem már törölte is önkénysen. Volt mikor le kellett tiltanom, hogy ne törölje addig amíg generáltatok legalább 1 key-t 😄
Saor Alba
A Nis-rõl meg annyit, hogy lehet, hogy nagyobb erõforrást foglal le a gépbõl, de legalább véd. Nem úgy mint ez a csodálatos NOD. A spam szûrõjén csak úgy özönlenek át a spam levelek. :S
Saor Alba
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death