AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Szépíthetjük ahogy akarjuk.. Elolvasva egy pár tesztet ez a gyönyörû 3870X2 nem ér annyit amennyit kérnek érte...

Pláne nézve a fogyasztását😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Torretto13
A 8,5,2 ms-os monitor-ról csak annyit hogy valahol olvastam hogy az emberi szem 36ms alatt már nem igen vesz észre változást.

Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt

MaSzKa
ja az durva de az egy ultramegabrutalcard ne felejsd el!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

FlyHigh
90-100e forintot kevesen fognak érte adni, legalábbis felénk.😄 Szerintem ez már horror ár, akármilyen alkatrészért is.

Thrash \'Till Death

MaSzKa
amúgy valahol direkt pixelhibás monitorokat árulnak áron alul
amiket vissza vittek

MaSzKa
Jönnek a GDDR4-es Radeon HD 3870 X2-k

FlyHigh
Mielõtt megvettem, még nem volt ilyen szigorú ez a pixelgaris dolog. De aztán kijelentették, hogy zero pixelhiba a megengedett még a legnagyobb monitoroknál is. Én LG-m is 3év garis.

Thrash \'Till Death

MaSzKa
asszem az LG ViewSonic monitorok -ra is volt pixelgarancia

MaSzKa
te 1 láma vagy: "Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás..."

pont hogy a Samsungnál legkevesebb a pixelhiba
mivel 3év gari van és 3nap pixelgarancia

amennyi monitort a samsung elad ha amennyit mondtál pixelhibás lenne menne vissza a gyártónak és hol érné meg?

amúgy tavaly megint rekord nyereséggel zártak :-)

MaSzKa
ez kamu
nem a venti szabályozza magát hanem a kártya

szóval Powercolor-éké a hiba

FlyHigh
Aham, 1 pixel volt a sarokban, ami beállt pirosra.

Thrash \'Till Death

Solten
Pixelhiba?

Saor Alba

FlyHigh
Nálam az LG minden hercehúrca nélkül cserélte rögtön.

Thrash \'Till Death

Solten
931 BF-m van lassan 2 éve, (vagy másfél? mittomén..).

'Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás'

Baromság. Ami sz@r már az elején sz@r. Megvettem, alul egy pixel halott volt, azonnal kicserélték egy tökújra. Samsungon kívül tudtommal nincs ilyen cseregarancia.

Saor Alba

FlyHigh
Havernak is ilyen van, figyelgettük filmek meg játékok alatt, nem villogott be. Tényleg nem tünt rossznak.

Thrash \'Till Death

NeoMaN
Dinamikus kontraszt soha nem jó, sõt, kifejezetten idegesítõ játékok ill. filmek alatt....

FlyHigh
2000:1, ez dinamikus kontraszt, ami jó is lehet. Ne az adatok döntsenek, persze ha lehet legyen rajta DVI, válaszidõ is 8ms vagy alatta. Én azt mondom, hogy menj el próbáld ki õket, állítgasd, keresd a bevilágítást, nézd a feketéjét és amelyik jobban tetszik azt vedd meg! Pixelhibára mostanában már adnak a gyártók, nálam egy pixelnél kicserélte az LG.

Thrash \'Till Death

Konkrétan az /LG L1953TR-SF/ és a \Samsung 931BF\ között silabizálok...
Elõbbi állitolag a gombok rossz elhelyezéséért nem tökéletes, utóbbi pedig a sûrû pixelhiba miatt. Ezenfelül a semsung 700:1 kontrasztos az LG 2000:1<#smile>

MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb

TFT Monitort és Dvd irot akarok venni😄 egyébként egész gépet de csak ezek közül kérdéses ez a két márka... Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás... van ebben igazság? Edigitalon sokan irták akik megvették a samsung monitorokat...

MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb

Nem teljesen a témához illik de olvastam hogy monitorokról is beszéltetek.
Ja és elsõsorban én is a monitorok terén kérdezném...de meghallgatom a dvd írókról és egyéb hardverekrõl is 😛 Én egyébként LG párti vagyok de azért mert eddig egy LG cuccom sem romlott el pedig már 6 éves a gépem 😄... választ köszi!

davidka003
Egyértelmû, hogy Samsung a jobb. 😊
Mit akarsz venni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BaliBoy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047079741

Nekem ilyen van: Samsung 226BW

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mindenképp samsung
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.. kérdezd Maszkát..😄

Szerintetek melyik a jobb? LG vagy Samsung?
Én most LG-t akarok venni ám mondanak mindent mindkettõrõl és egyben a másik ellen is 😄... sztem mondjuk ki kell fogni a jót mert bármelyikkel lehet valami de azért kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is 😄
Egyébként én az Edigitalon szoktam vásárolni - tudtok még jó helyeket ahol olcsón lehet neten vásárolni? köszi!

Solten
Pedig már hozzászoktam hogy BP-rõl (megrendéléstõl számítva) 2-3 nap múlva délután ér ide a futár <#vigyor>

Saor Alba

FlyHigh
kemény😄

Thrash \'Till Death

Solten
Hát ez qrvajó... <#violent>

Saor Alba

Solten
Vannak olyan anyaszomorítók akik 2 hónapot képesek voltak várni a kártyájukra... <#hehe>

Saor Alba

Solten
Ja <#vigyor> 350km-re van a bót' <#rolleyes> Posta (MPL) 1 nap múlva reggelre hozta a cuccost <#wow2>

Saor Alba

FlyHigh
Amikor megrendelted...

Thrash \'Till Death

BaliBoy
Próbálgattam, egyetlen 1 verziója indult el rendesen, de abban sem találtam fan controlt.

Solten
tess? 😊

Saor Alba

Solten
FlyHigh
iceq turbot mennyit utaztattad?

Thrash \'Till Death

Solten
De a kártyád meg betojt tõle 😉 Kinek a a pap kinek a papné. Van 1 észrevételem, a 3850 PCS-n is ez a hûtõ van, meg a tiedén is. Namost szvsz szándékosan 100-ra van állítva mivel a 3870 magasabb órajeleken operál és még húzva is van.

Saor Alba

BaliBoy
Na mind1. Ezen nem veszünk össze. 😄
Én évek óta használtam és nem volt vírusom. Trójai is csak játék crackekkel jött. De azokat is ahogy kitömörítettem már törölte is önkénysen. Volt mikor le kellett tiltanom, hogy ne törölje addig amíg generáltatok legalább 1 key-t 😄

Solten
Meg a NIS olyan trojanokat átengedett hoy ihaj. NOD vette csak észre.

Saor Alba

Solten
Különben kitérdekel a spam szûrõ, világéletében antivirus volt és az egyik legjobb.

Saor Alba

Solten
AJó hát a levélszûrõje eléág tré. A weben nézegesd a leveleidet 😄 (freemail antispam rulz 😄DDD)

Saor Alba

BaliBoy
THX, a múltkor olvasgattam ezt is. De már rögtön az elején kiderül, hogy semmit nem csinál mert amikor lehúzom a csúszkát és alkalmazom, rögtön lejebb kellene mennie a ford. számnak. De semmi változás nem hallatszik.

BaliBoy
Persze.

A Nis-rõl meg annyit, hogy lehet, hogy nagyobb erõforrást foglal le a gépbõl, de legalább véd. Nem úgy mint ez a csodálatos NOD. A spam szûrõjén csak úgy özönlenek át a spam levelek. :S

Solten

Saor Alba

Solten
Rivatunert próbáltad?

Saor Alba

Solten
Egy sz*r. Úgy belassul tõle a gép hogy ihaj.

Saor Alba

FlyHigh
Jaja ez már erõs barkács, tuti csak rázná az eladó a fejét ha gáz lenne a kártyával.

Thrash \'Till Death

BaliBoy
Nem tudom. Lényeg, hogy nem találtam a neten olyan megoldást amivel szoftveresen lehetne csökkenteni a fordulatszámot. Vannak akik azt csinálták, hogy levágták a csatit a ventirõl és kicserélték egy olyanra mint ami a CPU ventiknek vagy ház hûtõ ventiknek van és rányomták egy alaplapi foglalatra és állítólag úgy lehet programból szabályozni, de ezt semmiképp nem akarom mert rögtön garancia vesztés. Inkább egy 1000 ft-os fan mate-en alakítom át a csatit.

FlyHigh
Mindenre gondoltam csak erre nem.😄😄😄 Nortonrol nekem mindig a letörölhetetlenség jut az eszembe.😄😄

Thrash \'Till Death

BaliBoy
Norton Internet Security 2007

FlyHigh
Mi az a NIS?😄

Thrash \'Till Death

Solten
Neked elhiszem a gyártónak nem.

Saor Alba